Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

25 april 2022

Na een lange zoektocht naar jouw droomwoning wordt je bod geaccepteerd en ben je ineens toekomstig huiseigenaar! Wat nu? Waar moet je beginnen? Welke zaken moet je regelen? Deze vragen vinden wij niet heel gek; een woning kopen is immers geen dagelijkse kost. Gelukkig kunnen wij jou hierbij adviseren én wellicht wat paniek en onzekerheid wegnemen.

Lees verder

23 maart 2022

Bij het horen van het woord ‘kluswoning’ schieten bij veel mensen de wenkbrauwen direct omhoog. Zou je dat nou wel doen? Zit je dan niet maandenlang in een puinhoop? Is dat niet ongelooflijk veel werk? Vragen die vaak direct volgen vanuit de omgeving. Zo ook bij Paul (42) en Nienke (34) Nederstigt. Toch gingen ze de uitdaging aan en kochten ze een kluswoning in Losser. Benieuwd naar wat hen overtuigde en wat ze met de woning gaan doen? Lees dan snel verder!

Ben jij benieuwd naar de foto's van deze klusuitdaging? Bekijk ze hier!

Lees verder

28 februari 2022

Samen vormen ze een mooi team! De één geboren en getogen in Losser, creatief (schilderen), hartelijk en al heel wat levenservaring op zak en de ander sportief (voetbal), jong, dynamisch en super gedreven.

Lees verder

31 januari 2022

De liefde voor Twente zit diep bij Ingrid en Erik Kortland uit Rijnsaterwoude. Zo diep, dat ze de keuze maakten om definitief naar het oosten van het land te verhuizen. Naar Tubbergen, om precies te zijn. Hoe de zoektocht naar hun perfecte kavel verliep en de samenwerking met Weusthuis beviel? Je leest het hier!

Lees verder

24 november 2021

Mogelijk heb je haar al een keer gezien of telefonisch gesproken. Sylvia Stiphout (26) is de nieuwste aanwinst van team Weusthuis en draait inmiddels alweer een maand mee op ons kantoor in Tubbergen. Na haar opleiding Vastgoed en Makelaardij was Sylvia klaar voor het echte werk. Vandaar dat ze solliciteerde bij Weusthuis. Hoe de nieuwe functie haar bevalt? Je leest het hier!

Lees verder

28 oktober 2021

Een woning vinden die voldoet aan al jouw eisen? Dat is een hele klus. Zeker in deze tijd. Bob (27) en Reanke (26) gingen daarom de uitdaging aan: ze kochten een kluswoning en gaan zelf hun droomwoning creëren. Een interessante beslissing die de nodige (gezonde) spanning met zich meebrengt. Benieuwd naar hoe het Bob en Reanke afgaat? Je leest het hier!

Lees verder