Sesastaete

Nog enkele appartementen beschikbaar

Met het gezellige centrum van Almelo op loopafstand is het wonen in de Sesastaete een comfortabele beleving. Met alle denkbare voorzieningen in de buurt is de Sesastaete centraal gesitueerd in een rustige omgeving.

Heerlijk met de fiets of gewoon wandelend de stad in. Alles binnen handbereik. Denk hierbij aan de gezellige eetcafé’s op het Marktplein en Koornmarkt, een uitgebreid aanbod aan winkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Interesse in een appartement? Klik hier!


15 appartementen
2 beschikbaar
13 onder optie

Luxe en comfort

Duurzaam wonen in de Sesastaete

De appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 75m2 tot 115m2 en worden duurzaam gebouwd. De appartementen worden verwarmd doormiddel van een warmtepomp met een vloerverwarming. Een gasaansluiting in deze appartementen is daarom niet aanwezig. Je geniet dan dus ook van zeer lage energiekosten. Hiermee voldoen de koopappartementen aan de doelstelling van de overheid om in Nederland in 2050 gasloos te zijn. Daarnaast wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen.

Alle appartementen zijn voorzien van een royale living, een ruime open keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer en een balkon.

De Sesastaete ademt rust, ruimte en comfort uit. De appartementen zijn uitgerust met een videofoon. Zo kun je dus zien wie er voor de deur staat, zonder dat je de deur hoeft te openen. En dat is niet alleen handig maar geeft ook een veilig gevoel.

Een mooie kans om een appartement te kopen op een fijne locatie in Almelo.

Schrijf je in via de projectwebsite. Dan neemt onze makelaar uit Almelo contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Link naar projectwebsite

Meer informatie?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op!