Lattrop-breklenkamp,
Dorpsstraat 69 71

€ 495.000 k.k.

Ter overname wordt aangeboden partycentrum/discotheek "Epic" (voormalig discotheek Tijs) met riante bovenwoning. Het object is gelegen op een goede locatie tegenover het nieuwe geplande centrumplan van Lattrop-Breklenkamp op een perceel van ca. 1.410 m². Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud en de discotheek is enkele jaren geleden van binnen geheel vernieuwd en voorzien van een nieuwe inrichting. Boven het voorste gedeelte van het pand bevindt zich een volledige bovenwoning met maar liefst ca. 230 m² woonoppervlakte verdeeld over 2 woonlagen. Deze bovenwoning beschikt over een riant dakterras. 

Over dit object

Delen via

Op dit moment is er een toezegging voor een SDE+ subsidie voor zonnepanelen voor opgewekte energie over een periode van 15 jaar ter grootte van € 113.544,- euro (excl. btw). Deze jaarlijks variabele subsidie wordt verstrekt voor de opgewekte energie over een periode van 15 jaar. De verwachte investering bedraagt ca. € 70.000,- (excl. btw).

Het pand is voor meerdere doeleinden te gebruiken, denk aan een winkel (fietsenzaak, installatiebedrijf, kantoorruimte, opslagruimte e.d.,) de riante bovenwoning kan men zelf gebruiken of eventueel verhuren.

Begane grond
Discotheek/Partycentrum
Het betreft een totale netto vloeroppervlakte van circa 1.000 m² en is als volgt ingedeeld. Aan de voorzijde is het sfeervolle café (80 m²) gelegen welke ook uitstekend als eetcafé is te gebruiken. Het café is vrij eenvoudig inpandig te vergroten door een gedeelte van de naastgelegen zaal erbij te betrekken. Daarnaast zijn er meerdere zalen, elk met een eigen volledig ingerichte bar. De grote zaal is groot ca. 285 m², daarnaast zijn er nog 2 kleinere zalen welke afzonderlijk groot zijn 112 m² en 95 m². Tevens beschikt het object ook over een volledig ingerichte horeca keuken, garderobe en separate toiletgroepen (M/V) alsmede opslag-/bergruimte voor goederen. Ook is er een kleine kelderopslagruimte aanwezig.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u ook nog verzorgde toiletgroepen en een moderne technische ruimte ten behoeve van de biertanks.

Boven de discotheek/partycentrum bevindt zich via een eigen ingang te bereiken grote bovenwoning van ca. 230 m² met riante woonkamer (ca. 57 m²), woonkeuken met een nette inbouwkeuken v.v. vaste kasten en een wasruimte, aangebouwde serre en met toegang tot een groot dakterras, toiletruimte, overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, ruimte badkamer en met trapopgang naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping
Overloop, 1 grote slaapkamer, technische ruimte en een grote bergzolder.

Locatie
Centraal tegenover het nieuw geplande centrumplan van Lattrop-Breklenkamp gelegen.

Voorzieningen
Het object is eventueel inclusief inventaris te koop.

Bereikbaarheid
Het geheel is gunstig gelegen en goed bereikbaar.

Parkeergelegenheid
Het object beschikt aan de voorzijde over openbare parkeergelegenheid.

Bestemmingsplan
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan “Lattrop” met als bestemming “ artikel 9. - Horeca” met functieaanduiding Horeca van categorie 3 met als extra functieaanduiding "Bedrijfswoning" op het voorste gedeelte van de locatie.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
In overleg.

Kortom: Dit pand leent zich voor zéér uiteenlopende bestemmingen en is voor een fantasievolle ondernemer met lef!!!!

Uw makelaar voor dit object: Bart Bulter

Bekijk alle media op je gemak

Bart Bulter

  • Register Makelaar | Register Taxateur

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.