De makelaars die ok plat proat

Enthousiast, oprecht en betrokken

Weusthuis Makelaardij is al meer dan 25 jaar een begrip in Twente met vestigingen in Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal, Losser en Almelo. Je kunt vanuit elke vestiging rekenen op een enthousiast, gepassioneerd en gekwalificeerd team welke op de hoogte is van de ontwikkelingen op de Twentse markt. Zij staan garant voor korte communicatielijnen, een informele, betrokken samenwerking en een grote slagvaardigheid.

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn leren we jou en jouw woning graag goed kennen. Wij zijn klantgericht en betrokken. Wij zorgen ervoor dat alles gedaan wordt wat nodig is. Wij zijn er immers om je met raad en daad bij te staan. Wij staan voor een eerlijk en betrouwbaar advies aan onze relaties.

Vijf vestigingen in Twente

Één team

Door de nauwe samenwerking tussen de vijf vestigingen kunnen we gebruik maken van een breed netwerk. Wij staan garant voor korte communicatielijnen, een informele, betrokken samenwerking en een grote slagvaardigheid.

Medewerkers bij deze vestiging

Luc Weusthuis

Register Makelaar | Register Taxateur, Wonen en Bedrijfsonroerendgoed

Inmiddels ben ik alweer een groot aantal jaren werkzaam in de makelaardij en voel mij in mijn rol als makelaar als een vis in het water. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en ben bevoorrecht om met dit team gedreven en goed opgeleide collega's te mogen samenwerken.

Het mooiste van het makelaars vak vind ik het telkens weer ontmoeten van nieuwe mensen die allemaal vanuit hun eigen motivatie een doel willen bereiken. Ik voel me vereerd iemands vertrouwen te krijgen en te mogen meedenken en werken aan zijn of haar huisvestingswensen.

In mijn vrije tijd geniet ik op de mountainbike van het prachtige Twentse coulisselandschap, of thuis van het erf waar ik samen met mijn vrouw en drie dochters woon.

Onze oorsprong

Twentse nuchterheid én trots

Het hele team van Weusthuis Makelaardij bestaat uit echte Twentenaren die zich thuis voelen in het werkgebied. Dit is terug te zien in het DNA van ons bedrijf en daar zijn we onmeunig trots op.

Onze makelaars zijn nuchter, betrokken en oprecht. Het hele team ademt dit karakter. De Twentse gemoedelijkheid is voelbaar in onze kantoren.

In 1992 is ons eerste kantoor in Tubbergen geopend, destijds nog onder de naam Deterink Makelaardij. De afgelopen jaren zijn we gegroeid en hebben we inmiddels vestigingen in Denekamp, Oldenzaal, Losser en Almelo. Met onze vijf kantoren zijn wij de nummer 1 makelaar van Noordoost-Twente.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de makelaardij hebben we een breed netwerk in Twente en in de grensstreek opgebouwd. De vijf kantoren van Weusthuis Makelaardij werken nauw samen en doen er alles aan om voor jou het beste resultaat te leveren.

Wij zijn Thuis in Twente en de grensstreek

De nummer 1 makelaar van Noordoost-Twente

Weusthuis makelaardij is uitgeroepen tot de nummer 1 makelaar van Noordoost-Twente. Daar zijn wij trots op en wij zijn continue bezig met het verbeteren van de interne processen en onze dienstverlening.

Onze makelaars kennen de lokale markt als geen ander. Met onze vijf vestigingen hebben we een breed werkgebied. Gecombineerd met onze Twentse nuchterheid kunnen wij elke Twentenaar blij maken. Heb je een grensmakelaar in Duitsland nodig? Ook het grensgebied aan de Duitse zijde kennen wij goed.
Onze vestigingen

Bekijk ons aanbod

Wij zijn Thuis in Twente en de grensstreek

Een gecertificeerd team

Zorgt dat je ontzorgt wordt

Weusthuis Makelaardij is een NVM makelaar. Wij werken samen met diverse partijen, zoals Funda en zijn aangesloten bij het NWWI, NRVT, TMI en Vastgoedcert.

Ons team

Contact opnemen

Actueel

  • 8.8 gemiddelde klantbeoordeling
  • 7 objecten afgelopen maand verkocht
  • 19 objecten in aanmelding
  • 162 objecten in ons aanbod
Like ons op Facebook Volg ons op Instagram