Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

Sinds een klein half jaar is Nick Grashof werkzaam bij Weusthuis Makelaardij, waarbij hij zich vooral inzet voor Team Agrarisch. Hoog tijd om jullie kennis te laten maken met Nick (23) en te horen hoe het hem bevalt na deze eerste maanden. Ook benieuwd? Lees het hier!

Lees verder

Niet eerder heeft het energielabel zo in de picture gestaan als de afgelopen tijd en dit zal naar verwachting op korte termijn ook niet veranderen. Tot enkele jaren geleden speelde het energielabel nauwelijks een rol bij de verkoop van een woning, maar nu is deze er niet meer weg te denken. Benieuwd naar de rol van het energielabel in 2023? Lees het hier!

Lees verder

Vaak wordt de datum 1 januari aangepakt als moment om aanpassingen door te voeren. Maar wat gaat er nu precies allemaal veranderen in 2023 en heeft dit ook betrekking op jou? Wij zetten de wijzigingen met betrekking tot de woningmarkt in 2023 voor je op een rijtje. Wel zo makkelijk in deze toch al drukke tijd.

Lees verder

In onze blog van een jaar geleden hadden zij nét een klushuis gekocht en hadden ze grootse plannen om van ‘hun bouwval’ een droomwoning te maken. Hoe hangt de vlag erbij na een jaar klussen? Wij mochten het resultaat komen bekijken!

Ben jij benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de foto's!


Lees verder

Google is vaak je beste vriend…. Een vlek uit je witte blouse halen, een verstopte grasmaaier weer laten maaien, Google heeft de oplossing. Maar niet altijd als je een huis gaat kopen. Er zijn als starter veel belangrijke dingen waarmee je rekening moet houden als je je eerste huis gaat kopen. Wij gingen in gesprek met financieel adviseurs Richard Gervink en Eric Senger van Senger & Gervink, en hebben de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje gezet.

Lees verder

Je huis online aanbieden, een paar mensen laten kijken en een afspraak maken over de prijs. Is een huis verkopen tegenwoordig zo makkelijk? Zeker niet! Het is een echte kunstvorm om voor alle partijen het beste resultaat te behalen. Maak het jezelf makkelijker met een makelaar!

Lees verder