Tubbergen,
Kupersweg 14 

€ 649.000 k.k.

Landelijk wonen op een royale kavel met wijds uitzicht over het Twentse landschap? Dat kan in deze VRIJSTAANDE WONING aan de rand van Tubbergen.

Over dit object

Delen via

Het volwassen erf met diverse bijgebouwen ademt het buitenleven en voorziet in een perfecte combinatie van wonen in het buitengebied met alle benodigde faciliteiten zoals scholen, supermarkten en restaurants op 3 minuten fietsafstand. Op het perceel bevinden zich naast het woonhuis tevens de voormalige boerderij, een tweetal schuren en een volière.

De voormalige boerderij dateert uit 1880 en het woonhuis is in ca. 1980 gebouwd. Het woonhuis beschikt over een ruime woonkamer, een moderne keuken en een slaapkamer op de begane grond. Deze laatste is ook als kantoor- of hobbyruimte te gebruiken. Dit samen met de 3 slaapkamers op de eerste verdieping maakt deze woning uitermate geschikt voor een gezin.

De voormalige boerderij maakt dat er diverse mogelijkheden zijn op deze mooie locatie. Wat te denken van een sfeervolle Bed & Breakfast of maak een mooie werkplaats zodat je je beroep aan huis kunt uitoefenen.
Op dit moment wordt het geheel aangeboden met een perceel grond van ca. 5.800 m². De mogelijkheid om het perceel te vergroten tot ruim 2,6 hectare is aanwezig. Dat maakt deze locatie ook uitermate interessant voor het houden van paarden en/of kleindieren.

Indeling

Begane grond
Je komt de woning binnen via de ruime entree welke plaats biedt aan de meterkast, kelderkast, toilet met fontein en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal bereik je zowel de woonkamer, woonkeuken, slaapkamer als de berging. De ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval, wat dit maakt tot een fijne en lichte ruimte. De elektrische kachel in de schouw zorgt voor een gezellige sfeer en prettige warmte tijdens de koude winterdagen. De woonkamer heeft voldoende ruimte voor een royale eettafel, zodat je hier gezellig met vrienden en familie kunt eten. De woonkamer biedt direct toegang tot de woonkeuken, welke beschikt over een inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak en koelkast. De slaapkamer op de begane grond is indien gewenst ook te gebruiken als kantoor-, speel-, of hobbyruimte.

De ruime berging beschikt over witgoedaansluitingen, een uitstortgootsteen en werkbank om praktisch te kunnen werken. Vanuit de berging bereik je de voormalige boerderij, welke is ingedeeld met een grote deel, een afgesloten werkplaats en drie afgesloten opslagplaatsen. Middels een loopdeur en openslaande houten deuren betreedt je jouw eigen boerenerf.

Eerste verdieping
Via de vaste trap bereik je de overloop welke toegang biedt aan drie slaapkamers, de badkamer en een berging. De master bedroom is voorzien van 4 vaste kasten wat zorgt voor veel bergruimte. De badkamer beschikt door de dakkapel over veel ruimte en is ingedeeld met een ligbad, inloopdouche, toilet, wastafel en radiator. De berging is voorzien van de opstelplaats voor de CV-ketel en biedt middels een loopdeur toegang tot het platte dak.

Tweede verdieping
Via het luik in de berging bereikbare zolderruimte.

Buiten
Op het royale erf van ca. 5.800 m² staan de volgende bijgebouwen:
- Schuur I: ca. 68 m²
- Schuur II: ca. 122 m² (2x paardenbox, opslagruimte, damwand schuifdeuren, overheaddeur, krachtstroom)
- Volieres: ca. 80 m²

Bijzonderheden

 • Bouwjaar 1880 (voormalige boerderij), ca. 1980 (woonhuis)
 • Woonoppervlak ca. 115 m² (exclusief voormalige boerderij)
 • Inhoud woonhuis ca. 455 m³
 • Perceeloppervlak ca. 5.800 m²
 • Het perceel is te vergroten tot maximaal 26.646 m²
 • Het perceel beschikt gedeeltelijk over de bestemming: Agrarisch-1
 • Verwarming en warmwater middels HR-combiketel: Intergas (2020)
 • Energielabel: C
 • Diverse bijgebouwen voor verschillende doeleinden
 • Keuken (jaartal 2021) v.v. inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser (2022) en koelkast
 • Slaapkamer op de begane grond; ook te gebruiken als kantoor of speelruimte
 • Aanvaarding in overleg
 • Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom
 • Kosten voor eventuele uitmeting van de percelen komt voor rekening van koper
 • In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule en niet-zelf-bewoningsclausule opgenomen

Bekijk alle media op je gemak

Nick Grashof

 • Vastgoed specialist

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.