Zenderen,
Boumanslaan 22 

€ 950 p.m.

Wonen aan de rand van Zenderen, in het buitengebied in een nostalgische woonboerderij uit het jaar 1800. Het komt allemaal samen bij deze woning welke beschikbaar is voor verhuur. De slaap- en badkamer zijn gelegen op de begane grond.

Over dit object

Delen via

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerd in deze huurwoning? Je kan je aanmelden als geïnteresseerde middels het inschrijfformulier dat je op onze website www.weusthuismakelaardij.nl kan downloaden.


Begane grond
Vanuit de entree loop je in de hal welke toegang geeft tot een ruime slaapkamer met een keurig onderhouden badkamer. De badkamer is voorzien van badmeubel, douche en toilet. Vanuit de hal loop je tevens in de kookkeuken. De kookkeuken is voorzien van een afzuigkap, koelkast en een close-in boiler. De naastgelegen eetkeuken is voorzien van dubbelglas, een CV en gaskachel. Vanuit de eetkeuken is de ruime woonkamer te bereiken. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer wordt verbonden met de rest van het huis door een tweede hal met trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit deze hal is tevens de opkamer met kelder te bereiken.

De deel, waar vroeger de koeien op de grup stonden, biedt voldoende stallingsruimte. Het houten gebintwerk zorgt voor een nostalgische sfeer in het pand. Naast de deel heeft het pand een ruime garage met voldoende opslagruimte.

Eerste verdieping
Middels een vaste trap vanuit de hal is de eerste verdieping te bereiken. Deze geeft toegang tot de overloop met slaapkamer. De slaapkamer geeft toegang tot de ruime zolder.


Bijzonderheden

  • Bouwjaar ca. 1800
  • Woonoppervlakte ca. 220 m²
  • Baden en slapen op de begane grond
  • Energielabel: G
  • Te huur voor bepaalde tijd (maximaal 24 maanden)

Bekijk alle media op je gemak

Luc Weusthuis

  • Register Makelaar | Register Taxateur
  • Wonen en Bedrijfsonroerendgoed

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.