Nieuwbouw Almelo

Je bent op zoek naar jouw droomhuis in Almelo, maar je hebt niet meer dan een bouwtekening of impressie van het nieuwbouwproject. Dit is voor menigeen een lastige keuze en daarbij is de hulp van een makelaar erg prettig. Onze makelaars hebben kennis van het project en de ontwikkelaar en daarom kunnen zij jou goed begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Omdat Weusthuis Makelaardij in Almelo al jaren actief is met de begeleiding van nieuwbouwprojecten in Almelo & omgeving hebben we veel kennis en ervaring binnen deze markt. Onze makelaars zijn je graag van dienst bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Wat komt daar allemaal bij kijken?

  • Voorwaarden bestemmingsplan
  • Vergunningstraject
  • Koop- en aannemingsovereenkomst
  • Financieringen en betaling in termijnen

Ontwikkelaars


Doordat Weusthuis Makelaardij al jaren actief is met het begeleiden van verschillende nieuwbouwprojecten hebben onze makelaars een groot netwerk opgebouwd met hierin allerhande expertises. Daarnaast staan er veel woningzoekenden ingeschreven in onze systemen. Wij zorgen ervoor dat de verkoop van jouw nieuwbouwproject succesvol verloopt. Ben je benieuwd naar de lokale huizenmarkt en de mogelijkheden in de regio? Wij kennen de Twentse woningmarkt als geen ander en wij weten waar vraag naar is. Met deze informatie kunnen wij jou helpen bij het ontwikkelen van een nieuwbouwproject, welke zeer nauw aansluit bij de behoeften in de huidige markt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Prijsadvies op basis van de huidige marktAdvies en begeleiding in het voortrajectVerkoop/verhuur van de nieuwe woningenBegeleiding van bezichtigingen en adviesgesprekken aan kantoor of op locatie

Sesastaete

De verkoop is gestart

Met het gezellige centrum van Almelo op loopafstand is het wonen in de Sesastaete een comfortabele beleving. Met alle denkbare voorzieningen in de buurt is de Sesastaete centraal gesitueerd in een rustige omgeving.

Heerlijk met de fiets of gewoon wandelend de stad in. Alles binnen handbereik. Denk hierbij aan de gezellige eetcafé’s op het Marktplein en Koornmarkt, een uitgebreid aanbod aan winkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

> Bekijk nieuwbouwproject

De 13 Heeren Almelo

Geniet van ongekend comfort en luxe in klassieke stijl

Op een absolute toplocatie, aan de rand van het centrum van Almelo aan de Ootmarsumsestraat, verrijzen 13 unieke en statige herenhuizen. De herenhuizen worden zeer compleet opgeleverd waardoor er nog maar weinig nodig is om de woningen geheel naar eigen wens af te werken.

De huizen zijn gesitueerd op grote, diepe kavels en hebben 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde, evenals een fietsenberging. Zo bieden ze ontzettend veel leefruimte, zowel binnen als buiten.

Een fantastische plek om thuis te komen

Het grote voordeel van nieuwbouw is dat we traditioneel vakmanschap kunnen combineren met de nieuwste technieken en installaties. Die beïnvloeden niet alleen de duurzaamheid van de woning, maar ook jouw leefcomfort. De herenhuizen zijn standaard uitgerust met een warmtepomp zodat het huis op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt. Daarmee woon je niet alleen comfortabel, maar draag je ook bij aan een beter milieu en bespaar je op de energiekosten. Zo zijn deze riante woningen helemaal klaar voor de toekomst. Ook over het onderhoud hoef je je jarenlang geen zorgen te maken. Puur comfort.

> Bekijk nieuwbouwproject

Overtuigd! Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Jouw onroerend goed in vertrouwde handen

Weusthuis Makelaardij beschikt over gecertificeerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van verschillende vakgebieden, waaronder woningen, nieuwbouwprojecten, bedrijfsonroerendgoed, agrarisch onroerend goed en recreatiewoningen. Wij geven een passend antwoord op elke vraag waarbij wij jouw belangen optimaal behartigen.

> Bekijk onze expertises