Manderveen,
Manderveenseweg 58 

€ 745.000 k.k.

Een unieke mogelijkheid doet zich voor: gelegen in het buitengebied van Manderveen bevindt zich dit ruime vrijstaande woonhuis met diverse opstallen, welke uitermate geschikt zijn voor het houden van paarden en/of kleinvee aan huis. Het perceel van ruim 1,8 hectare is voorzien van paardenstallen, een opslaglocatie, een paardrijbak en cultuurgrond. Koester jij altijd al de droom om te wonen op een unieke locatie in het buitengebied; dit is jouw kans!

Over dit object

Delen via

Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1960 en is in 1996 grotendeels gemoderniseerd en uitgebouwd. Er is destijds een extra woonruimte gerealiseerd voor het vestigen van een tweede huishouden. Daarnaast is het gehele buitenspouwblad vervangen waardoor het gehele woonhuis is voorzien van een geïsoleerde spouwmuur.


Woonruimte 1 (Nr. 58)
Begane grond

Via de achterdeur betreden we de hoofdwoning en bereiken we de bijkeuken welke is voorzien van een keukenblok met dubbele spoelbak en opstelplaats voor witgoed. Vanuit de bijkeuken lopen we door naar de ruime woonkeuken en woonkamer. De L-vormige keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, rvs spoelbak en koelkast. Vanuit de keuken en lichte woonkamer beschik je over een fraai uitzicht over de Manderveense landerijen. De hal is voorzien van toiletruimte, trapkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en geeft toegang naar de gezamenlijke entree met nummer 58A.

Eerste verdieping
Boven aangekomen tref je maar liefst 4 slaapkamers, een badkamer, separate toiletruime en de stookruimte waar de cv-ketel geplaatst is. Drie slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De royale badkamer is voorzien van inloopdouche, ligbad, wastafel en beschikt over een dakkapel.

Tweede verdieping
Middels de vlizotrap bereik je de bergzolder.

Woonruimte 2 (Nr. 58 A)
Begane grond

Het inwoongedeelte beschikt over een eigen achterom waarna je toegang hebt tot de keuken, toiletruimte, slaapkamer, badkamer en de berging welke is voorzien van witgoedaansluiting en een grote vaste kast. De open keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, rvs spoelbak en koelkast, de woonkamer beschikt over elektrische zonwering en kijkt uit over de weilanden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandcloset en wastafel.

Op het perceel van 18.604 m² zijn meerdere opstallen aanwezig. Deze zijn voor verschillende doeleinden geschikt. Zo is de paardenstal voorzien van 6 paardenboxen, werkplaats en een houten vliering.

De garage is opgedeeld in een berging en is uitermate geschikt voor opslagdoeleinden. Daarnaast beschikt de garage over grote raampartijen, hierdoor behoort een thuiscafé of kantoorruimte aan huis tot de mogelijkheden. Een keukenblok en houten vloer zijn reeds aanwezig. Aan overdekte parkeergelegenheid is ook geen gebrek. Het object beschikt over een dubbele carport.

De houten overkapping is met pannen gedekt en voorziet in een geschikte opslaglocatie.

De netjes aangelegde rijbaan beschikt over een afmeting van ca. 40 m x 20 m en is volledig omheind, de naastgelegen cultuurgrond is de afgelopen jaren in gebruik geweest als zowel gras- als bouwland.

Bijzonderheden

 • Bouwjaar 1960
 • Woonoppervlak ca. 194 m²
 • Perceeloppervlak 18.604 m²
 • Inhoud ca. 793 m³
 • Woonruimte 58 verwarming en warmwater middels HR-combiketel: Remeha Avanta 28C (2021)
 • Woonruimte 58 A verwarming en warmwater middels HR-combiketel: Nefit smartline HR (2005)
 • Het perceel beschikt gedeeltelijk over een agrarische bestemming: Agrarisch-1
 • Aanvaarding in overleg
 • Energielabel: B (nr 58 en 58 A)
 • Diverse opstallen, welke uitermate geschikt zijn voor het houden van paarden en/of kleinvee aan huis
 • Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom
 • In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
 • In de koopovereenkomst wordt een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen

Bekijk alle media op je gemak

Nick Grashof

 • Vastgoed specialist

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.