Onze diensten

Waarmee kunnen wij u helpen?

Al uw onroerend goed in vertrouwde handen. Weusthuis Makelaardij beschikt over gecertificeerde medewerkers die kennis hebben van alle verschillende vakgebieden binnen de makelaardij, waaronder woningbouw, nieuwbouwprojecten, bedrijfs onroerend goed, agrarisch onroerend goed en recreatiewoningen. Wij bedienen u van een passend antwoord op elke vraag waarbij wij uw belangen optimaal behartigen.

Bekijk onze expertises

Verkoop

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar? Wij begeleiden u graag bij de verkoop van woningen, recreatieobjecten, bedrijfspanden, agrarisch onroerend goed en nieuwbouwprojecten. Wij zorgen ervoor dat de verkoop van uw pand succesvol verloopt.

Lees verder

Aankoop

De aankoop van onroerend goed is een belangrijke onoverzichtelijke beslissing en het betreft een grote uitgave. U krijgt te maken met allerlei regelgeving en zaken waar u aan moet denken / op moet letten. Daarom is de juiste begeleiding erg belangrijk.

Lees verder

Verhuur

Bent u geïnteresseerd in (tijdelijke) verhuur van uw eigen woning? Onze makelaars zorgen ervoor dat alle juridische en administratieve zaken goed worden geregeld. Als verhuurder is het belangrijk dat u op de hoogte bent van uw rechten en mogelijke risico’s.

Lees verder

Taxatie

Hoeveel is mijn huis waard? Er zijn verschillende momenten waarop u zich dit kunt afvragen. Zo is vaak een taxatie nodig wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, of wanneer erfbelasting moet worden betaald.

Lees verder

Actueel

  • 8.8 gemiddelde klantbeoordeling
  • 50 objecten afgelopen maand verkocht
  • 19 objecten in aanmelding
  • 142 objecten in ons aanbod
Like ons op Facebook Volg ons op Instagram