MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Team Tubbergen

Leon Woertman

Register Makelaar l Register Taxateur

Ik ben reeds vele jaren werkzaam in de makelaardij en heb daarvoor een commerciële functie bij een grote verzekeringsmaatschappij gehad. Deze kennis komt mij iedere dag goed van pas. Ik mag graag met mensen werken en vind het fantastisch als ik partijen bij elkaar kan brengen. Met veel enthousiasme en passie voor het vak ga ik iedere dag aan het werk. Ik ben actief met bestaande bouw, nieuwbouw en taxeren.

In mijn vrije tijd mag ik graag sporten en doe ik leuke dingen met mijn gezin. Naast mijn werkzaamheden heb ik diverse nevenfuncties bij verschillende verenigingen en stichtingen.

Marlou Oude Weernink

Binnendienst Medewerkster

Mijn naam is Marlou Oude Weernink en ik ben sinds juni 2016 werkzaam bij Weusthuis makelaardij in de binnendienst.

Over het algemeen werk ik samen met onze makelaars Leon Woertman en Wouter Bolhaar, maar waar nodig spring ik ook bij voor andere collega's. Andersom is dat ook het geval.

De prettige samenwerking met collega's, de diversiteit aan werkzaamheden en het persoonlijk contact met onze klanten, maken dat ik elke dag met plezier aan de slag ga!

In mijn vrije tijd speel ik drie keer per week volleybal, ga ik mountainbiken, fitness ik graag en maak ik tijd vrij voor vriendinnen en familie.

Luc Weusthuis

Register Makelaar l Register Taxateur – Wonen en Bedrijf Onroerend Goed

Inmiddels ben ik alweer een groot aantal jaren werkzaam in de makelaardij en voel mij in mijn rol als makelaar als een vis in het water. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en ben bevoorrecht om met een team gedreven en goed opgeleide collega's te mogen samenwerken.

Het mooiste van het makelaars vak is het telkens weer ontmoeten van nieuwe mensen die allemaal vanuit hun eigen motivatie een doel willen bereiken. Ik voel me vereerd iemands vertrouwen te krijgen en te mogen meedenken en werken aan zijn of haar woonwensen.

In mijn vrije tijd geniet ik op de mountainbike van het Twentse coulisselandschap, of thuis van het erf waar ik samen met mijn vrouw en drie dochters woon.

Linda Bolks

Assistent Register Makelaar Taxateur

Na bijna 10 jaar in de reiswereld werkzaam te zijn geweest, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mij ingeschreven voor de opleiding tot Assistent Makelaar. In de laatste fase van de opleiding, inmiddels 5 jaar geleden, kon ik reeds aan de slag bij Weusthuis Makelaardij. Een hele omschakeling, maar wel een keuze waarvan ik tot op de dag van vandaag blij ben dat ik deze heb gemaakt.  

In mijn huidige functie assisteer ik de makelaars bij alle voorkomende werkzaamheden en heb hiervoor veel contact met onze opdrachtgevers. De klant tevreden stellen en houden is dan ook één van mijn prioriteiten. Daarnaast vind ik het prettig om in dit betrokken team te werken. In mijn vrije tijd geniet ik vooral van onze 2 dochters, vind ik het leuk om te reizen, foto's te maken en spreek ik graag af met vrienden.

Wouter Bolhaar

Assistent Register Makelaar Taxateur

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Saxion Hogescholen. Sindsdien heb ik mij bezig gehouden met het taxeren van vastgoed. In 2015 heeft Luc me gevraagd weer terug te keren bij Weusthuis Makelaardij. Een gelukkige stap, omdat ik de dynamiek en het "ons kent ons" klantencontact gemist heb. Als geboren en getogen Tubbergenaar, woon ik momenteel met mijn vrouw en 2 prachtige dochters in het centrum van Tubbergen. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn familie op pad en ben ook regelmatig met de kinderen in het zwembad te vinden.

Henk Tijink

Register Makelaar l Register Taxateur - Agrarisch

Ik ben al 30 jaar in het vak bezig en vanaf 1999 werk ik samen met Deterink makelaardij/Weusthuis makelaardij. Het is ook na 30 jaar telkens weer een uitdaging om het vertrouwen van de ondernemers te krijgen en dan ook weer een goed resultaat te krijgen. Het werk geeft me steeds veel plezier en nu de jaren vorderen is het ook heel plezierig om een opvolger, Sander Nijhuis te hebben. Samen met hem hoop ik met veel plezier mijn werk nog te kunnen doen en blijf het vak mooi vinden van makelaar/ taxateur.

Sander Nijhuis

Register Makelaar l Register Taxateur – Agrarisch

'Mijn naam is Sander Nijhuis en ik ben sinds november 2016 werkzaam bij Weusthuis Makelaardij. Een jaar later ben ik officieel beëdigd als register makelaar/taxateur landelijk vastgoed bij het NVM. Mijn agrarische achtergrond heeft mij mede doen besluiten voor dit vak te kiezen. Ik ben ervan overtuigd dat deze achtergrond heel belangrijk is bij het uitvoeren van dit werk. In mijn vrije tijd ben ik vaak actief op het leghennenbedrijf bij ons thuis waar ik graag een helpende hand bied in drukke en minder drukke tijden. Verder houd ik van een biertje op zijn tijd en heb ik met enkele kameraden een seizoenskaart bij FC Twente.'

Laura Rikkink

Binnendienst Medewerkster

Na het afronden van mijn opleiding facility management begon ik in juli 2017 met veel plezier aan mij baan bij Weusthuis Makelaardij. Hier ben ik werkzaam in de binnendienst. Dit is een leuke en veelzijdige baan met veel klantencontact. In mijn vrije tijd houd ik er van om met mijn camera op pad te gaan, te sporten in de sportschool en leuke dingen te doen met vrienden en familie.  

Diane Oude Vrielink

Assistent Register Makelaar Taxateur

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Weusthuis Makelaardij. Ik ben werkzaam in de binnendienst en ondersteun hierbij de rest van het team. In 2016 heb ik in de avonduren mijn diploma Assistent Register Makelaar Taxateur behaald. Het vak is zeer veelzijdig en interessant, waarbij het contact met mensen maakt dat het nooit verveeld. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden.

TEAM DENEKAMP

Daisy Senger

Assistent Register Makelaar Taxateur

Gedreven, sociaal en een teamplayer, dat zijn woorden die mij omschrijven. Ik ben sinds augustus 2014 werkzaam bij Weusthuis Makelaardij en mij kun je vinden op het kantoor in Denekamp. Er zijn meerde vestigingen, maar we zijn één team met vertrouwen en professionaliteit, dat is erg fijn werken. In 2016 heb ik mijn diploma Assistent Register Makelaar Taxateur behaald. In de vrije tijd ben ik druk met de paardensport.

Zowel het opleiden van paarden als wedstrijden rijden zijn mijn passies.

Robbin Groeneveld

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Met de studie Bouwkunde en Vastgoed & Makelaardij op zak ben ik sinds maart 2017 werkzaam bij Weusthuis Makelaardij. Werken binnen een team met specialisten en kennis over de Twentse markt maakt het werk leuk en elke dag interessant. In mijn vrije tijd mountainbike ik geregeld door het Twentse landschap en ben ik actief betrokken bij voetbalclub DTC ’07 als voorzitter.

Bart Bulter

Register Makelaar l Register Taxateur

Betrokken en betrouwbaar zijn 2 kenmerken welke wel aan mij besteed zijn. Sedert 1988 ben ik werkzaam in de makelaardij en vanaf 2009 bij Weusthuis Makelaardij in Denekamp. In mijn vrije tijd ben ik actief als penningmeester van SV De Lutte en trap ik zelf ook nog balletje in een 35+ elftal.

TEAM OLDENZAAL

Kirstie Oude Ophuis

Register Makelaar l Register Taxateur

Inmiddels werk ik ruim 20 jaar met veel plezier in het makelaarsvak, waarvan sinds december 2015 bij Weusthuis Makelaardij. In oktober 2016 is de 3e vestiging in Oldenzaal geopend op een TOPlocatie. Zelf ben ik woonachtig in Oldenzaal en ik ken de omgeving en de dorpen rondom op mijn duimpje. Ik loop en fiets (wielren ) namelijk graag en ben nog betrokken bij de handbalafdeling van SV De Lutte en tevens lid van de sponsorcommissie van SV De Lutte.

Typisch Kirstie: enthousiast, sociaal, betrokken, gedreven, pro-actief, fanatiek, maar ook “recht door zee”.

Remy Eidhof

Office Manager

Nadat ik de studie bedrijfskunde in 2014 afgerond heb kwam deze leuke baan bij Weusthuis Makelaardij op mijn pad. Ik hoefde niet lang na te denken over doorstuderen, want ik kon ook gelijk aan de slag met de studie Makelaardij, welke ik nu bijna heb afgerond. We werken in een leuk en betrokken team, wat goed op elkaar is ingespeeld. Dat maakt het werken hier ook zo leuk, omdat je altijd weet wat je aan elkaar hebt.

In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden in de sporthal in Albergen, ik speel handbal bij de Tukkers dames 1 in de landelijke divisie.