Onze diensten

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Jouw onroerend goed in vertrouwde handen. Weusthuis Makelaardij beschikt over gecertificeerde medewerkers die kennis hebben van alle verschillende vakgebieden binnen de makelaardij, waaronder woningbouw, nieuwbouwprojecten, bedrijfs onroerend goed, agrarisch onroerend goed en recreatiewoningen. Wij bedienen je van een passend antwoord op elke vraag waarbij wij jouw belangen optimaal behartigen.

Bekijk onze expertises

Verkoop

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar? Wij begeleiden je graag bij de verkoop van woningen, recreatieobjecten, bedrijfspanden, agrarisch onroerend goed en nieuwbouwprojecten. Wij zorgen ervoor dat de verkoop van jouw pand succesvol verloopt.

Lees verder

Aankoop

De aankoop van onroerend goed is een belangrijke onoverzichtelijke beslissing en het betreft een grote uitgave. Je krijgt te maken met allerlei regelgeving en zaken waar je aan moet denken / op moet letten. Daarom is de juiste begeleiding erg belangrijk.

Lees verder

Verhuur

Ben jij geïnteresseerd in (tijdelijke) verhuur van je eigen woning? Onze makelaars zorgen ervoor dat alle juridische en administratieve zaken goed worden geregeld. Als verhuurder is het belangrijk dat je op de hoogte bent van je rechten en mogelijke risico’s.

Lees verder

Taxatie

Hoeveel is mijn huis waard? Er zijn verschillende momenten waarop je je dit kunt afvragen. Zo is vaak een taxatie nodig wanneer je een hypotheek wilt afsluiten, of wanneer erfbelasting moet worden betaald.

Lees verder

Actueel

  • 8.8 gemiddelde klantbeoordeling
  • 11 objecten afgelopen maand verkocht
  • 14 objecten in aanmelding
  • 165 objecten in ons aanbod
Like ons op Facebook Volg ons op Instagram