Terug naar overzicht

Één team, één taak!

28 februari 2022

Samen vormen ze een mooi team! De één geboren en getogen in Losser, creatief (schilderen), hartelijk en al heel wat levenservaring op zak en de ander sportief (voetbal), jong, dynamisch en super gedreven.

Kantoor Losser: Miriam en Femke
“Sinds de start van onze vestiging in Losser hebben we al zoveel mooie contacten gemaakt, leuke mensen ontmoet en fijne gesprekken gevoerd en niet geheel onbelangrijk: veel succesvolle aan-en verkopen mogen begeleiden. De persoonlijke verhalen, die veelal gepaard gaan met een aan- en/of verkoop van een woning, het enthousiasme van de mensen en de tevreden terugkoppeling naderhand, dat geeft veel energie en motivatie in dit vakgebied”, vertelt Miriam. “Daar was ik ook precies naar op zoek toen ik een paar jaar geleden het rigoureuze besluit nam om mijn lange carrière in het bankwezen achter mij te laten en de switch te maken naar de makelaardij. En dat heeft bijzonder goed uitgepakt met inmiddels het assistent makelaars diploma op zak. Wat mijn werk zo interessant en leuk maakt is dat ik persoonlijk contact heb met onze opdrachtgevers en diverse andere partijen. Je weet daardoor precies wat er speelt en begeleidt het gehele proces van a tot z.” Zo geeft Miriam aan dat geen enkele dag hetzelfde is en haar taken onder andere bestaan uit: mensen ontvangen op het kantoor, benodigde documenten verzamelen, contact met de opdrachtgever(s), de fotograaf inschakelen, plattegronden laten maken, de verkoopbrochure opstellen, aanmelden op Funda, contact met de notaris, afspraken inplannen voor een bezichtiging, enzovoort. “Daarnaast mag je zelf een creatieve invulling geven voor posts op sociale media, zoals Instagram en Facebook.” Omdat Miriam in haar vrije tijd schildert is creativiteit niet vreemd voor haar en daarbij vindt ze het leuk om samen met Femke of een andere collega te sparren. “We zijn actief op social media en hebben meer dan 10.000 volgers op diverse kanalen.”

Specialisme Wonen
Weusthuis Losser is gespecialiseerd op de particuliere woningmarkt. Dat betekent dat zij de professional zijn om jou te begeleiden met de verkoop van je woning, jouw woonwensen in kaart te brengen en actief op zoek gaat naar de perfecte woonplek die aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. “Wist je dat Weusthuis ook specialisten in huis heeft met veel ervaring op de Duitse woningmarkt, bedrijfsonroerendgoed en agrarische makelaardij? Met al je vragen over aankoop/verkoop, huur/verhuur, taxaties en nieuwbouw in ons werkgebied kun je bij ons terecht”, vertelt Femke. Wat je vraag ook is, er is altijd een specialist die je verder kan helpen.

Femke werkt bijna twee jaar bij Weusthuis Makelaardij en heeft, met het volste vertrouwen van Luc Weusthuis, de kans gekregen om haar vleugels uit te slaan in Losser. “Maar vergeet ook niet de omliggende dorpen”, zegt Femke. “Inmiddels hebben we, naast verkoop van objecten in Losser, ook onze naam verworven in Overdinkel, Enschede en Glanerbrug en omgeving. “Deskundig, professioneel en integer zijn ook belangrijke waarden die het makelaarsvak kenmerken en die voor mij persoonlijk van belang zijn.” “Maar ook een eerlijk advies”, voegt ze toe, “want daar heeft iedereen recht op en dat wordt gewaardeerd. Daar nemen we dan ook echt de tijd voor en we hebben alle aandacht voor onze gesprekken en afspraken bij de mensen thuis of op ons kantoor. Niks hoeft gehaast en je krijgt de tijd om na te denken, te overleggen of het gewoon nog even te laten bezinken. Dat geldt ook voor de tijd die we voor bezichtigingen nemen. Achter elke verkoop of aankoop zit natuurlijk een persoonlijk verhaal en het blijft hoe dan ook altijd een grote beslissing in iemands leven en daar zijn wij ons terdege van bewust.”

We houden contact
“De persoonlijke verhalen en de openhartigheid waarmee mensen met ons in gesprek gaan maakt dan ook dat we veelal op een later moment, nadat de overdracht is geweest, nog eens bellen of langsgaan. Gewoon, om even te horen hoe de verhuizing is verlopen, of het nieuwe huis al voelt als thuis. Ook regelmatig ontvangen wij mooie foto’s als een woonhuis een ware metamorfose heeft ondergaan. Vaak hebben verkopers en kopers met elkaar onderling contact en spreken ze nog een keer met elkaar af. Met trots dragen wij ons steentje bij aan het gehele proces.”

Twentse nuchterheid en kennis van Twente
Dat Weusthuis Makelaardij een bekende partij is in een groot deel van Twente zal de meesten van jullie niet zijn ontgaan. Met vestigingen in Tubbergen, Almelo, Denekamp, Oldenzaal en Losser is het Weusthuis DNA verweven in de Twentse woningmarkt.

Weusthuis Makelaardij beschikt over een enthousiast team met ervaren en betrokken medewerkers. Het is een betrouwbare partij en ze bouwen graag aan relaties voor een lange termijn. Dit doen ze door de tijd te nemen voor (de verhalen van) de mensen. “We zijn oprecht geïnteresseerd en hebben een nuchtere kijk op de zaken. Ons hele team gaat zorgvuldig te werk en zowel de binnendienstmedewerkers als onze makelaars streven naar een succesvol verkoopresultaat met tevreden verkopers en kopers”, vertelt Miriam.

Kom eens een kop koffie drinken met Miriam en Femke. Ze helpen je graag met alle vragen, ook al ben je nog oriënterend. Ze maken graag kennis met jou!