De 13 Heeren Almelo

Geniet van ongekend comfort en luxe in klassieke stijl

Op een absolute toplocatie, aan de rand van het centrum van Almelo aan de Ootmarsumsestraat, verrijzen 13 unieke en statige herenhuizen. De herenhuizen worden zeer compleet opgeleverd waardoor er nog maar weinig nodig is om de woningen geheel naar eigen wens af te werken.

De huizen zijn gesitueerd op grote, diepe kavels en hebben 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde, evenals een fietsenberging. Zo bieden ze ontzettend veel leefruimte, zowel binnen als buiten.

Een fantastische plek om thuis te komen
Het grote voordeel van nieuwbouw is dat we traditioneel vakmanschap kunnen combineren met de nieuwste technieken en installaties. Die beïnvloeden niet alleen de duurzaamheid van de woning, maar ook jouw leefcomfort. De herenhuizen zijn standaard uitgerust met een warmtepomp zodat het huis op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt. Daarmee woon je niet alleen comfortabel, maar draag je ook bij aan een beter milieu en bespaar je op de energiekosten. Zo zijn deze riante woningen helemaal klaar voor de toekomst. Ook over het onderhoud hoef je je jarenlang geen zorgen te maken. Puur comfort. Schrijf je in via de projectwebsite. Dan neemt onze makelaar uit Almelo contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Link naar projectwebsite

13 woningen
13 verkocht

Nieuwbouw

De 13 Heeren


Woonoppervlakte en kavelgrootte
De herenhuizen worden groot! Zo is de woonoppervlakte van de kleinste woning al 158 m² en die van de grootste maar liefst 177 m²! De kavels variëren van 234 tot 358 m² en hebben allemaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein (aan de achterzijde) en een fietsenberging.

Keuken en sanitair
De woningen worden standaard opgeleverd met een badkamer op de verdieping en toilet op de begane grond. In 'THUIS De Showroom', de eigen showroom van Dura Vermeer, kun je naar eigen smaak ander sanitair of tegelwerk uitkiezen. Ook worden de woningen voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur. In de keukenboekjes die vanaf de start van de verkoop beschikbaar zijn lees je hier meer over. In 'THUIS De Showroom' is een breed keukenaanbod beschikbaar om jouw droomkeuken te realiseren.

Geïnteresseerd? Schrijf je in.

Wij nemen contact met je op en je blijft automatisch op de hoogte van nieuws.