Denekamp,
Kloppendijk 52 a

€ 219.000 k.k.

Deze bedrijfsruimte is op bedrijventerrein "Kloppendijk" te Denekamp gelegen en maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw.

Over dit object

Delen via

Het gebouw beschikt over diverse units in oppervlakte variërend van circa 53 m² tot 417 m². Het buitenterrein is volledig bestraat en is voorzien van parkeerplaatsen op eigen terrein. In dit geval wordt te koop aangeboden een bedrijfsruimte van circa 227 vierkante meter. Het betreft een vrij in te delen ruime bedrijfsruimte met veel natuurlijke lichtinval, overheaddeur, twee loopdeuren, toilet + urinoir en monoliet afgewerkte betonnen vloer. In de bedrijfsruimte is elektra met krachtstroom en water aanwezig en geen gas.

Oppervlakte(en)
De oppervlakte van de bedrijfsunit bedraagt circa 227 m².

Bereikbaarheid/parkeerfaciliteit
Door de ligging nabij de Nordhornsestraat (N342) en de Scandinavië route (rondweg om Denekamp) is het bedrijventerrein goed bereikbaar. De hoofdontsluiting tot Kloppendijk vindt plaats via de rotonde Nordhornsestraat – Scandinaviëroute. De Hanzeweg, Industriestraat, Ambachtstraat, Nijverheidstraat en Parallelweg vormen de belangrijkste perceel ontsluitingswegen. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bedrijventerrein
Het bedrijventerrein Kloppendijk, met een omvang van ruim 19 hectare, is het oudste bedrijventerrein binnen de kern Denekamp. Het terrein is in vier fasen ontwikkeld en is volledig uitgegeven. Kloppendijk is een gemengd bedrijventerrein met bedrijven in milieucategorie I t/m IV.

Omgevingsfactoren
In de directie nabijheid bevinden zich met name bedrijfsruimten, woonhuizen en een tankstation.

Bestemmingsplan
Volgens het vigerende bestemmingsplan bestemd voor bedrijfsdoeleinden met als extra functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Oppervlakte
De oppervlakte is gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Aanvaarding
In overleg.

Jouw makelaar voor dit object: Luc Weusthuis

Bekijk alle media op je gemak

Luc Weusthuis

  • Register Makelaar | Register Taxateur
  • Wonen en Bedrijfsonroerendgoed

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.