Dé Twentse makelaar in Vriezenveen

Wij zijn thuis in Twente

Bij Weusthuis Makelaardij beschikken onze vastgoedexperts over uitgebreide kennis van de onroerendgoedmarkt in Vriezenveen en omgeving. Dankzij onze lokale kennis en nuchtere mentaliteit, kunnen wij elke inwoner van Twente ondersteunen bij de verkoop van hun woning. Onze makelaars zijn werkzaam vanuit verschillende kantoren in de regio, waaronder Almelo, Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal en Losser, en staan klaar om je te begeleiden bij het kopen of verkopen van vastgoed.

Huizen te koop in Vriezenveen

Vriezenveen is een aantrekkelijke plek om een huis te kopen om verschillende redenen. Zo heeft Vriezenveen een rustige en ontspannen woonsfeer. Het is een perfecte leefomgeving voor mensen die weg willen uit de drukte van de stad en willen genieten van een rustige omgeving.

Ondanks het feit dat het een klein dorp is, heeft Vriezenveen goede voorzieningen, zoals scholen, winkels, supermarkten, gezondheidscentra en sportfaciliteiten. Hierdoor hoef je niet naar omliggende steden te reizen voor de dagelijkse benodigdheden.

Vriezenveen ligt in een groene omgeving met prachtige natuur. Er zijn veel fiets- en wandelpaden om de omgeving te verkennen. Bovendien zijn er verschillende recreatiegebieden, zoals de Engbertsdijksvenen, Het Lageveld en het Veenmuseum.

Tot slot heeft Vriezenveen een centrale ligging tussen de grotere steden en is het goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het is bijvoorbeeld slechts 15 minuten rijden naar Almelo en 30 minuten naar Zwolle. Dit maakt het een ideale plek voor mensen die in een rustige omgeving willen wonen, maar toch gemakkelijk toegang willen hebben tot omliggende steden en voorzieningen.

Specialistische vastgoedmakelaars in Vriezenveen

Weusthuis Makelaardij heeft bijna 25 jaar ervaring in de Twentse regio en biedt diverse diensten op het gebied van onroerend goed. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van woningen in Nederland, Bedrijfsonroerendgoed, agrarisch onroerend goed, nieuwbouw en woningen in Duitsland. Onze vastgoedmakelaars in Vriezenveen houden de ontwikkelingen op de woningmarkt nauwlettend in de gaten, waardoor zij op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Of je nu een woning wilt kopen of verkopen, bij ons ben je aan het juiste adres voor betrouwbare en deskundige ondersteuning.

Verkoopbegeleiding door vastgoedmakelaar in Vriezenveen

Weusthuis Makelaardij biedt op maat gemaakte verkoopbegeleiding in Vriezenveen. Onze vastgoedexperts zijn gespecialiseerd in het verkoopproces van verschillende soorten vastgoed, zoals woningen, recreatiewoningen, bedrijfspanden, landbouwgrond en nieuwbouwprojecten. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en weten hoe we een gepersonaliseerde verkoopstrategie kunnen opstellen die aansluit bij jouw locatie en specifieke criteria, om zo het maximale rendement te behalen. Als betrouwbare vastgoedmakelaar in Vriezenveen staan wij klaar om je te helpen bij een succesvolle verkoop.

Wil je meer weten over onze diensten of wil je hulp bij het kopen of verkopen van vastgoed in Vriezenveen en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ons woningaanbodVragen? Bel ons!


Waarom Weusthuis als jouw makelaar in Vriezenveen?

  • Wij hebben kennis van de lokale markt
  • Wij kennen het aanbod
  • Wij beschikken over diverse up-to-date informatiesystemen
  • Wij zijn bouwkundig onderlegd
  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van de opdrachtgever
  • Je profiteert van de kennis en ervaring van de makelaar
  • Wij ontzorgen en realiseren de beste prijs en voorwaarden
  • Wij bieden jou juridische zekerheid

Kantoor Almelo

Wierdensestraat 122
7604 BM Almelo
Bel naar 0546 - 727 820
E-mail deze vestiging


> Bekijk hier onze Google reviews

Neem contact op met dé Twentse makelaar in Wierden

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!