Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

De VvE. Je hebt er vast eens van gehoord, maar wat houdt het nou eigenlijk precies in? In deze blog vertellen wij je alles wat je moet weten over de Vereniging van Eigenaars.

Lees verder

Met ingang van het nieuwe jaar zijn er weer een aantal dingen veranderd op het gebied van regels en wetten. Wij zetten de wijzigingen met betrekking tot de woningmarkt in 2024 graag voor je op een rijtje!

Lees verder

Je hebt ze vast eens voorbij zien komen, onze vacatures voor een medewerker op de binnendienst. Maar wat doen zij nou eigenlijk? Waarmee vullen zij hun dag? En is het misschien ook iets voor jou? We nemen je graag mee in een dagje op de binnendienst bij de specialismen ‘Wonen’ en ‘Nieuwbouw’ binnen Weusthuis Makelaardij!

Lees verder

Je streeft je droom na en hebt een nieuwbouwwoning gekocht die aan al je woonwensen voldoet. Gefeliciteerd! Maar hoe ga je nu verder? Wanneer zet je bijvoorbeeld je huidige woning te koop en hoe ga je om met de datum van overdracht? Je leest het hier.

Lees verder

Je woning verduurzamen is een hot item deze dagen, maar wanneer zet je de stap om daadwerkelijk verbeteringen aan te brengen? En wat doe je als je plannen hebt om je woning te verkopen? Lees alles hierover in deze blog!

Lees verder

Sinds een klein half jaar is Nick Grashof werkzaam bij Weusthuis Makelaardij, waarbij hij zich vooral inzet voor Team Agrarisch. Hoog tijd om jullie kennis te laten maken met Nick (23) en te horen hoe het hem bevalt na deze eerste maanden. Ook benieuwd? Lees het hier!

Lees verder