Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

Je hebt het vast gehoord óf al gezien: Tante Sien in Vasse wordt nieuw leven ingeblazen. Op de historische plek van voormalig restaurant Tante Sien worden een 15-tal mooie lodge appartementen gerealiseerd, waarvoor de bouwwerkzaamheden al in volle gang zijn! Maar wie is nou het gezicht achter dit nieuwe concept? We vertellen je er graag meer over!

Lees verder

Zaterdag 6 april is het weer zover, de volgende editie van de NVM Open Huizen Dag staat dan namelijk op de kalender. Op deze dag worden deelnemende huizen opengesteld voor geïnteresseerde kopers, waardoor ze op een laagdrempelige en uitnodigende manier een huis kunnen bezichtigen. Voor zowel de verkopende partijen als voor de potentiële kopers zitten er voordelen aan de Open Huizen Dag, wij zetten ze voor je op een rijtje!

Lees verder

De VvE. Je hebt er vast eens van gehoord, maar wat houdt het nou eigenlijk precies in? In deze blog vertellen wij je alles wat je moet weten over de Vereniging van Eigenaars.

Lees verder

Met ingang van het nieuwe jaar zijn er weer een aantal dingen veranderd op het gebied van regels en wetten. Wij zetten de wijzigingen met betrekking tot de woningmarkt in 2024 graag voor je op een rijtje!

Lees verder

Je hebt ze vast eens voorbij zien komen, onze vacatures voor een medewerker op de binnendienst. Maar wat doen zij nou eigenlijk? Waarmee vullen zij hun dag? En is het misschien ook iets voor jou? We nemen je graag mee in een dagje op de binnendienst bij de specialismen ‘Wonen’ en ‘Nieuwbouw’ binnen Weusthuis Makelaardij!

Lees verder

Je streeft je droom na en hebt een nieuwbouwwoning gekocht die aan al je woonwensen voldoet. Gefeliciteerd! Maar hoe ga je nu verder? Wanneer zet je bijvoorbeeld je huidige woning te koop en hoe ga je om met de datum van overdracht? Je leest het hier.

Lees verder