Dé Twentse makelaar in Almelo

Wij zijn thuis in Twente

Onze makelaars in Almelo kennen de lokale markt als geen ander. Met de aanwezige kennis in onze vestigingen in Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal, Losser & Almelo, gecombineerd met onze Twentse nuchterheid, kunnen wij elke Twentenaar in Almelo blij maken.

Waarom een huis in Almelo?

Almelo is een stad met een rijke historie in de textielindustrie. In de goed bewaarde panden van onder andere Ten Cate Indië, Ten Cate Java en de textielfabriek, is dit nog goed te zien. Ondanks deze rijke historie, is Almelo ook vernieuwend en uniek. De combinatie van oude en nieuwe panden zorgen voor een leuk contrast in de wijken.

Naast het feit dat Almelo een grote diversiteit aan panden heeft, biedt de stad ook veel groen. Almelo is de groenste stad van Overijssel wat terug te zien is in Goossenmaatspark, Schelfhorstpark, Dorpspark en Beeklustpark. Dit is slechts een greep uit de vele parken die Almelo te bieden heeft. In Almelo heeft namelijk iedere wijk zijn eigen stadspark. Dit, in combinatie met het grafelijke groen van “De Gravenallee”, zorgt ervoor dat jij op élk moment de natuur kunt opzoeken.

Almelo is ook een bruisende stad! Er worden elk jaar vele evenementen georganiseerd. Daarnaast barst Almelo van de cafés, lunchrooms en eettentjes. Culinair is er dus genoeg te beleven. En wil je eens echt een keer wat buitengewoons doen? Boek dan een overnachting in een cel in de oude gevangenis van Almelo!

Gespecialiseerde makelaar in Almelo

Weusthuis Makelaardij is al meer dan 25 jaar een begrip in Twente. Als NVM makelaar zijn we enthousiast, gepassioneerd, gekwalificeerd en op de hoogte van de ontwikkelingen op de Twentse huizenmarkt. Weusthuis is als makelaarskantoor in Almelo, klantgericht en zorgt ervoor dat alles gedaan wordt wat nodig is. Bent u op zoek naar een makelaar in Almelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag verder als:

Het vinden van jouw droomhuis in Almelo

Het vinden van de juiste nieuwe woning in Almelo kan een spannend en uitdagend proces zijn. Bij Weusthuis Makelaardij begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en wensen heeft. Onze lokale expertise en grondige kennis van de Almelose woningmarkt stellen ons in staat om je te begeleiden naar de woning die perfect bij jouw levensstijl past. Of je nu op zoek bent naar een knusse starterswoning, een ruime gezinswoning of een exclusieve villa, ons uitgebreide aanbod biedt voor ieder wat wils. Ook helpen ons team je graag verder bij het huren van een woning in Almelo. Met onze persoonlijke aanpak en deskundig advies, maken wij het vinden van jouw woning een aangename en zorgeloze ervaring. ​

Je huis verkopen in Almelo

Weusthuis Makelaardij biedt verkoopmakelaarsdiensten in Almelo, met een breed scala aan gespecialiseerde verkoopprocessen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de verkoop van hun vrij staande woning, appartement, recreatiewoningen, bedrijfspanden, landbouwgrond en nieuwbouwprojecten, garanderen wij succesvolle verkoopoplossingen. Een huis verkopen is nooit een envoudige stap in deze hectische woningmarkt. Daarom helpen wij je met onze expertise en met de contracten om ervoor te zorgen dat alle verkoopprocessen efficiënt en in overeenstemming met alle relevante voorschriften worden uitgevoerd. Om elke klant een maximaal rendement te garanderen, zijn onze makelaars op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en kunnen zij verkoopstrategieën op maat aanbevelen, afhankelijk van de locatie en andere criteria. Ook voor stille verkoop in Almelo helpt Weusthuis bij het vinden van potentiële kopers op een vertrouwelijke manier. Laat ons je helpen het maximale uit uw verkoop te halen van jouw huis!

Bekijk ons woningaanbod in AlmeloVragen? Bel ons!

0:36

Mart Smit

“Een huis verkopen doe je niet dagelijks, ik help je als makelaar in Almelo graag verder bij de aankoop en verkoop van jouw huis.”

Waarom is Weusthuis dé makelaar in Almelo?

  • Wij hebben kennis van de lokale almelose markt
  • Wij kennen het aanbod
  • Wij beschikken over diverse up-to-date informatiesystemen
  • Wij zijn bouwkundig onderlegd
  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van de opdrachtgever
  • Je profiteert van de kennis en jarenlange ervaring van de makelaar
  • Wij ontzorgen en realiseren de beste prijs en voorwaarden
  • Wij bieden jou juridische zekerheid

Ons makelaarskantoor in Almelo

Wierdensestraat 122
7604 BM Almelo
Bel naar 0546 - 727 820
E-mail deze vestiging

> Bekijk hier onze Google reviews

Neem contact op met dé Twentse makelaar in Almelo

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!