Tilligte,
Hof van Ewwert 3  

€ 442.000 v.o.n.

SFEERVOL WONEN MET TWENTSE CHARME. Bouwbedrijf Van der Aa uit Tilligte gaat 16 woningen realiseren aan een sfeervol hof in Tilligte.

Over dit object

Delen via

Hof van Ewwert, een prachtig nieuwbouwproject in het mooie Tilligte. Op het voetbalveld achter het voormalige café-restaurant Ten Dam (later Ewwert’s Bar) worden 16 woningen gebouwd gelegen aan een sfeervol hof. Het project heeft een diversiteit aan woningtypes geschikt voor jong en oud. Van comfortabele rij- en eindwoningen tot sfeervolle twee-onder-één-kapwoningen. Ook worden er betaalbare beneden-boven woningen gebouwd die perfect zijn als starters- of seniorenwoning.

Omgeving
Tilligte is een charmant dorp nabij Ootmarsum en Denekamp. Tilligte staat bekend om zijn landelijke karakter en prachtige omgeving. Op een steenworp afstand bevindt zich het landgoed 'Singraven'. Waar je kunt genieten van wandelingen en fietstochten en waar je de natuurlijke schoonheid van het Twentse landschap ontdekken. Tevens is het centrum van Ootmarsum binnen no-time te bereiken. Het centrum biedt onder andere gezellige restaurants met terrasjes, boetiekjes en culturele bezienswaardigheden.

Jouw woning, duurzaam & klaar voor de toekomst
Een gasrekening die door het dak gaat? Niet in Hof van Ewwert! Alle woningen worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. De woning koop je inclusief warmtepomp en zonnepanelen. Kies je voor een nieuwbouwwoning, dan kies je voor wooncomfort en duurzaamheid. Alles goed geïsoleerd waardoor je geniet van lage energielasten. Van de vloerverwarming wordt thuis iedereen blij en dankzij het ventilatiesysteem heb je altijd frisse en schone lucht in huis. En wat fijn dat je voorlopig geen onderhoud hebt, alles is gloednieuw.

De bouwnummers

Bouwnummers 1 & 2
Deze prachtige tweekapper met geïsoleerde berging en eigen oprit wordt opgeleverd inclusief zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. De badkamer wordt opgeleverd met sanitair en tegelwerk. Voor de keuken is een stelpost opgenomen.
- Kavelgrootte ca. 257 - 278 m2
- Woonoppervlakte ca. 165 m2
- Tuinligging: Zuid-West

Bouwnummers 3, 5 & 7
De benedenwoningen met eigen tuin en buitenberging worden opgeleverd inclusief zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. De badkamer wordt opgeleverd met sanitair en tegelwerk, voor de keuken is een stelpost opgenomen.
- Kavelgrootte ca. 161- 212 m2
- Woonoppervlakte ca. 71 m2
- Tuinligging: Zuid-West

Bouwnummers 4, 6 & 8
De bovenwoningen met een ruim balkon en buitenberging worden opgeleverd inclusief zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. De badkamer wordt opgeleverd met sanitair en tegelwerk, voor de keuken is een stelpost opgenomen.
- Balkongrootte ca. 16 m2
- Woonoppervlakte ca. 108 m2
- Balkonligging: Zuid-West

Bouwnummers 9 & 10
Deze levensloopbestendige woning met geïsoleerde berging en eigen oprit wordt opgeleverd inclusief zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. De badkamer (beneden) wordt opgeleverd met sanitair en tegelwerk, voor de keuken
is een stelpost opgenomen.
- Kavelgrootte ca. 177- 179 m2
- Woonoppervlakte ca. 136 m2
- Tuinligging: Zuid-West

Bouwnummers 11 & 12
Deze prachtige tweekapper met geïsoleerde berging en eigen oprit wordt opgeleverd inclusief zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. De badkamer wordt opgeleverd met sanitair en tegelwerk, voor de keuken is een stelpost
opgenomen.
- Kavelgrootte ca. 209- 222 m2
- Woonoppervlakte ca.161 m2
- Tuinligging: Zuid-West

Bouwnummers 13 & 16
De eindwoningen met eigen tuin en buitenberging worden opgeleverd inclusief zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. De badkamer wordt opgeleverd met sanitair en tegelwerk, voor de keuken is een stelpost opgenomen.
- Kavelgrootte ca. 136 - 160 m2
- Woonoppervlakte ca. 104 m2
- Tuinligging: Noord-Oost

Bouwnummers 14 & 15
De tussenwoningen met eigen tuin en buitenberging worden opgeleverd inclusief zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. De badkamer wordt opgeleverd met sanitair en tegelwerk, voor de keuken is een stelpost opgenomen.
- Kavelgrootte ca. 114 - 121 m2
- Woonoppervlakte ca. 102 m2
- Tuinligging: Noord-Oost

Bekijk alle media op je gemak

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.