MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Team Tubbergen

Anne Bonnes

Binnendienst medewerkster

Mijn naam is Anne Bonnes en ik ben sinds oktober 2018 aan het werk bij Weusthuis Makelaardij. Na het afronden van mijn opleiding Facility Management kwam dit op mijn pad en ben ik vol enthousiasme de makelaardij in gegaan. Binnenkort zal ik starten met de opleiding tot Assistent Makelaar om zo nog meer kennis op te doen over dit dynamische vakgebied.Ik kom zelf uit Ootmarsum en ben een echte Twentenaar. Het is dan ook super leuk om mensen te verblijden door deel uit te maken bij de aankoop en verkoop van woningen in deze mooie omgeving. In mijn vrije tijd speel ik volleybal bij Set-Up’65 en spreek ik graag met vriendinnen af.

Robbin Groeneveld

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Met de studie Bouwkunde en Vastgoed & Makelaardij op zak ben ik sinds maart 2017 werkzaam bij Weusthuis Makelaardij. Werken binnen een team met specialisten en kennis over de Twentse markt maakt het werk leuk en elke dag interessant. In mijn vrije tijd mountainbike ik geregeld door het Twentse landschap en ben ik actief betrokken bij voetbalclub DTC ’07 als voorzitter.

Diane Oude Vrielink

Assistent Register Makelaar Taxateur

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Weusthuis Makelaardij. Ik ben werkzaam in de binnendienst en ondersteun hierbij de rest van het team. In 2016 heb ik in de avonduren mijn diploma Assistent Register Makelaar Taxateur behaald. Het vak is zeer veelzijdig en interessant, waarbij het contact met mensen maakt dat het nooit verveeld. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden.

Sander Nijhuis

Register Makelaar l Register Taxateur – Agrarisch

'Mijn naam is Sander Nijhuis en ik ben sinds november 2016 werkzaam bij Weusthuis Makelaardij. Een jaar later ben ik officieel beëdigd als register makelaar/taxateur landelijk vastgoed bij het NVM. Mijn agrarische achtergrond heeft mij mede doen besluiten voor dit vak te kiezen. Ik ben ervan overtuigd dat deze achtergrond heel belangrijk is bij het uitvoeren van dit werk. In mijn vrije tijd ben ik vaak actief op het leghennenbedrijf bij ons thuis waar ik graag een helpende hand bied in drukke en minder drukke tijden. Verder houd ik van een biertje op zijn tijd en heb ik met enkele kameraden een seizoenskaart bij FC Twente.'

Henk Tijink

Register Makelaar l Register Taxateur - Agrarisch

Ik ben al 30 jaar in het vak bezig en vanaf 1999 werk ik samen met Deterink makelaardij/Weusthuis makelaardij. Het is ook na 30 jaar telkens weer een uitdaging om het vertrouwen van de ondernemers te krijgen en dan ook weer een goed resultaat te krijgen. Het werk geeft me steeds veel plezier en nu de jaren vorderen is het ook heel plezierig om een opvolger, Sander Nijhuis te hebben. Samen met hem hoop ik met veel plezier mijn werk nog te kunnen doen en blijf het vak mooi vinden van makelaar/ taxateur.

Linda Bolks

Assistent Register Makelaar Taxateur

Na bijna 10 jaar in de reiswereld werkzaam te zijn geweest, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mij ingeschreven voor de opleiding tot Assistent Makelaar. In de laatste fase van de opleiding, inmiddels 5 jaar geleden, kon ik reeds aan de slag bij Weusthuis Makelaardij. Een hele omschakeling, maar wel een keuze waarvan ik tot op de dag van vandaag blij ben dat ik deze heb gemaakt.

In mijn huidige functie assisteer ik de makelaars bij alle voorkomende werkzaamheden en heb hiervoor veel contact met onze opdrachtgevers. De klant tevreden stellen en houden is dan ook één van mijn prioriteiten. Daarnaast vind ik het prettig om in dit betrokken team te werken. In mijn vrije tijd geniet ik vooral van onze 2 dochters, vind ik het leuk om te reizen, foto's te maken en spreek ik graag af met vrienden.

Luc Weusthuis

Register Makelaar l Register Taxateur – Wonen en Bedrijf Onroerend Goed

Inmiddels ben ik alweer een groot aantal jaren werkzaam in de makelaardij en voel mij in mijn rol als makelaar als een vis in het water. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en ben bevoorrecht om met een team gedreven en goed opgeleide collega's te mogen samenwerken.

Het mooiste van het makelaars vak is het telkens weer ontmoeten van nieuwe mensen die allemaal vanuit hun eigen motivatie een doel willen bereiken. Ik voel me vereerd iemands vertrouwen te krijgen en te mogen meedenken en werken aan zijn of haar woonwensen.

In mijn vrije tijd geniet ik op de mountainbike van het Twentse coulisselandschap, of thuis van het erf waar ik samen met mijn vrouw en drie dochters woon.

Marlou Oude Weernink

Office Manager / Assistent Register Makelaar Taxateur

Mijn naam is Marlou Oude Weernink en ik ben sinds juni 2016 werkzaam bij Weusthuis Makelaardij in de binnendienst.

Over het algemeen werk ik samen met onze makelaars Leon Woertman en Robbin Groeneveld, maar waar nodig spring ik ook bij voor andere collega's. Andersom is dat ook het geval.

De prettige samenwerking met collega's, de diversiteit aan werkzaamheden en het persoonlijk contact met onze klanten, maken dat ik elke dag met plezier aan de slag ga!

In mijn vrije tijd speel ik drie keer per week volleybal, ga ik mountainbiken, fitness ik graag en maak ik tijd vrij voor vriendinnen en familie.

Leon Woertman

Register Makelaar l Register Taxateur

Ik ben reeds vele jaren werkzaam in de makelaardij en heb daarvoor een commerciële functie bij een grote verzekeringsmaatschappij gehad. Deze kennis komt mij iedere dag goed van pas. Ik mag graag met mensen werken en vind het fantastisch als ik partijen bij elkaar kan brengen. Met veel enthousiasme en passie voor het vak ga ik iedere dag aan het werk. Ik ben actief met bestaande bouw, nieuwbouw en taxeren.

In mijn vrije tijd mag ik graag sporten en doe ik leuke dingen met mijn gezin. Naast mijn werkzaamheden heb ik diverse nevenfuncties bij verschillende verenigingen en stichtingen.

TEAM DENEKAMP

Loes Hassink

Binnendienst medewerkster

Mijn naam is Loes Hassink en ik versterk sinds januari 2019 de binnendienst van Weusthuis Makelaardij, ik ben te vinden op kantoor in Denekamp waar ik met name de makelaar Bart Bulter assisteer.
Na bijna 10 jaar in de zorg te hebben gewerkt ben ik deze nieuwe uitdaging aangegaan. Het werken in een dynamische omgeving met een team vol passie spreekt mij ontzettend aan! Zelf ben ik nuchter, gedreven en leergierig, humor vind ik ook erg belangrijk.
In mijn vrije tijd ben ik geregeld te vinden op de tennisbaan van TV Denekamp en spreek ik graag af met familie en vrienden.

Bart Bulter

Register Makelaar l Register Taxateur

Betrokken en betrouwbaar zijn 2 kenmerken welke wel aan mij besteed zijn. Sedert 1988 ben ik werkzaam in de makelaardij en vanaf 2009 bij Weusthuis Makelaardij in Denekamp. In mijn vrije tijd ben ik actief als penningmeester van SV De Lutte en trap ik zelf ook nog balletje in een 35+ elftal.

TEAM OLDENZAAL

Remy Eidhof

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Na het afronden van mijn studie Bedrijfskunde MER ben ik met veel enthousiasme het makelaarsvak ingerold. Met inmiddels ook het makelaarsdiploma op zak werk ik al ruim 4,5 jaar met heel veel plezier bij Weusthuis Makelaardij. We werken in een dynamisch en betrokken team en iedereen is goed op elkaar ingespeeld, waardoor de lijnen kort zijn en de klant zo goed mogelijk geholpen kan worden.

In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden in de sporthal in Albergen waar ik handbal bij de Tukkers dames 1 in de landelijke divisie.

Kirstie Oude Ophuis

Register Makelaar l Register Taxateur

Inmiddels werk ik ruim 20 jaar met veel plezier in het makelaarsvak, waarvan sinds december 2015 bij Weusthuis Makelaardij. In oktober 2016 is de 3e vestiging in Oldenzaal geopend op een TOPlocatie. Zelf ben ik woonachtig in Oldenzaal en ik ken de omgeving en de dorpen rondom op mijn duimpje. Ik loop en fiets (wielren ) namelijk graag en ben nog betrokken bij de handbalafdeling van SV De Lutte en tevens lid van de sponsorcommissie van SV De Lutte.

Typisch Kirstie: enthousiast, sociaal, betrokken, gedreven, pro-actief, fanatiek, maar ook “recht door zee”.

Daisy Senger

Assistent Register Makelaar Taxateur

Gedreven, sociaal en een teamplayer, dat zijn woorden die mij omschrijven. Ik ben sinds augustus 2014 werkzaam bij Weusthuis Makelaardij en mij kun je vinden op het kantoor in Denekamp. Er zijn meerdere vestigingen, maar we zijn één team met vertrouwen en professionaliteit, dat is erg fijn werken. In 2016 heb ik mijn diploma Assistent Register Makelaar Taxateur behaald. In de vrije tijd ben ik druk met de paardensport.

Zowel het opleiden van paarden als wedstrijden rijden zijn mijn passies.