Losser, Kosterstraat 1

€ 1.500 p.m.

Op uitstekende locatie in het centrum van Losser gelegen KANTOORRUIMTE. De kantoorruimte is gelegen aan een drukbezochte winkelstraat van Losser.

Denekamp, Hanzeweg 7 ged.

€ 600 p.m.

Op het bedrijventerrein "De Kloppendijk" te Denekamp is deze zeer representatieve afgewerkte kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. 

110 m² perceel
Tubbergen, Grotestraat 49

€ 2.250 p.m.

Representatief en op uitstekende locatie in hartje Tubbergen gelegen WINKELRUIMTE. De winkelruimte is gelegen midden in de drukbezochte winkelstraat in het centrum van Tubberg…

318 m² perceel
Tubbergen, Nobelstraat 23

€ 650 p.m.

Op industrieterrein "De Haar I" te Tubbergen gelegen KANTOORRUIMTE, deel uitmakend van een representatief bedrijfspand, dat in 2000 is gerealiseerd.

Almelo, Sniederhof 13

€ 1 p.m.

Wegens verhuizing is dit keurig onderhouden bedrijfspand TE KOOP. Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan de oostelijke invalsweg naar Almelo.

3635 m² perceel

Ben je woningzoekende?

Schrijf je nu in
Denekamp, Marconiweg 2 D

€ 1.700 p.m.

Op het bedrijventerrein Sombeek in Denekamp is deze representatieve en gestoffeerde kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar.

Op het bedrijventerrein "De Mors" te Ootmarsum is deze multifunctionele bedrijfsruimte voor de verhuur beschikbaar.

625 m² perceel

De bedrijfsruimte maakt deel uit van het aan de Newtonstraat in Tubbergen gelegen “Boxcenter De Haar” op het bedrijventerrein De Haar. Dit terrein is geheel omheind, voorzien …

Nabij industrieterrein de Echelpoel te Weerselo is een representatief BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW gerealiseerd met diverse units. Het verzamelgebouw is uitstekend bereikbaar vanaf …

Tubbergen, Waldeckstraat 17

€ 1.000 p.m.

Wegens verhuizing komt deze fraaie winkelruimte welke aan een drukke doorgangslocatie naar het centrum van koopdorp Tubbergen is gelegen beschikbaar vanaf maart 2020.

95 m² perceel

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.