Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina leest u het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

24 november 2021

Mogelijk heb je haar al een keer gezien of telefonisch gesproken. Sylvia Stiphout (26) is de nieuwste aanwinst van team Weusthuis en draait inmiddels alweer een maand mee op ons kantoor in Tubbergen. Na haar opleiding Vastgoed en Makelaardij was Sylvia klaar voor het echte werk. Vandaar dat ze solliciteerde bij Weusthuis. Hoe de nieuwe functie haar bevalt? Je leest het hier!

Lees verder

19 november 2021

Weusthuis Makelaardij volgt in haar beleid rond het Coronavirus de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM. Naar aanleiding van de maatregelen heeft Weusthuis Makelaardij vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande bezichtigingen, (onderteken)afspraken, bezoekers aan kantoor en onze medewerkers. Hieronder een overzicht.

Lees verder

28 oktober 2021

Een woning vinden die voldoet aan al jouw eisen? Dat is een hele klus. Zeker in deze tijd. Bob (27) en Reanke (26) gingen daarom de uitdaging aan: ze kochten een kluswoning en gaan zelf hun droomwoning creëren. Een interessante beslissing die de nodige (gezonde) spanning met zich meebrengt. Benieuwd naar hoe het Bob en Reanke afgaat? Je leest het hier!

Lees verder

1 oktober 2021

De afgelopen tijd werd ons team in Tubbergen groter. Maar ook in Oldenzaal kregen we er recentelijk nieuwe collega’s bij. Register makelaar en taxateur Rachèl Dijk (46) en commercieel medewerker Nancy Looms (37) vormen sinds begin september het nieuwe enthousiaste team op onze vestiging daar. Hoe bevalt het ze tot nu toe en waarom hebben ze eigenlijk voor Weusthuis als werkgever gekozen? Je leest het in hun blog van deze maand!

Lees verder

25 augustus 2021

In de maand augustus kregen we er bij Weusthuis niet één, maar twee nieuwe collega’s bij op de afdeling binnendienst in Tubbergen. Marieke Oude Avenhuis (28) en Katja Haverkort (24) draaien nu inmiddels vier weken mee in het team. Een mooi moment om de dames uitgebreid voor te stellen en het gesprek aan te gaan over hun eerste indrukken en verwachtingen van Weusthuis. Benieuwd naar alle ervaringen tot nu toe? Lees dan snel verder!

Lees verder

7 juli 2021

Weusthuis Makelaardij is een waar begrip in Twente en omstreken. En in al die jaren is er heel wat gebeurd! Inmiddels is Luc Weusthuis 12,5 jaar onderweg met zijn makelaardij. Een mooi moment om eens terug te blikken op hoe het allemaal begon, maar ook op wat er in al die jaren op zijn pad is gekomen. In deze blog neemt hij ons mee naar het prille begin van Weusthuis Makelaardij en doet hij een boekje open over de minder succesvolle tijden. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Lees verder