Terug naar overzicht

Je woning verkoopklaar door Studio Weis!

juli 2022

Jouw woning is natuurlijk de allermooiste! Maar hoe maak je je woning klaar voor de verkoop? Daar helpen de professionals, Kim en Sabine, je graag bij! Kim en Sabine zijn de trotse eigenaren van Studio Weis uit Oldenzaal en onze vaste partner voor vastgoedstyling. Deze dames ontlasten je graag op het gebied van styling, zodat jouw stulpje het allerbeste tot zijn recht komt! Vol passie vertellen Kim en Sabine graag hoe zij te werk gaan en welke voordelen dit voor jou oplevert ten behoeve van de verkoop van jouw woning.

Maak kennis met Studio Weis

Het begon tien jaar geleden voor Kim en Sabine. Kim werkte destijds als makelaar in de nieuwbouw. Hierdoor heeft Kim onder andere een goed oog voor hoe een woning goed wordt verkocht. Sabine werkte bij Randstad, maar groeide op in een woonwinkel. Een gouden combi als je het ons vraagt! “De huizenmarkt zag er ruim tien jaar geleden compleet anders uit, maar ook toen was het al duidelijk dat je je woning het best verkoopt als je deze goed presenteert; inspiratie, gezelligheid, goed gebruik van de ruimtes, fris en een fijne plek zijn onze kernwaarden.”, aldus Kim. “Samen hebben we een passie voor interieur en hoe je een woning goed presenteert. Zo is Studio Weis ontstaan.”, vult Sabine aan.

“Wij hebben aandacht voor elke vierkante centimeter, de capaciteit om altijd snel te handelen en we hebben het in de backoffice goed geregeld. De makelaar geeft ons de gegevens van de klant door en we hebben vaak binnen een halve dag een afspraak ingepland. Dat valt soms niet mee, maar juist dat stukje planning en dienstverlening hebben we goed onder controle.” Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun woning altijd tiptop op de foto staat en uiteraard kunnen ze ook bij Studio Weis terecht voor styling- en interieuradvies, accessoires en zelfs complete interieurs.’’, geeft Sabine aan.

De werkwijze van Studio Weis

‘’Wij zijn een stylingbureau dat het klantcontact, de planning en organisatie omtrent de styling uit handen neemt voor de makelaar. Wij nemen contact op voor een intakegesprek, plannen de fotografiesessie en komen op de shoot om alles in goede banen te leiden. Wij hebben een magazijn vol met leuke spullen waar je ook langs kunt komen om spullen te kopen of gewoon juist om inspiratie op te doen.’’, vertelt Sabine. “Onze voornaamste taak en ook onze kracht is om de ruimtes van een woning goed te laten zien, zodat we op deze manier potentiële kopers extra kunnen enthousiasmeren over jouw woning. Je wilt immers het huis verkopen en niet de spullen die erin staan. Het is voor verkopers vaak heel moeilijk om op die manier naar de woning te kijken, maar wij kunnen ze daar met onze open blik bij helpen. Een professionele vastgoedstyling trekt meer kijkers en dus meer potentiële kopers”, aldus Kim en Sabine.

Verkopers aan het woord

Freddy en Petra Tellen, verkopers van de Meerstal 1 te Kloosterhaar, hebben ook gekozen voor de vastgoedstyling van Studio Weis. ‘’Wij hebben dit proces als zeer prettig ervaren. Een afspraak was snel ingepland en Kim en Sabine waren erg duidelijk en professioneel. Kim heeft in de woning echt de puntjes op de i gezet, waardoor onze woning echt goed tot zijn recht is gekomen op de foto’s. Twijfel je nog over de verkoopstyling van je woning? Wij raden het nieuwe verkopers zeker aan!’’ aldus Freddy en Petra.

Ben jij nieuwsgierig naar het resultaat bij de woning aan Meerstal 1? Klik hier om de woning te bekijken.