Mariaparochie,
De Brink kavel 14  

€ 434.000 v.o.n.

GROOTS GENIETEN EN DUURZAAM WONEN IN EEN DORPSE SFEER

Over dit object

Delen via

Op het voormalig terrein van autobedrijf Hondebrink in Mariaparochie, worden 16 prachtige woningen en 3 kavels t.b.v. vrijstaande woningen aangeboden. In totaal komen er 3 vrijstaande woningen, 12 tweekappers en 4 rijwoningen. Alle woningen worden voorzien van de nieuwste technieken en installaties. Hierdoor woon je straks in een super energiezuinige woning. Op de vrije kavels kan je naar eigen invulling een vrijstaande woning met jouw wensen realiseren.

De Brink is een perfecte plek voor gezinnen en senioren die op zoek zijn naar een veilige, kindvriendelijke en groene woonomgeving. Het biedt volop ruimte aan groen en speelvoorzieningen, een mooie plek om op te groeien, in een autoluw gebied met een speeltuin midden in het plan.

Op een kwartiertje fietsen van het centrum van Almelo, ligt het groene en kindvriendelijke Marioparochie. Het is een heerlijk rustige omgeving dat grenst aan het fraaie buitengebied. De locatie geeft u het prettige gevoel van buitenleven met alle comfort, natuur en de nodige faciliteiten binnen handbereik. Een perfecte uitvalsbasis, prima bereikbaar en met echt alle noodzakelijke faciliteiten in de directe omgeving!

Deze prachtige tweekapper met heerlijke tuin met een ruime oprit is helemaal klaar voor de toekomst! Deze woning wordt namelijk uitgerust met zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming op zowel de begane grond als de eerste verdieping. De badkamer wordt opgeleverd met sanitair en tegelwerk. De woning kan naar eigen wens verder aangevuld worden. Stem de mogelijkheden af met de aannemer.

Indeling

Begane grond
Entree naar de hal met trapopgang, toiletruimte, meterkast en toegang tot de ruime keuken en woonkamer.

Eerste verdieping
Overloop, badkamer, drie slaapkamers.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap te bereiken zolder.

Bijzonderheden

 • Bouwjaar: 2023
 • Woonoppervlak 133 m²
 • Kavelgrootte 322 m²
 • De woning beschikt over zonnepanelen en wordt volledig geïsoleerd
 • Volledig voorzien van vloerverwarming
 • De woning wordt gasloos gebouwd en wordt voorzien van warmtepomp
 • Mechanische ventilatie
 • Gelegen in een volledige nieuwe bouw
 • Prijs is inclusief o.a. 21% BTW, grond- en bouwkosten, sonderings- en onderzoekskosten, sanitair en tegelwerk, erfafscheiding, aansluitkosten NUTS (water, elektra & riolering) & media, kosten gebruik water/elektra (tot dag van oplevering), kosten kadastrale inmeting, notaris-/ architect-/ en constructeurkosten, legeskosten, bouwgarant, energielabel, palenfundatie
 • Prijs is exclusief o.a. keuken, tuininrichting en bestrating, notaris- en kadasterkosten m.b.t. hypotheekakte, buitenberging, schilderwerk binnenzijde
 • Meer- en minderwerkopties op aanvraag

Bekijk alle media op je gemak

Marlou Oude Weernink

 • Vastgoed specialist

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.