Bedrijven

Onze bedrijfsmakelaars zijn vakkundig en betrouwbaar. Weusthuis Makelaardij is al jaren een succesvolle bedrijfsmakelaar op de Twentse bedrijfsonroerendgoedmarkt. Onze experts beschikken over een gedegen juridische en administratieve kennis, welke nodig is om jouw belangen optimaal te behartigen. Onze makelaars staan ervoor in dat de verkoop of verhuur van jouw bedrijfspand of bedrijfsruimte succesvol verloopt. Ben je benieuwd naar de waarde van jouw onroerend goed? Wij kunnen en mogen praktisch alle bedrijfs onroerend goed taxeren voor jouzelf en de geldverstrekkers.

Wij kunnen je met de volgende zaken van dienst zijn als jouw bedrijfsmakelaar:

Shape Neem contact op

Wij begeleiden het verkooptraject van begin tot eind

Verkoop

De verkoop van bedrijfs onroerend goed vraagt om een professionele aanpak en deskundigheid van de makelaars. Onze makelaars zijn gecertificeerd binnen het bedrijfsmatig vastgoed en op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kunnen wij de juiste vraagprijs voor jouw bedrijfs onroerend bepalen. Daarnaast wordt er samen met jou kortgesloten hoe wij jouw object het beste tot zijn recht laten komen in de presentatie en zoeken wij voor jou de meest geschikte koper.

Wij begeleiden je graag bij het aankooptraject

Aankoop

Op zoek naar dé locatie voor jouw bedrijfs onroerend goed? Wij helpen je graag bij de zoektocht naar de perfecte locatie. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de grootte en de prijs, maar vooral naar de mogelijkheden en of de locatie/gebouw bij jouw bedrijf past.

Wij nemen graag alle zorg uit handen

Verhuur

Bij de verhuur van jouw bedrijfs onroerend goed dienen enkele zaken goed te worden geregeld; bepalen huurprijs, juiste huurder vinden, (juridische) afspraken goed vastleggen in de huurovereenkomst etc.. Hierbij helpen onze ervaren makelaars je graag; vanaf het moment dat je besluit jouw bedrijfs onroerend goed te verhuren t/m de sleuteloverdracht aan huurder.

Wij kunnen diverse taxaties voor je uitvoeren

Taxatie

Er zijn vele momenten waarbij je over een taxatierapport dient te beschikken, denk bijvoorbeeld aan financiering, aan- en verkoopbeslissing, jaarrekening, Belastingdienst etc.. Onze taxateurs zijn zeer deskundig en kunnen voor jou het juiste taxatierapport opstellen, welke aan de International Valuation Standards (IVS) voldoet.

Wij adviseren je graag

Advies

Heb je vragen met betrekking tot jouw bedrijfs onroerend goed, waar je het antwoord niet op kunt vinden? Wij helpen je graag! Met de jarenlange ervaring van onze makelaars en onze up to date marktkennis, kunnen wij jou op de juiste manier adviseren. Indien van toepassing kunnen wij hiervoor contact leggen met diverse instanties, waaronder projectontwikkelaars, gemeente en provinciale en landelijke overheden.

Overtuigd! Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.