Aankoopmakelaar

De aankoop van onroerend goed is een belangrijke beslissing en het betreft een grote uitgave. Je krijgt te maken met allerlei regelgeving en zaken waar je aan moet denken / op moet letten. Daarom is het belangrijk dat je hierbij de juiste begeleiding krijgt van een ervaren aankoopmakelaar bij de aankoop van een woning. Liefde maakt vaak blind, zo ook de liefde voor dat ene huis dat te koop staat. Onze aankoopmakelaars geven je een transparant en oprecht advies, zo voorkom je teleurstellingen achteraf.

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning maak je belangrijke keuzes op basis van vaak niet meer dan een bouwtekening of impressie. In deze situatie is het fijn wanneer je weet dat de makelaar met kennis van zaken jouw sparring partner wil zijn. Bij Weusthuis Makelaardij zitten experts die alles weten over nieuwbouw. Onze aankoopmakelaars zijn actief in de omgeving van Tubbergen, Almelo, Losser, Oldenzaal en Denekamp.


Waarom heb je een aankoopmakelaar nodig?

  • Vaak is de makelaar eerder/breder geïnformeerd over het (toekomstig) aanbod
  • Voor het signaleren van eventuele gebreken
  • Voor het met minder emoties onderhandelen met de verkoper
  • Voor advies bij bezichtigingen
  • Voor het zetten van de puntjes op de 'i' bij de opmaak van een koopovereenkomst
  • Voor de begeleiding van het juridische traject
Shape Neem contact op

Begeleiding

Wij begeleiden en ontzorgen jou bij de aankoop van een woning vanaf het moment dat je jouw wensen kenbaar maakt tot en met de overdracht bij de notaris.

Ontzorgen

Wij maken voor jou de afspraken voor de bezichtiging(en), nemen de koopovereenkomst voor (en met) je door, houden contact met de verkopende partij en nemen jou zoveel mogelijk het werk en jouw twijfels uit handen.

Onderzoek

Wij verdiepen ons vooraf in de bestemming, plegen kadastrale recherche, zoeken goede referentieobjecten met recente transacties en slaan onze systemen na op eventuele verontreiniging. Wanneer er specifieke vragen zijn over het object, dan raadplegen wij (overheids-)instanties en andere gespecialiseerde bedrijven.

Onderhandeling

Wij voeren voor jou de onderhandelingen waarbij ons streven is om tot een zo goed mogelijke deal voor jou te komen, waarbij gelet wordt op de prijs die betaald moet worden, maar ook de leverdatum en eventueel op de nemen ontbindende voorwaarden.

Objectief

Wij als aankoopmakelaar blijven objectief, waarderen de woning op basis van feitelijke eigenschappen en zijn eerlijk en duidelijk over eventuele gebreken en eventueel te maken kosten waar je mee te maken kunt krijgen.

Netwerk

Wij beschikken over een groot netwerk en hebben de juiste contacten om zaken die onduidelijk zijn, duidelijk te krijgen. Wij kunnen je adviseren over het laten uitvoeren van de taxatie en over de keuze voor een notaris.

Overtuigd! Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.