Diensten

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Uw onroerend goed in vertrouwde handen. Weusthuis Makelaardij beschikt over gecertificeerde medewerkers en daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor uw dienst op maat.

Uw woning verkopen

Maximaal resultaat met uw verkoop Een woning succesvol verkopen is een vak! U wilt uw huis immers graag voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden verkopen. Uw woning verkopen vereist daarom ook inspanning en creativiteit bij de verkoop. Laat dat maar aan ons over!

lees meer

Een woning aankopen

Succesvol in uw aankoop

Liefde maakt blind. Zo ook de liefde voor dat ene huis dat te koop staat. Wij zijn van mening dat u, mede om die reden, een deskundige makelaar aan uw zijde nodig heeft die u adviseert en begeleidt bij de duurste aankoop van uw leven.

lees meer

Taxatie

Snel uw gedegen taxatierapportEen professionele taxatie kan zeer belangrijk of zelfs noodzakelijk zijn bij onder andere een financiering of scheiding. Weusthuis Makelaardij verzorgt onafhankelijke waardebepalingen en complete NWWI taxatierapporten. Kortom, voorkom verrassingen en neem voor een taxat...

lees meer

Verkoop en verhuur bedrijfsonroerendgoed

Bedrijfsonroerendgoed is een vak apart. Dat vraagt om specialisten! Naast particulieren woningen zijn wij ook actief als bedrijfsonroerendgoed makelaar. Of u nu een bedrijfspand, kantoorruimte of horecagelegenheid wilt verkoper, verhuren, kopen of huren, dan bent u bij ons aan het juiste adres!...

lees meer

Verkoop Agrarisch Onroerend Goed

Onze agrarisch makelaars zijn u graag van dienst! Wij verzorgen verzorgen een compleet pakket diensten speciaal voor de agrarische ondernemer en de particulier in het landelijk gebied. Van oorsprong hebben onze makelaars en rentmeesters allen een agrarische achtergrond.

lees meer

Aan- en verkoop nieuwbouw

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. Met vaak niet meer dan een bouwtekening of artist impression, maakt u een belangrijke keuze voor de komende jaren. Juist dan is het fijn als u weet dat de makelaar bij wie u uw droomwoning hebt gevonden, kennis van zaken heeft.

lees meer

Uw woning verhuren

Bij het verhuren van een pand is het belangrijk dat alle juridische en administratieve zaken goed zijn geregeld. We staan u bij met de verhuur van uw pand, maar ook bij het zoeken, vinden en screenen van kandidaten.

lees meer