Dé Twentse makelaar in Ootmarsum

Wij zijn thuis in Twente

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van de onroerendgoedmarkt in Ootmarsum en de omliggende regio's. Dankzij deze lokale kennis en onze Twentse nuchterheid zijn we in staat om elke inwoner van Twente te ondersteunen bij het verkopen van hun woning. Vanuit onze kantoren in Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal, Losser en Almelo staan onze makelaars klaar om jou te helpen bij het kopen of verkopen van vastgoed.

Een huis kopen in Ootmarsum

Ootmarsum is een aantrekkelijke plek om te wonen vanwege de vele voordelen die het te bieden heeft. De stad heeft een charmant en pittoresk stadscentrum met historische gebouwen en smalle straatjes, wat zorgt voor een unieke en gezellige sfeer. Daarnaast ligt Ootmarsum in het prachtige Twentse landschap, dat bekend staat om zijn glooiende heuvels, bossen en weiden. Hierdoor zijn er veel mooie wandel- en fietsroutes te vinden die je langs mooie natuurgebieden en historische bezienswaardigheden voeren.

Verder is Ootmarsum een rustige en veilige stad, waar je kunt genieten van een ontspannen levensstijl. Er zijn veel voorzieningen in de stad, zoals winkels, scholen en gezondheidszorg. Ook ligt de stad op korte afstand van steden als Enschede en Almelo, die goed bereikbaar zijn via de snelweg. Daarnaast zijn er goede openbaar vervoersverbindingen, waardoor je snel en gemakkelijk naar andere delen van Nederland kunt reizen. Kortom, Ootmarsum heeft voor ieder wat wils en is daarom een ideale plek om te wonen.

Makelaars in Ootmarsum met de juiste kennis

Met bijna 25 jaar ervaring in de Twentse regio biedt Weusthuis Makelaardij een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van onroerend goed. We zijn gespecialiseerd in Wonen, wonen in Duitsland, bedrijfsonroerendgoed, agrarisch onroerend goed en nieuwbouw. Onze makelaars in Ootmarsum houden de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Of je nu een woning wilt kopen of verkopen, onze makelaars zetten zich in om jou de beste service te bieden. Zoek je een betrouwbare makelaar in Ootmarsum? Wij staan voor je klaar!

Verkoopmakelaar in Ootmarsum

Weusthuis Makelaardij biedt gespecialiseerde verkoopbemiddeling in Ootmarsum. Onze verkoopmakelaars zijn ervaren in het aanbieden van verkoopprocessen op maat. Of je nu een woning, recreatiewoning, bedrijfspand, landbouwgrond of nieuwbouwproject wilt verkopen, onze verkoopmakelaars kunnen jou helpen en zorgen voor een succesvolle verkoop. Door hun kennis van de laatste marktontwikkelingen en hun vermogen om op maat gemaakte verkoopstrategieën te ontwikkelen, afhankelijk van de locatie en andere criteria, garanderen onze verkoopmakelaars een maximaal rendement. We helpen je graag om het meeste uit jouw verkoop te halen.

Bekijk ons woningaanbodVragen? Bel ons!


Waarom Weusthuis als jouw makelaar in Ootmarsum?

  • Wij hebben kennis van de lokale markt
  • Wij kennen het aanbod
  • Wij beschikken over diverse up-to-date informatiesystemen
  • Wij zijn bouwkundig onderlegd
  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van de opdrachtgever
  • Je profiteert van de kennis en ervaring van de makelaar
  • Wij ontzorgen en realiseren de beste prijs en voorwaarden
  • Wij bieden jou juridische zekerheid

Kantoor Almelo

Wierdensestraat 122
7604 BM Almelo
Bel naar 0546 - 727 820
E-mail deze vestiging


> Bekijk hier onze Google reviews

Neem contact op met dé Twentse makelaar in Wierden

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!