​Verkoop en verhuur bedrijfsonroerendgoed

Bedrijfsonroerendgoed is een vak apart


Dat vraagt om specialisten! Of u nu een bedrijfspand, kantoorruimte of horecagelegenheid wilt verkopen, verhuren, kopen of huren, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Verkopen en verhuren

Door onze ervaring, kennis en ons brede netwerk zijn wij al jaren succesvol op de Twentse bedrijfsonroerendgoedmarkt. Niet alleen bij verkoop / verhuur, maar ook bij het promoten en/of taxeren van uw bedrijfspanden. Het spreekt voor zich dat we over alle juridische en administratieve kennis beschikken om uw belangen bij zowel verkoop als verhuur optimaal te behartigen.

(Aan)kopen en huren

Het zoeken van geschikte huisvestiging voor uw bedrijf betekent maatwerk. De locatie en de specifieke mogelijkheden van een bedrijfspand zijn immers mede bepalend voor uw zakelijk succes. Het is daarom goed te weten dat Weusthuis Makelaardij ook een ruime ervaring heeft met het aankopen of huren van zakelijk onroerend goed. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, praktijk- of andere bedrijfsruimte; wij beschikken over een ruim aanbod van huur- en kooppanden in de regio en helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte locatie om van uw bedrijf een blijvend succes te maken.