Terug naar overzicht

Maak kennis met Gerard: Onze nieuwe aanwinst in Tubbergen

11 november 2019

Weusthuis Makelaardij heeft er sinds kort een nieuwe makelaar bij, in Tubbergen! Maak kennis met onze nieuwe collega, Gerard Höften.

Wie is Gerard?

Gerard Höften is geboren in Bathmen en heeft daarna in Holten en Boekelo gewoond. Gerard is getrouwd en heeft drie dochters. In zijn vrije tijd fietst hij graag op zijn racefiets of mountainbike in de Twentse natuur. Ook wandelt hij graag met zijn twee honden door het buitengebied.

Hoe lang is Gerard al werkzaam als makelaar?

Gerard is in februari 1991 gestart als makelaar, hij heeft nu ruim 28 jaar ervaring in het makelaarsvak. De afgelopen jaren is hij vooral in Enschede en omgeving werkzaam geweest. Gerard heeft veel kennis van de Twentse woningmarkt. Sinds kort is hij werkzaam bij Weusthuis Makelaardij in Tubbergen.

Wat heeft Gerard daarvoor gedaan?

Gerard heeft een bouwkundige achtergrond. Na zijn opleiding Bouwkunde heeft hij een tijd bij een woningcorporatie gewerkt. Hier hield hij zich vooral bezig met het technisch beheer. In deze periode kwam Gerard er achter dat hij behoefte had aan meer persoonlijk contact tijdens zijn werk. Dat heeft er voor gezorgd dat Gerard de opleiding tot makelaar heeft gevolgd.

Waarom het makelaarsvak?

Gerard vindt het persoonlijke contact met opdrachtgevers en andere partijen erg leuk. Het vak biedt veel afwisseling, geen enkele werkdag is hetzelfde. Gerard vindt de afspraken buiten het kantoor het leukst. Hij regelt graag dingen voor de opdrachtgever en zet altijd een stapje extra. Afspraken worden gemaakt en nagekomen, problemen worden waar mogelijk opgelost. Dit leidt tot tevreden opdrachtgevers! Als makelaar word je in vertrouwen genomen door de opdrachtgever en Gerard vindt het daarom heel belangrijk om hier goed mee om te gaan.

Wat onderscheidt Gerard van andere makelaars?

Gerard heeft een bouwkundige achtergrond, dit heeft dagelijks een positieve invloed op zijn werk. Hij kan bijvoorbeeld goede inschattingen maken van de globale kosten van een verbouwing. Voor opdrachtgevers is het fijn dat Gerard deze kennis heeft, hij denkt graag mee en geeft eerlijk advies. Gerard vindt het leuk om opdrachtgevers te begeleiden in het proces. Hij is discreet, open en kritisch.

Hoe bevalt Weusthuis Makelaardij tot nu toe?

De binnendienst en buitendienst werken nauw samen, alles sluit goed aan en er wordt goed gecommuniceerd. Gerard geniet van de rust in Tubbergen, hij is namelijk geen stadsmens.

“De afspraken buiten de deur zijn vaak de leukste afspraken. Daar maak ik opdrachtgevers blij!”

De nummer 1 makelaar van Noordoost-Twente heeft er een bedreven collega bij! Gerard begeleidt u graag bij de verkoop van uw woning.

Benieuwd wat Gerard Höften voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op!