Verkoop van jouw woning, bedrijfspand of agrarisch onroerend goed

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in de omgeving van Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal, Losser of Almelo? Wij begeleiden je graag bij de verkoop van woningen, recreatieobjecten, bedrijfspanden, agrarisch onroerend goed en nieuwbouwprojecten. Wij zorgen ervoor dat de verkoop van jouw pand succesvol verloopt. Heb je interesse in stille verkoop van je woning? Ook daarvoor ben je bij Weusthuis Makelaardij aan het juiste adres.

Als verkoopmakelaar nemen wij jou alle werkzaamheden uit handen van het adverteren tot aan de sleuteloverdracht van jouw woning of pand. Aangezien onze makelaars op de hoogte zijn van alle regels en ontwikkelingen in de woningmarkt kunnen wij je goed bijstaan in de verkoop van jouw woning. Na het bepalen van een verkoopstrategie gaan wij voor jou aan de slag. Heb jij de locatie, dan hebben wij de expertise en contracten om je te begeleiden bij een succesvol verkoopproces.

Onze makelaars uit Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal, Losser of Almelo kunnen de ontwikkeling van jouw nieuwbouwproject begeleiden en je daarbij advies geven. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat de verkoop van het project succesvol verloopt.

Voor vragen aan een verkoopmakelaar kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Waarom een verkoopmakelaar?

  • Wij hebben kennis van de lokale markt
  • Wij kennen het aanbod
  • Wij beschikken over diverse up-to-date informatiesystemen
  • Wij zijn bouwkundig onderlegd
  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van de opdrachtgever
  • Je profiteert van de kennis en ervaring van de makelaar
  • Wij ontzorgen en realiseren de beste prijs en voorwaarden
  • Wij bieden je juridische zekerheid
Shape Neem contact op

Stap 1

Kennismaking

Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek luisteren wij naar jouw wensen en bepalen we gezamenlijk jouw doel. Uiteraard bekijken wij, samen met jou, zorgvuldig de woning zodat wij je een onderbouwd prijs- en marketingadvies kunnen geven. Weusthuis Makelaardij beschikt over gecertificeerde werknemers, een breed netwerk en vele promotietools, waarmee wij jouw object de aandacht kunnen geven welke het behoeft.

Stap 2

Waardering

Het vaststellen van de waarde is een belangrijke stap. Verschillende factoren worden afgewogen. Onze makelaars beschikken over veel ervaring en actuele marktkennis. Zij zijn thuis in de huidige markt en al onze medewerkers zijn gekwalificeerd. Met behulp van diverse systemen en de actuele marktkennis kunnen zij een goede inschatting maken van de marktwaarde.

Stap 3

Persoonlijk verkoopplan

Elke woning is uniek en daarom vereist elke verkoop maatwerk. Wij hebben voor iedere woning een eigen werkwijze. Wij bieden je een compleet promotiepakket aan waarbij verschillende kanalen worden ingezet om jouw huis op de meest gunstige manier aan te bieden. In dit promotiepakket is onder andere een professionele fotograaf inbegrepen. Wij zorgen voor een uitstekende presentatie van jouw woning op weusthuismakelaardij.nl, op Funda.nl en op de diverse social media kanalen, alwaar wij een groot aantal volgers hebben, welke voor een groot bereik garant staan. De fotograaf maakt naast normale foto's ook 360 graden foto’s, professionele video’s, hoogtefoto's en indien gewenst droneopnames. Daarnaast plaatsen wij advertenties in huis aan huis bladen en ons grote zoekersbestand krijgt elk potentieel interessant object te zien.

Stap 4

Bezichtigingen

Dan vindt de eerste bezichtiging plaats! Wij maken een afspraak voor de bezichtiging en houden jou op de hoogte van de bevindingen. Ook daarna houden wij contact met jou en de geïnteresseerden, zodat je altijd op de hoogte blijft van de actuele status. Onze makelaars zullen je regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van de verkoop.

Stap 5

Onderhandelingen

Wanneer er na een goede bezichtiging interesse is van de kijker voor jouw object, dan zal er een eerste bieding komen. Dit openingsbod bevat vaak 3 belangrijke elementen. Naast een bedrag, wordt er ook al vaak wat gezegd over een leverdatum en eventueel ontbindende voorwaarden.
Het voeren van onderhandelingen is een vak op zich. Dankzij onze jarenlange ervaring en de gecertificeerde makelaars kun je er van uit gaan dat wij voor jou het meest optimale transactieresultaat weten te bereiken.

Stap 6

Ondertekenen van de koopovereenkomst

Nadat de transactie mondeling is overeengekomen, zorgen wij voor de opmaak van de koopakte met de juiste juridische clausules, zodat je zeker weet dat alles goed en duidelijk verwoord is. Alle bijzonderheden die van belang zijn bij de verkoop van jouw woning worden vermeld.

Stap 7

Van koopovereenkomst tot notariële overdracht

Nadat de koopovereenkomst is getekend en de ontbindende voorwaarden zijn uitgewerkt, ontzorgen wij jou ook bij de rest van de afwikkeling van de verkoop. Van het opmaken van de koopovereenkomst tot en met de eindinspectie en aktepassering. Heb je tenslotte bij de verhuizing een aanhanger nodig? Wij hebben een Weusthuis aanhanger voor je klaar staan welke je kosteloos kunt gebruiken.

Overtuigd! Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.