Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

31 mei 2021

Wonen aan de rand van het centrum van Almelo, in een uniek en statig herenhuis mét diepe tuin… dat klinkt goed toch? Nieuwbouwproject de 13 Heeren heeft ‘t allemaal. Onlangs maakten we bekend dat alle 13 woningen zijn verkocht. Onze Almelose makelaar Leon was vanaf het begin af aan nauw betrokken bij dit project. “Een ontzettend mooi project”, vertelt hij. “Waarom? Lees mee!”

Lees verder

30 april 2021

Bij Weusthuis zijn we op zoek naar versterking voor onze binnendienst in Tubbergen. Een commercieel medewerker! Maar wat doe je dan precies? Hoe ziet je dag eruit? En in wat voor team kom je terecht?

Linda Bolks, Assistent Register Makelaar Taxateur op de binnendienst in Tubbergen, neemt je mee.

Lees verder

31 maart 2021

In de huidige huizenmarkt lijkt het niet veel uit te maken wanneer je je huis verkoopt. Er is meer vraag dan aanbod en dat zet je - als verkoper - in een gunstige positie. Toch zijn er wel degelijk onderzoeksresultaten die beweren dat dit jaargetijde hét moment is om je huis te verkopen. Hoe dat precies zit? En hoe we daar bij Weusthuis over denken? Loes Hassink, binnendienst medewerkster, legt het je uit!

Lees verder

24 februari 2021

Sinds deze maand is ons team uitgebreid met een Register Makelaar en Taxateur. Wat je vraag ook is, vanuit onze vestiging in Tubbergen helpt Penny je graag. “Of het nou gaat om verkoop of aankoop, in de stad of in een dorp, nieuwbouwprojecten of bestaande bouw… ik wil me richten op diverse projecten.”

Lees verder

28 januari 2021

Nederlanders die verhuizen naar Duitsland: grote kans dat jij iemand kent die deze keuze heeft gemaakt. Bij Weusthuis zijn we niet alleen #thuisintwente, óók in Duitsland staan we graag voor je klaar. Maar waarom zou je kiezen voor een woning in Duitsland? En hoe zit deze woningmarkt in elkaar? Ik leg het je uit!

Lees verder

29 december 2020

Nog een paar dagen en dan is 2021 een feit. Het was voor iedereen een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Ook voor mij en mijn collega’s. Samen met jou blik ik terug op Weusthuis’ 2020. Lees je mee?

Lees verder