Terug naar overzicht

Huis verkopen? Makkelijker met een makelaar!

augustus 2022

Je huis online aanbieden, een paar mensen laten kijken en een afspraak maken over de prijs. Is een huis verkopen tegenwoordig zo makkelijk? Zeker niet! Het is een echte kunstvorm om voor alle partijen het beste resultaat te behalen. Maak het jezelf makkelijker met een makelaar!

Kennis van de (lokale) markt

Makelaars moeten over verschillende diploma’s beschikken voordat ze huizen mogen verkopen, verhuren, taxeren etc. Als jouw makelaar kennen wij de lokale markt op ons duimpje en zijn altijd op de hoogte van de laatste (waarde)ontwikkelingen. We hebben een groot netwerk en optimale tools om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken. Dit zorgt voor een optimale verkoopopbrengst voor jou. Ook werken wij met allerlei specialisten om ons heen, zoals een professionele fotograaf en creatieve stylisten.

Fundaspeurders

Misschien ben je zelf wel een echte Fundaspeurder en Funda is zeker een belangrijke tool in het aanbieden van de woningen. Alleen weet onze makelaar vaak al voor plaatsing op deze website gegadigden te interesseren voor jouw woning.

Binnenkort online

Om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken, maken wij gebruik van verschillende tools. Zo hebben wij een zoekersbestand waarmee wij geïnteresseerden op de hoogte houden van aankomend aanbod, beschikken wij over een zoekfunctie op onze website waarin wordt gedeeld in welke wijken binnenkort woningen in de verkoop komen én worden de woningen op onze sociale media geplaatst!

Bezichtigingen

Voor de bezichtigingen word je door onze makelaar ontlast doordat deze voor jou de rondleidingen verzorgt, informatie verschaft over de woning en de gang van zaken rond de (ver)koop bespreekt. Daarnaast is hij of zij de neutrale partij tussen jou als verkoper en de (wellicht voor jou bekende) aspirant koper.

Bieding(en)

In deze roerige tijden op de woningmarkt kan het voorkomen dat er meerdere biedingen binnenkomen voor jouw woning. Als jouw makelaar adviseren wij je hoe hiermee om te gaan en leggen jou de verschillende mogelijkheden voor. In overleg wordt bepaald welke strategie er wordt gevolgd.

Juridische aspecten

Bij de aankoop of verkoop van een woning komt veel, geen alledaags, (papier)werk kijken. Zo moet er een koopovereenkomst worden opgesteld en dient er bij de notaris een overdracht plaats te vinden. Wij weten precies wat in de contracten moet worden opgenomen, zodat je later niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

De voordelen van een makelaar op een rijtje

Het begint al bij de reden waarom je huis verkocht gaat worden. Ben je toe aan een volgende stap of willen je juist een stapje terug doen? Wellicht een emotionele beslissing, waarbij het fijn is dat de makelaar met beide benen op de grond staat en je voorziet van een goed advies.

Wij nemen je vanaf het begin aan de hand en adviseren jou over de mogelijkheden. We maken samen je woning verkoopklaar, kijken naar de woningpresentatie en stellen een verkoopstrategie op. We nemen jouw wensen mee in het verkoopproces en begeleiden je door het hele traject

Wat je situatie ook is, wij helpen je graag en maken graag kennis met jou en jouw woning!

Neem voor meer informatie contact met ons op.