Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina leest u het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

25 augustus 2021

In de maand augustus kregen we er bij Weusthuis niet één, maar twee nieuwe collega’s bij op de afdeling binnendienst in Tubbergen. Marieke Oude Avenhuis (28) en Katja Haverkort (24) draaien nu inmiddels vier weken mee in het team. Een mooi moment om de dames uitgebreid voor te stellen en het gesprek aan te gaan over hun eerste indrukken en verwachtingen van Weusthuis. Benieuwd naar alle ervaringen tot nu toe? Lees dan snel verder!

Lees verder

7 juli 2021

Weusthuis Makelaardij is een waar begrip in Twente en omstreken. En in al die jaren is er heel wat gebeurd! Inmiddels is Luc Weusthuis 12,5 jaar onderweg met zijn makelaardij. Een mooi moment om eens terug te blikken op hoe het allemaal begon, maar ook op wat er in al die jaren op zijn pad is gekomen. In deze blog neemt hij ons mee naar het prille begin van Weusthuis Makelaardij en doet hij een boekje open over de minder succesvolle tijden. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Lees verder

31 mei 2021

Wonen aan de rand van het centrum van Almelo, in een uniek en statig herenhuis mét diepe tuin… dat klinkt goed toch? Nieuwbouwproject de 13 Heeren heeft ‘t allemaal. Onlangs maakten we bekend dat alle 13 woningen zijn verkocht. Onze Almelose makelaar Leon was vanaf het begin af aan nauw betrokken bij dit project. “Een ontzettend mooi project”, vertelt hij. “Waarom? Lees mee!”

Lees verder

30 april 2021

Bij Weusthuis zijn we op zoek naar versterking voor onze binnendienst in Tubbergen. Een commercieel medewerker! Maar wat doe je dan precies? Hoe ziet je dag eruit? En in wat voor team kom je terecht?

Linda Bolks, Assistent Register Makelaar Taxateur op de binnendienst in Tubbergen, neemt je mee.

Lees verder

31 maart 2021

In de huidige huizenmarkt lijkt het niet veel uit te maken wanneer je je huis verkoopt. Er is meer vraag dan aanbod en dat zet je - als verkoper - in een gunstige positie. Toch zijn er wel degelijk onderzoeksresultaten die beweren dat dit jaargetijde hét moment is om je huis te verkopen. Hoe dat precies zit? En hoe we daar bij Weusthuis over denken? Loes Hassink, binnendienst medewerkster, legt het je uit!

Lees verder

24 februari 2021

Sinds deze maand is ons team uitgebreid met een Register Makelaar en Taxateur. Wat je vraag ook is, vanuit onze vestiging in Tubbergen helpt Penny je graag. “Of het nou gaat om verkoop of aankoop, in de stad of in een dorp, nieuwbouwprojecten of bestaande bouw… ik wil me richten op diverse projecten.”

Lees verder