De Lutte,
Ambachtstraat 18 

€ 425.000 k.k.

Op het kleinschalige bedrijventerrein "De Lutte - Zuid" gelegen multifunctioneel bedrijfspand uit 2006, bestaande uit een bedrijfshal (groot ca. 344 m²), kantoorruimte alsmede opslag-/nevenruimten. 

Over dit object

Delen via


Het object is zeer geschikt voor bedrijven die handelsactiviteiten ontplooien op de Nederlandse/Duitse markt en is gelegen op circa 2 kilometer van de grens aan de Rijkssnelweg A1. In de directe nabijheid van de regio Osnabrück – Münster (ca. 80 km) met circa 30-35 miljoen inwoners. De Rijkssnelweg A1 is op slechts enkele minuten rijafstand gelegen.

Begane grond
Centrale hal met balie en met toegang tot de diverse kantoorruimten. De kantoorruimten (3x) zijn representatief afgewerkt, bieden plaats voor meerdere werkplekken en beschikken o.a. over een systeemplafond met verlichtingsarmaturen. Daarnaast beschikt u over een ruime kantine met een net keukenblok, een toiletgroep met een aparte toiletruimte voor dames en heren, een archiefruimte en met de trapopgang naar de eerste verdieping. De bedrijfshal met 2 overhaeddeuren is ca. 345 m² groot. Aan de rechterachterzijde van de bedrijfshal bevindt zich een trappenportaal met liftschacht naar de drie verdiepingen welke thans nog casco zijn afgewerkt. Deze ruimten, ieder groot ca. 113 m² zijn uitermate geschikt om te gebruiken als kantoorruimte.

Eerste verdieping
Via een vaste trap vanuit de centrale hal te bereiken gang met toegang tot de technische ruimte, archiefruimte en een toiletruimte. De aanwezige werk-/bergruimte (ca. 25 m²) is voor meerdere doeleinden te gebruiken.

Kadastrale gegevens
Gemeente Losser, sectie O, nummer 1117, groot 1.031 m².

Oppervlakte(en)
De totale oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 922 m² en is als volgt onderverdeeld:

begane grond kantoor/verkeersruimte ca. 160 m²
begane grond bedrijfsruimte 356 m²
1e verdieping nevenruimten 67 m²
1e verdieping opslagruimte/casco kantoorruimte 113 m²
2e verdieping opslagruimte/casco kantoorruimte 113 m²
3e verdieping opslagruimte/casco kantoorruimte 113 m²

Oppervlakte
De oppervlakte is gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Voorzieningen
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

bedrijfsruimte
- gladde betonnen vloer;
- gasheater;
- overheaddeur (2x);
- daglichttoetreding;
- vrije hoogte circa 5,5 meter;
- verlichtingsarmaturen.

Algemeen
- volledig bestraat buitenterrein.
- alarminstallatie;
- brandmeldinstallatie.

Bereikbaarheid/parkeerfaciliteit
Door de ligging aan de rand van De Lutte en op slechts enkele kilometers afstand van de Rijkssnelweg A1 richting Duitsland gelegen is het bedrijventerrein De Lutte Zuid goed bereikbaar. De hoofdontsluiting tot de Ambachtstraat vindt plaats via de Lossersestraat. In de directe nabijheid van regio Osnabrück – Münster (ca. 80 km) met circa 30-35 miljoen inwoners. Voldoende parkeergelegenheid (circa 10 parkeerplaatsen) aanwezig op het terrein.

Bedrijventerrein
Het bedrijventerrein De Lutte - Zuid, met een omvang van ca. 1,3 hectare, is omstreeks 2010 gerealiseerd en is aan de rand van De Lutte en tegen de autobaan A1 aan gelegen. Het terrein is volledig uitgegeven. Het is een gemengd bedrijventerrein met bedrijven in milieu categorie 1 en 2.

Omgevingsfactoren
In de directie nabijheid bevinden zich met name kleinschalige bedrijfsruimten en woonhuizen.

Bestemmingsplan
Volgens het vigerende bestemmingsplan bestemd voor bedrijfsdoeleinden met als extra functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 1 en 2. Detailhandel is niet toegestaan.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
In overleg.

Vraagprijs
€ 425.000,-- kosten koper.

Uw makelaar voor dit object: Bart Bulter

Bekijk alle media op je gemak

Bart Bulter

  • Register Makelaar | Register Taxateur

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.