Terug naar overzicht

Lancering nieuwe website

19 september 2019

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het realiseren van onze nieuwe website. Bent u benieuwd wat er allemaal is veranderd? Lees dan gauw verder.

Welkom op onze nieuwe website!

Met trots lanceren wij vandaag onze nieuwe website! Het doel van deze nieuwe website is voornamelijk om uw ervaring als bezoeker nog prettiger te maken.

Verbetering

Weusthuis Makelaardij is voortdurend bezig met het verbeteren van hun dienstverlening. Een website met duidelijke informatie en een uitgebreid overzicht van onze diensten en ons aanbod hoort daarbij. Natuurlijk is de nieuwe website ook in een ander jasje gestoken.

Blogs

Uiteraard kunt u nog steeds dagelijks het nieuwe aanbod bekijken op onze website. Daarnaast zullen wij op de nieuwe website regelmatig blogs plaatsen. In deze blogs komen onder andere informatieve artikelen, tips voor kopers en verkopers en ontwikkelingen binnen de huizenmarkt voorbij. Alles wat relevant is voor verkopers en kopers komt voorbij! Houd onze website en social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven.

Woningzoekende?

U kunt zich op onze website inschrijven als woningzoekende. Uw voorkeuren worden opgeslagen en wij houden u op de hoogte van ons nieuwe aanbod. Zo mist u uw droomwoning niet!

Wilt u kennis maken met Weusthuis?

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op of loop binnen bij een van onze kantoren voor een kop koffie.

Button