Aankoopmakelaar

De aankoop van onroerend goed is een belangrijke onoverzichtelijke beslissing en het betreft een grote uitgave. U krijgt te maken met allerlei regelgeving en zaken waar u aan moet denken / op moet letten. Daarom is het belangrijk dat u hierbij de juiste begeleiding krijgt van een ervaren aankoopmakelaar bij de aankoop van een woning. Liefde maakt vaak blind, zo ook de liefde voor dat ene huis dat te koop staat. Onze aankoopmakelaars geven u een transparant en oprecht advies, zo voorkomt u teleurstellingen achteraf.

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning maakt u belangrijke keuzes op basis van vaak niet meer dan een bouwtekening of impressie. In deze situatie is het fijn wanneer u weet dat de makelaar met kennis van zaken uw sparring partner wil zijn. Bij Weusthuis Makelaardij zitten experts die alles weten over nieuwbouw. Onze aankoopmakelaars zijn actief in de omgeving van Tubbergen, Almelo, Losser, Oldenzaal of Denekamp.


Waarom heeft u een aankoopmakelaar nodig?

  • Vaak is de makelaar eerder/breder geïnformeerd over het (toekomstig) aanbod
  • Voor het signaleren van eventuele gebreken
  • Voor het met minder emoties onderhandelen met de verkoper
  • Voor advies bij bezichtigingen
  • Voor het zetten van de puntjes op de 'i' bij de opmaak van een koopovereenkomst
  • Voor de begeleiding van het juridische traject
Neem contact op

Begeleiding

Wij begeleiden en ontzorgen u bij de aankoop van een woning vanaf het moment dat u uw wensen kenbaar maakt tot en met de overdracht bij de notaris.

Ontzorgen

Wij maken voor u de afspraken voor de bezichtiging(en), nemen de koopovereenkomst voor (en met) u door, houden contact met de verkopende partij en nemen u zoveel mogelijk het werk en uw twijfels uit handen.

Onderzoek

Wij verdiepen ons vooraf in de bestemming, plegen kadastrale recherche, zoeken goede referentieobjecten met recente transacties en slaan onze systemen na op eventuele verontreiniging. Wanneer er specifieke vragen zijn over het object, dan raadplegen wij (overheids-)instanties en andere gespecialiseerde bedrijven.

Onderhandeling

Wij voeren voor uw de onderhandelingen waarbij ons streven is om tot een zo goed mogelijke deal voor u te komen, waarbij gelet wordt op de prijs die betaald moet worden, maar ook de leverdatum en eventueel op de nemen ontbindende voorwaarden.

Objectief

Wij als aankoopmakelaar blijven objectief, waarderen de woning op basis van feitelijke eigenschappen en zijn eerlijk en duidelijk over eventuele gebreken en eventueel te maken kosten waar u mee te maken kunt krijgen.

Netwerk

Wij beschikken over een groot netwerk en hebben de juiste contacten om zaken die onduidelijk zijn, duidelijk te krijgen. Wij kunnen u adviseren over het laten uitvoeren van de taxatie en over de keuze voor een notaris.

Overtuigd! Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.