Vind uw Perfecte Bedrijfspand in Almelo via Weusthuis Makelaardij

Wij zijn thuis in Twente

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de aan- of verkoop van een bedrijfspand in Almelo? Zoek niet verder! Bij Weusthuis Makelaardij staan we klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw onroerend goed transactie. Onze vakkundige en betrouwbare bedrijfsmakelaars hebben jarenlange ervaring op de Twentse bedrijfsonroerendgoedmarkt, wat ons tot uw ideale partner maakt voor alle zaken betreft bedrijfsvastgoed​.

Onze Diensten

Verkoop en Aankoop

We begeleiden u professioneel bij het verkooptraject van uw bedrijfspand in Almelo. Van het bepalen van de juiste vraagprijs door taxatie tot het vinden van de meest geschikte koper, we zorgen voor een soepele transactie. Ook bij de aankoop van bedrijfsonroerend goed staan we u bij om de perfecte locatie te vinden die past bij uw bedrijf en budget.

Verhuur

Bij de verhuur van uw bedrijfspand in Almelo nemen we alle zorgen uit handen. We helpen met het bepalen van de huurprijs, vinden van de juiste huurder, en het juridisch correct vastleggen van huurovereenkomsten.

Taxatie en Advies

Of het nu gaat om financiering, aan- en verkoopbeslissing, of compliance met de Belastingdienst, onze deskundige taxateurs voorzien u van een accurate taxatierapport conform de International Valuation Standards (IVS). Ook voor advies over uw bedrijfsonroerend goed staan onze ervaren makelaars klaar om u met up-to-date marktkennis te ondersteunen​.

Waarom Kiezen voor Weusthuis Makelaardij?

Almelo is een stad met vele zakelijke mogelijkheden. Met meer dan 70.000 inwoners en een goede bereikbaarheid is het een ideale locatie voor zowel startende als ervaren ondernemers. Een bedrijfspand in Almelo biedt toegang tot een bloeiende lokale economie en een groeiende markt​.

Weusthuis Makelaardij is niet alleen gevestigd in Almelo, maar ook in Oldenzaal, Denekamp, Tubbergen, en Losser, waardoor we een breed netwerk en diepgaande lokale marktkennis hebben om u optimaal te bedienen.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw onroerend goed ambities in Almelo en omstreken.

Waarom Weusthuis voor bedrijfspanden in Almelo?

  • Wij hebben kennis van de lokale markt
  • Wij kennen het aanbod
  • Wij beschikken over diverse up-to-date informatiesystemen
  • Wij zijn bouwkundig onderlegd
  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van de opdrachtgever
  • Je profiteert van de kennis en ervaring van de makelaar
  • Wij ontzorgen en realiseren de beste prijs en voorwaarden
  • Wij bieden jou juridische zekerheid

Kantoor Almelo

Wierdensestraat 122
7604 BM Almelo
Bel naar 0546 - 727 820
E-mail deze vestiging


> Bekijk hier onze Google reviews

Neem contact op met dé Twentse makelaar in Wierden

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!