Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina leest u het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

11 februari 2020

UPDATE MAART 2020: GEANNULEERD I.V.M. CORONAVIRUS
Zaterdag 28 maart 2020
vindt de NVM Open Huizen Dag weer plaats! Wat betekent dit voor u als verkoper of bezoeker? Lees alles over de NVM Open Huizen Dag in deze blog.

Lees verder

11 november 2019

Weusthuis Makelaardij heeft er sinds kort een nieuwe makelaar bij, in Tubbergen! Maak kennis met onze nieuwe collega, Gerard Höften.

Lees verder

20 oktober 2019

In deze blog geven wij 10 tips die onmisbaar zijn bij de verkoop van uw huis. Deze tips vergroten de kans op verkoop van uw woning! Lees gauw verder.

Lees verder

23 september 2019

Zoals jullie wellicht al weten opent in oktober het vierde kantoor van Weusthuis Makelaardij, in Losser. Onze vier kantoren werken nauw samen en wij hebben een breed werkgebied in Noordoost-Twente. In dit artikel komt u meer te weten over onze nieuwe collega, Ellen Brinkman-Ossenvoort.

Lees verder

19 september 2019

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het realiseren van onze nieuwe website. Bent u benieuwd wat er allemaal is veranderd? Lees dan gauw verder.

Lees verder

16 juli 2019

In deze blog geven wij u maar liefst 15 tips die er voor zorgen dat de bezichtiging zo goed mogelijk verloopt. Bezichtigingen zijn een erg belangrijk onderdeel van het koopproces. Lees deze tips daarom aandachtig door!

Lees verder