Terug naar overzicht

Maak kennis met Ellen: Het gezicht van kantoor Losser!

23 september 2019

Zoals jullie wellicht al weten opent in oktober het vierde kantoor van Weusthuis Makelaardij, in Losser. Onze vier kantoren werken nauw samen en wij hebben een breed werkgebied in Noordoost-Twente. In dit artikel komt u meer te weten over onze nieuwe collega, Ellen Brinkman-Ossenvoort.

Wie is Ellen?

Ellen Brinkman-Ossenvoort is 32 jaar oud en ze woont in Losser. Ellen is getrouwd en heeft twee kinderen, een meisje van drie jaar en een jongetje van één jaar. In haar vrije tijd houdt ze van een potje tennis en is ze sinds kort begonnen met bootcamp. Daarnaast doet ze wekelijks leuke dingen met haar kinderen, zoals zwemmen. Verder vindt Ellen het leuk om met haar gezin te reizen. Ook spreekt ze graag af met vriendinnen om te winkelen of lekker uiteten te gaan.

Hoe is Ellen in de makelaarswereld terecht gekomen?

Ellen heeft de opleiding bank- en verzekeringswezen gevolgd, hypotheken vond ze in die tijd het leukste onderdeel van haar opleiding. Destijds heeft ze stage gelopen bij een makelaarskantoor die ook hypotheken aanbiedt. Tijdens haar stage kwam Ellen er al gauw achter dat ze de makelaardij wel erg interessant vond. Uiteindelijk heeft ze ervoor gekozen om een opleiding tot makelaar te volgen, een keuze waar ze tot op de dag van vandaag nog erg blij mee is. Na haar opleiding heeft ze eerst gewerkt als assistent-makelaar in Enschede en daarna als makelaar-taxateur bij hetzelfde bedrijf.

Wat maakt ons werk zo bijzonder?

Het leukste aspect van haar werk vindt Ellen het persoonlijke contact met collega’s en opdrachtgevers. Indien zowel de koper als verkoper gelukkig zijn na afloop, is haar doel bereikt! Voor opdrachtgevers is de koop of verkoop van een woning erg spannend. Het is immers een van de grootste aankopen in uw leven. Daarnaast zijn de werkzaamheden van een makelaar erg afwisselend, elke dag is anders.

Wat maakt werken met Ellen leuk?

Ellen vindt goede communicatie belangrijk, het contact met haar opdrachtgevers verloopt soepel en duidelijk. Ook doet ze er alles aan om opdrachtgevers te ontzorgen. Ellen is toegankelijk, spontaan en flexibel. Bovendien is ze eerlijk, nuchter en betrouwbaar.

Waarom Weusthuis Makelaardij?

Weusthuis Makelaardij wilde een kantoor openen in Losser en via via kwamen ze bij Ellen terecht. Na een aantal gesprekken was de klik er nog. Samen gaan we een leuk kantoor openen in Losser!

Waarom in Losser?

Ellen woont nu een aantal jaar in Losser, het is bekend gebied voor haar. Ze vindt Losser een ontzettend leuk dorp, met een actief centrum waar veel activiteiten worden georganiseerd. Ze vindt het heerlijk om met haar gezin of met vrienden op pad te gaan in het dorp. Ellen hoopt veel opdrachtgevers blij te maken, fijne samenwerkingen aan te gaan en bij te dragen aan het dorp.

“Denkt u er over na om een volgende stap te zetten? Of heeft u om welke reden dan ook de hulp van een makelaar nodig? Ik kom graag een keer kennis maken om uw wensen te bespreken!”

De nummer 1 makelaar van Noordoost-Twente breidt uit naar Losser! Ellen heeft er ontzettend veel zin in om dit kantoor te leiden en ze kijkt vol enthousiasme uit naar haar nieuwe werkzaamheden. Weusthuis Makelaardij wil graag bijdragen aan het dorp en staat daarom open voor sponsoring van clubs en activiteiten in Losser, daarover kunt u contact met ons opnemen.

Benieuwd wat Ellen voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op!