Woningen

Of het nu om de verkoop of aankoop van een (recreatie)woning gaat, onze makelaars weten wat er speelt in de regio en welke zaken belangrijk zijn voor jou. Weusthuis Makelaardij is niet voor niets de nummer 1 makelaar van Noordoost-Twente!

Wij zijn je graag van dienst.

Je kiest Weusthuis Makelaardij omdat:

  • Eerlijk, oprecht en betrokken
  • Gekwalificeerd team
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Zeer goed op de hoogte van de recente ontwikkelingen in de Twentse markt
  • Experts in verschillende vakgebieden
  • Groot netwerk
Shape Neem contact op

Verkoop

Vind jij het tijd voor een stap in jouw wooncarriëre of is je gezinssituatie veranderd? Wil je kleiner wonen, of juist groter? Weusthuis Makelaardij is jouw partner die de woningmarkt continu in de gaten houdt en daardoor weet wat er speelt. Onze makelaars zorgen ervoor dat de verkoop van jouw woning succesvol en optimaal verloopt. Dat doen we door een marktconforme vraagprijs vast te stellen, jouw woning professioneel te presenteren voor een breed publiek en door te zorgen dat ook alle administratieve zaken keurig geregeld zijn.

Aankoop

Een huis is een van de belangrijkste en kostbaarste aankopen in je leven. Het vinden van jouw droomhuis is vaak een hele klus. Een makelaar is onmisbaar in dit proces! Weusthuis Makelaardij heeft zelf een ruim huizenaanbod, maar wij helpen je ook graag bij het vinden van jouw nieuwe woning bij één van onze collega's. Onze aankoopmakelaar behartigt jouw belangen en zorgt ervoor dat je een scherpe deal sluit en dat alle belangrijke aspecten zijn meegewogen.

Verhuur

Onze makelaars zorgen ervoor dat alle juridische en administratieve zaken goed worden geregeld. Als verhuurder is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van je rechten en de mogelijke risico’s. De wet biedt diverse contractmogelijkheden bij de verhuur van jouw onroerend goed. Onze verhuurmakelaars kunnen je goed informeren en aan de hand daarvan kun je samen de beste keuze maken.

Taxatie

Hoeveel is mijn huis waard? Er zijn verschillende momenten waarop je je dit kunt afvragen. Zo is vaak een taxatie nodig wanneer je een hypotheek wil afsluiten, of wanneer erfbelasting moet worden betaald. Ook kun je het niet eens zijn met de WOZ-waarde, of wil je de woning overdragen van ouders naar kinderen of vanuit een B.V. naar privé brengen. De marktwaarde van jouw woning hangt af van verschillende aspecten. Om inzicht te krijgen in de waarde van je woning, kunnen wij een taxatie uitvoeren. Onze makelaars kunnen verschillende soorten onroerend goed taxeren, zoals bedrijfsonroerendgoed en agrarisch onroerend goed en woningen.

Recreatiewoningen

Ons kantoren zijn gelegen in het mooie Twente, een regio met veel prachtige natuur. Wij hebben ook ruime ervaring met het verkopen van recreatiewoningen. Hier zijn naast het onroerend goed ook vaak alle regels met betrekking tot parkbeheer en periodieke bijdragen belangrijk te kennen. Ook kan het voor jou interessant zijn om je vakantiewoning tijdelijk te verhuren. Bij de verhuur van een vakantiewoning zijn diverse aspecten belangrijk om te weten. Wij begeleiden je graag bij de verkoop of verhuur van jouw recreatiewoning.

Overtuigd! Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.