De Luttermolen

De Luttermolen

Binnenkort starten wij met de verkoop van 11 woningen in "De Luttermolen". Enkele woningen zijn levensloopbestendig met een fraaie slaap- en badkamer op de begane grond.Link naar projectwebsite

11 woningen
3 bouwtypen
11 beschikbaar

11 woningen op een unieke locatie

Levensloopbestendig wonen

De wijk "De Luttermolen" is een fraaie, ruim opgezette woonwijk met diverse speelplekken. Door de praktische ligging van de wijk is de snelweg op korte afstand, waardoor de Twentse grote steden (o.a. Almelo, Enschede en Hengelo)binnen een kwartier te bereiken zijn.

Het dorp De Lutte is een klein, gezellig dorpje met voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen en enkele horecagelegenheden.

De omgeving staat bekend om zijn prachtige natuur met veel wandel- en fietsroutes.

Kortom: een heerlijke plek om te wonen!

In deze woonwijk "De Luttermolen" wordt binnenkort gestart met de bouw van 11 woningen.

Het gaat hierbij om 10 2^1 kap woningen en 1 vrijstaande, waarbij de vrijstaande woning en één blok van twee gericht zijn op senioren met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De overige woningen zijn ruime gezinswoningen, waarbij 4 woningen een uitbouw van 1,20m over de volledige breedte van de begane grond hebben.

De woningen worden energiezuinig gebouwd conform de eisen van het Bouwbesluit.

Verwarming en warm water wordt verkregen middels een energiezuinige luchtwarmtepomp. Op elke woning komt een aantal zonnepanelen.

De afmeting van de kavels varieert van circa 220m² tot 256m² voor de 2^1 kapwoningen tot maar liefst 391m² voor de vrijstaande woning.

Alle woningen hebben een toegang tot de ruime tuin, voor woning 9 en 10 komt er een pad achter de kavel van woning 11.

Geïnteresseerd? Vul onderstaand contactformulier in.

Wij nemen contact met je op en je blijft automatisch op de hoogte van nieuws.