Nieuws

Lees onze blogs

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over Weusthuis Makelaardij en blogs over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de woningmarkt.

Frank Visschedijk, fotograaf van Weusthuis Makelaardij

Groot, klein, in het buitengebied of in een flat, oud, gerenoveerd of juist helemaal nieuw: ik heb in de 35 jaar als fotograaf al heel wat woningen op beeld mogen zetten. Fotografie is een mooi vak. Het draait om echtheid en oog voor detail.

Lees verder

Tom en Sandra kochten een nieuwe woning in Losser en verkochten hun oude woning… aan Yannick en Mandy! Weusthuis begeleidde beide stellen in de koop én verkoop. Ondanks deze gekke tijd ging dat bijzonder snel. Wij spraken de stellen over hun ervaring in het proces.

Lees verder

Door Robbin Groeneveld, Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Als we de media moeten geloven zitten we momenteel in een grote crisis, ook in de woningmarkt. Toch kijken wij daar niet zo tegenaan. Begrijp me niet verkeerd, want het is heel vervelend wat er allemaal gebeurt en we leven mee met alle bedrijven en mensen die het zwaar hebben. Maar we merken ook dat de woningmarkt nog steeds erg druk is. De krapte in het aanbod is onveranderd en de vraag naar woningen blijft. Mensen denken juist nu na over hun huis. Voldoet het nog wel aan mijn wensen? En hoewel het qua maatregelen even anders is om in deze tijd een huis te (ver)kopen, is onze dienstverlening hetzelfde. Wij ontzorgen je optimaal in het proces van kopen of verkopen!

Lees verder

UPDATE MAART 2020: GEANNULEERD I.V.M. CORONAVIRUS
Zaterdag 28 maart 2020
vindt de NVM Open Huizen Dag weer plaats! Wat betekent dit voor u als verkoper of bezoeker? Lees alles over de NVM Open Huizen Dag in deze blog.

Lees verder

In deze blog geven wij 10 tips die onmisbaar zijn bij de verkoop van uw huis. Deze tips vergroten de kans op verkoop van uw woning! Lees gauw verder.

Lees verder

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het realiseren van onze nieuwe website. Bent u benieuwd wat er allemaal is veranderd? Lees dan gauw verder.

Lees verder