Terug naar overzicht

Fijn om terug te zijn!

6 november 2020

De eerste maand van onze nieuwe vestiging in Almelo zit erop. Op 1 oktober openden we de deuren van ons vijfde kantoor aan de Wierdensestraat 122. We hebben inmiddels veel leuke reacties ontvangen en mooie afspraken gehad! Enthousiaste berichten, bloemboeketten, mooie cadeaus en een grote krentewegge met ‘welkom terug Leon’… en ja, het is ook fijn om ‘terug’ te zijn!

Almelo is allesbehalve nieuw voor mij; ik ben hier geboren en getogen. Tot drie jaar geleden werkte ik er ook als makelaar. Maar ik wilde mijn kennis verbreden. Weusthuis Makelaardij heeft specialisten in veel verschillende disciplines. Naast het verkopen en verhuren van nieuwe én bestaande woningen is Weusthuis Makelaardij ook actief in het agrarisch- en bedrijfsonroerendgoed. En dat allemaal in heel Noordoost-Twente en de grensstreek van Duitsland. Die diversiteit qua werk en de persoonlijke werkwijze spraken mij aan. Een reden om in gesprek te gaan!


Vanuit Tubbergen voor Almelo
Vanuit onze vestiging in Tubbergen heb ik mij na verloop van tijd tevens weer gericht op de Almelose markt. In mijn netwerk had ik vele particuliere en zakelijke relaties. Door hen werd ik regelmatig gebeld met de vraag of ik naar Almelo kon komen voor de verkoop van woningen of nieuwbouwprojecten. Na een poosje ontstond het idee om een kantoor in Almelo te openen. Het zou een mooie aanvulling zijn voor Weusthuis met mij als aangewezen persoon. Ik ken het gebied, het is een grote stad waar veel gebeurt. Deze vestiging zal onze andere kantoren versterken.

Een goed begin
En zo werd een idee werkelijkheid. Op donderdag 1 oktober was het vijfde kantoor een feit! De afgelopen weken waren lekker druk, een goed begin. Het nieuws over Weusthuis is niet onopgemerkt gebleven in Almelo en omgeving. Naast veel hartverwarmende reacties heb ik al veel taxaties mogen doen, ben ik volop bezig met nieuwbouwprojecten in de omgeving, hebben we diverse nieuwe woningen aangemeld én zijn de eerste koopovereenkomsten vanaf deze locatie getekend! Natuurlijk waren deze eerste weken spannend. Je weet nooit hoe het gaat lopen. Maar mensen wisten ons vanaf dag één te vinden en dat is een goed teken.

Weusthuis-DNA
En de komende tijd? Die draait om het creëren van zichtbaarheid. We willen ook Almelo kennis laten maken met de klantbelofte van Weusthuis. Ik weet wat er speelt in de regio en welke zaken belangrijk zijn voor jou. Daarom ontzorg en adviseer ik je graag. Wat je vraag ook is, Weusthuis heeft door de grootte van de organisatie altijd een specialist in huis… of de juiste partij waarmee we discreet kunnen sparren. Weusthuis Makelaardij beschikt over een enthousiast team met ervaren en betrokken medewerkers. Wij zijn een betrouwbare partij en bouwen graag aan relaties voor een lange termijn. Dit doen we door de tijd te nemen voor (de verhalen van) de mensen en hun woning. We zijn oprecht geïnteresseerd en hebben een nuchtere kijk op de zaken. Ons hele team gaat zorgvuldig te werk en zowel de binnendienstmedewerkers als onze makelaars streven naar een succesvol verkoopresultaat met tevreden verkopers en kopers.

Toegevoegde waarde
De afgelopen weken hebben we een mooie basis gelegd. Het liefst zie ik ons woningaanbod snel groeien. Ik heb daar zeker vertrouwen in, want ik zie veel kansen. Ik ben ervan overtuigd dat wij van toegevoegde waarde zijn in de huizenmarkt van Almelo en omgeving. De stad Almelo biedt voor ieder wat wils. De woningmarkt is een hele leuke en diverse markt met huizen in alle segmenten. De stad heeft veel te bieden, maar elke woning ook. Alle woningen en alle opdrachtgevers hebben hun eigen unieke verhaal. Dat maakt het werken als makelaar zo leuk!
Ben jij benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben en vertel jij ons graag jouw verhaal?
Neem contact op met Weusthuis Makelaardij.