Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

Google is vaak je beste vriend…. Een vlek uit je witte blouse halen, een verstopte grasmaaier weer laten maaien, Google heeft de oplossing. Maar niet altijd als je een huis gaat kopen. Er zijn als starter veel belangrijke dingen waarmee je rekening moet houden als je je eerste huis gaat kopen. Wij gingen in gesprek met financieel adviseurs Richard Gervink en Eric Senger van Senger & Gervink, en hebben de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje gezet.

Lees verder

Je huis online aanbieden, een paar mensen laten kijken en een afspraak maken over de prijs. Is een huis verkopen tegenwoordig zo makkelijk? Zeker niet! Het is een echte kunstvorm om voor alle partijen het beste resultaat te behalen. Maak het jezelf makkelijker met een makelaar!

Lees verder

Diegenen die woonachtig zijn in Tubbergen of omstreken kennen de radiatorenfabriek Brugman in Tubbergen maar al te goed. De fabriek van de familie Brugman is gebouwd in 1963 en produceert radiatoren. De fabriek is door de jaren heen diverse malen uitgebreid en gegroeid tot één van de grotere fabrieken in de regio. In het najaar van 2021 heeft men helaas de sluiting van dit mooie bedrijf bekend moeten maken. Wij nemen je mee in de geschiedenis van Brugman Radiatoren.

Lees verder

Jouw woning is natuurlijk de allermooiste! Maar hoe maak je je woning klaar voor de verkoop? Daar helpen de professionals, Kim en Sabine, je graag bij! Kim en Sabine zijn de trotse eigenaren van Studio Weis uit Oldenzaal en onze vaste partner voor vastgoedstyling. Deze dames ontlasten je graag op het gebied van styling, zodat jouw stulpje het allerbeste tot zijn recht komt! Vol passie vertellen Kim en Sabine graag hoe zij te werk gaan en welke voordelen dit voor jou oplevert ten behoeve van de verkoop van jouw woning.

Lees verder

Een woning verkopen waar veel herinneringen zijn gemaakt gaat je niet in de koude kleren zitten. Je favoriete plekje in huis waar je graag de avonden doorbrengt met familie en vrienden of waar je de eerste verjaardagen van je kinderen viert; tóch heeft Marloes, samen met haar gezin, de stap gezet om te gaan verhuizen. Ze hebben hun woning te koop gezet om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Lees verder

Na een lange zoektocht naar jouw droomwoning wordt je bod geaccepteerd en ben je ineens toekomstig huiseigenaar! Wat nu? Waar moet je beginnen? Welke zaken moet je regelen? Deze vragen vinden wij niet heel gek; een woning kopen is immers geen dagelijkse kost. Gelukkig kunnen wij jou hierbij adviseren én wellicht wat paniek en onzekerheid wegnemen.

Lees verder