Dé Twentse makelaar in Wierden

Wij zijn thuis in Twente

Onze makelaars hebben kennis van de onroerendgoedmarkt in Wierden en omstreken. Deze lokale kennis, gecombineerd met onze Twentse nuchterheid, maakt dat wij elke inwoner van Twente kunnen helpen bij het verkopen van hun woning. We hebben makelaars werkzaam vanuit onze kantoren in Almelo, Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal en Losser die klaar staan en bereid zijn om je te helpen bij het begeleiden van het verkopen of kopen van vastgoed.

Waarom een huis kopen in Wierden?

Er zijn verschillende redenen om een huis te kopen in Wierden. Zo is Wierden een gemeente met veel agrarische activiteiten, wat maakt dat Wierden is gelegen in een rustige en landelijke omgeving. Het beschikt over een mooie natuur geschikt voor wandelingen en fietstochten. Ondanks dat Wierden een landelijke gemeente is, zijn er veel voorzieningen. Zo zijn er verschillende supermarkten, scholen en sportfaciliteiten in de gemeente. Vanuit Wierden heb je een goede verbinding tussen Almelo, Hengelo en Enschede, waardoor je eenvoudig naar de stad kunt reizen.

Gespecialiseerde makelaars in Wierden

Met bijna 25 jaar ervaring in de regio Twente levert Weusthuis Makelaardij diensten op het gebied van onroerend goed. Zo zijn wij gespecialiseerd in Wonen, Wonen in Duitsland, Bedrijfsonroerendgoed, Agrarisch onroerend goed en Nieuwbouw. Onze makelaars in Wierden houden de vinger aan de pols met betrekking tot de ontwikkelingen van de woningmarkt, waardoor ze op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Of je nu een woning wilt aankopen of je wilt je eigen woning verkopen; onze makelaars zijn toegewijd om jou van de beste service te voorzien. Op zoek naar een betrouwbare makelaar in Wierden? Wij helpen je graag verder!

Verkoopmakelaar Wierden

Weusthuis Makelaardij biedt verkoopbemiddeling in Wierden, gespecialiseerd in verkoopprocessen op maat. Of je nu een woning, recreatiewoning, bedrijfspand, landbouwgrond of zelfs een nieuwbouwproject wilt verkopen, onze verkoopmakelaars kunnen helpen en zorgen voor een succesvolle verkoop. Onze verkoopmakelaars in Wierden zijn op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en weten hoe ze verkoopstrategieën op maat kunnen maken, afhankelijk van locatie en andere criteria, zodat je een maximaal rendement krijgt. Wij helpen je graag verder en halen het maximale uit jouw verkoop.

Bekijk ons woningaanbodVragen? Bel ons!


Waarom Weusthuis als jouw makelaar in Wierden?

  • Wij hebben kennis van de lokale markt
  • Wij kennen het aanbod
  • Wij beschikken over diverse up-to-date informatiesystemen
  • Wij zijn bouwkundig onderlegd
  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van de opdrachtgever
  • Je profiteert van de kennis en ervaring van de makelaar
  • Wij ontzorgen en realiseren de beste prijs en voorwaarden
  • Wij bieden jou juridische zekerheid

Kantoor Almelo

Wierdensestraat 122
7604 BM Almelo
Bel naar 0546 - 727 820
E-mail deze vestiging


> Bekijk hier onze Google reviews

Neem contact op met dé Twentse makelaar in Wierden

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!