Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina leest u het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

16 maart 2020

Weusthuis Makelaardij volgt in haar beleid rond het Coronavirus de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen welke op 15 maart 2020 zijn bepaald, heeft Weusthuis Makelaardij vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande bezichtigingen, (onderteken)afspraken, bezoekers aan kantoor en onze medewerkers. Hieronder een overzicht.

Lees verder

11 februari 2020

UPDATE MAART 2020: GEANNULEERD I.V.M. CORONAVIRUS
Zaterdag 28 maart 2020
vindt de NVM Open Huizen Dag weer plaats! Wat betekent dit voor u als verkoper of bezoeker? Lees alles over de NVM Open Huizen Dag in deze blog.

Lees verder

11 november 2019

Weusthuis Makelaardij heeft er sinds kort een nieuwe makelaar bij, in Tubbergen! Maak kennis met onze nieuwe collega, Gerard Höften.

Lees verder

20 oktober 2019

In deze blog geven wij 10 tips die onmisbaar zijn bij de verkoop van uw huis. Deze tips vergroten de kans op verkoop van uw woning! Lees gauw verder.

Lees verder

23 september 2019

Zoals jullie wellicht al weten opent in oktober het vierde kantoor van Weusthuis Makelaardij, in Losser. Onze vier kantoren werken nauw samen en wij hebben een breed werkgebied in Noordoost-Twente. In dit artikel komt u meer te weten over onze nieuwe collega, Ellen Brinkman-Ossenvoort.

Lees verder

19 september 2019

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het realiseren van onze nieuwe website. Bent u benieuwd wat er allemaal is veranderd? Lees dan gauw verder.

Lees verder