Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina leest u het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

23 september 2019

Zoals jullie wellicht al weten opent in oktober het vierde kantoor van Weusthuis Makelaardij, in Losser. Onze vier kantoren werken nauw samen en wij hebben een breed werkgebied in Noordoost-Twente. In dit artikel komt u meer te weten over onze nieuwe collega, Ellen Brinkman-Ossenvoort.

Lees verder

19 september 2019

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het realiseren van onze nieuwe website. Bent u benieuwd wat er allemaal is veranderd? Lees dan gauw verder.

Lees verder

2 september 2019

Zaterdag 5 oktober vindt de NVM Open Huizen Dag weer plaats! Wat betekent dit voor u als verkoper of bezoeker? Lees alles over de NVM Open Huizen Dag in deze blog.

Lees verder

16 juli 2019

In deze blog geven wij u maar liefst 15 tips die er voor zorgen dat de bezichtiging zo goed mogelijk verloopt. Bezichtigingen zijn een erg belangrijk onderdeel van het koopproces. Lees deze tips daarom aandachtig door!

Lees verder

1 mei 2019

Een nieuw jaar betekent nieuwe wetswijzigingen. Wij hebben de belangrijkste wetswijzigingen voor u op een rijtje gezet. Bent u ook benieuwd naar het gevolg van deze wetswijzigingen voor de woningmarkt? Lees dan gauw verder.


Lees verder