Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina leest u het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

30 juni 2020

Frank Visschedijk, fotograaf van Weusthuis Makelaardij

Groot, klein, in het buitengebied of in een flat, oud, gerenoveerd of juist helemaal nieuw: ik heb in de 35 jaar als fotograaf al heel wat woningen op beeld mogen zetten. Fotografie is een mooi vak. Het draait om echtheid en oog voor detail.

Lees verder

8 juni 2020

Tom en Sandra kochten een nieuwe woning in Losser en verkochten hun oude woning… aan Yannick en Mandy! Weusthuis begeleidde beide stellen in de koop én verkoop. Ondanks deze gekke tijd ging dat bijzonder snel. Wij spraken de stellen over hun ervaring in het proces.

Lees verder

22 april 2020

Door Robbin Groeneveld, Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Als we de media moeten geloven zitten we momenteel in een grote crisis, ook in de woningmarkt. Toch kijken wij daar niet zo tegenaan. Begrijp me niet verkeerd, want het is heel vervelend wat er allemaal gebeurt en we leven mee met alle bedrijven en mensen die het zwaar hebben. Maar we merken ook dat de woningmarkt nog steeds erg druk is. De krapte in het aanbod is onveranderd en de vraag naar woningen blijft. Mensen denken juist nu na over hun huis. Voldoet het nog wel aan mijn wensen? En hoewel het qua maatregelen even anders is om in deze tijd een huis te (ver)kopen, is onze dienstverlening hetzelfde. Wij ontzorgen je optimaal in het proces van kopen of verkopen!

Lees verder

16 maart 2020

Weusthuis Makelaardij volgt in haar beleid rond het Coronavirus de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen welke op 15 maart 2020 zijn bepaald, heeft Weusthuis Makelaardij vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande bezichtigingen, (onderteken)afspraken, bezoekers aan kantoor en onze medewerkers. Hieronder een overzicht.

Lees verder

11 februari 2020

UPDATE MAART 2020: GEANNULEERD I.V.M. CORONAVIRUS
Zaterdag 28 maart 2020
vindt de NVM Open Huizen Dag weer plaats! Wat betekent dit voor u als verkoper of bezoeker? Lees alles over de NVM Open Huizen Dag in deze blog.

Lees verder

11 november 2019

Weusthuis Makelaardij heeft er sinds kort een nieuwe makelaar bij, in Tubbergen! Maak kennis met onze nieuwe collega, Gerard Höften.

Lees verder