Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

Je streeft je droom na en hebt een nieuwbouwwoning gekocht die aan al je woonwensen voldoet. Gefeliciteerd! Maar hoe ga je nu verder? Wanneer zet je bijvoorbeeld je huidige woning te koop en hoe ga je om met de datum van overdracht? Je leest het hier.

Lees verder

Je woning verduurzamen is een hot item deze dagen, maar wanneer zet je de stap om daadwerkelijk verbeteringen aan te brengen? En wat doe je als je plannen hebt om je woning te verkopen? Lees alles hierover in deze blog!

Lees verder

Sinds een klein half jaar is Nick Grashof werkzaam bij Weusthuis Makelaardij, waarbij hij zich vooral inzet voor Team Agrarisch. Hoog tijd om jullie kennis te laten maken met Nick (23) en te horen hoe het hem bevalt na deze eerste maanden. Ook benieuwd? Lees het hier!

Lees verder

Niet eerder heeft het energielabel zo in de picture gestaan als de afgelopen tijd en dit zal naar verwachting op korte termijn ook niet veranderen. Tot enkele jaren geleden speelde het energielabel nauwelijks een rol bij de verkoop van een woning, maar nu is deze er niet meer weg te denken. Benieuwd naar de rol van het energielabel in 2023? Lees het hier!

Lees verder

Vaak wordt de datum 1 januari aangepakt als moment om aanpassingen door te voeren. Maar wat gaat er nu precies allemaal veranderen in 2023 en heeft dit ook betrekking op jou? Wij zetten de wijzigingen met betrekking tot de woningmarkt in 2023 voor je op een rijtje. Wel zo makkelijk in deze toch al drukke tijd.

Lees verder

In onze blog van een jaar geleden hadden zij nét een klushuis gekocht en hadden ze grootse plannen om van ‘hun bouwval’ een droomwoning te maken. Hoe hangt de vlag erbij na een jaar klussen? Wij mochten het resultaat komen bekijken!

Ben jij benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de foto's!


Lees verder