Weerselo,
Siemertsteeg 2 

€ 849.000 k.k.

Op een fantastische locatie te midden van het goed gewaardeerde Twentse Landschap mogen wij jou aanbieden dit omvangrijke object, gelegen in het buitengebied van de plaats Weerselo. Op deze geweldige locatie is gesitueerd een voormalig agrarisch erf met daarop een jong, traditioneel gebouwd woonhuis met diverse opstallen en cultuurgrond.

Over dit object

Delen via

Het geheel is gelegen op een perceel van maar liefst 7.500 m² met daarbij de mogelijkheid te vergroten tot circa 1,6 hectare en daarom breed inzetbaar voor uiteenlopende doeleinden. Het woonhuis is in 2002 gebouwd waarbij degelijke materialen zijn toegepast. Binnen in de woning is het als verrassend ruim te omschrijven en is het vooral functioneel door een werkkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Levensloopbestendig wonen behoord hier dus tot de mogelijkheden. Op de eerste verdieping zijn nog eens drie slaapkamers met extra badkamer aanwezig. In totaliteit beschikt het woonhuis over circa 185 m² aan woonoppervlak. Het woonhuis is zeer praktisch op de kavel gesitueerd waardoor veel parkeergelegenheid aanwezig is en de opstallen op voldoende afstand zijn gelegen.

Het erf voorziet in uiteenlopende mogelijkheden. Het beschikt over een grote voormalige kapberg met aangebouwde loopstal en een loods met voormalige jongveestal. Beide schuren verkeren in een prima conditionele staat en zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor mensen die ruimte nodig hebben voor het uitoefenen van hun hobby's of voor werk gerelateerde zaken. Totaal beschikken deze opstallen over circa 799 m².

Het gevoel, de ruimte, de beleving, de omgeving; kenmerken die met uitsluitend een presentatie niet een volledige indruk van het object geven. Als tip geven wij jou alvast mee de video te bekijken en als je dan staat te popelen om te bezichtigen, neem snel contact op met ons kantoor.


Begane grond
Aan de voorzijde van de woning kom je uit in de entree-/hal met de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en heb je toegang tot de werkkamer en de woonkamer. Vanuit de woonkamer geniet je door de grote raampartijen van het prachtige uitzicht en stap je door de dubbele tuindeuren het terras op. Door middel van kamer-en-suite deuren heb je toegang tot de keuken. De keuken is uitgerust met een inbouwkeuken in hoekopstelling welke is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, RVS spoelbak, combi oven, diepvries, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Via de keuken is de bijkeuken met RVS spoelbak te bereiken waar de opstelplaats is voor de wasmachine en droger. Tevens heb je toegang naar de toiletruimte, de slaapkamer, welke voorzien is van vaste kasten en de badkamer met wastafelmeubel, design radiator en inloopdouche.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar drie ruime slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en één slaapkamer is voorzien van een dakkapel. In de badkamer bevinden zich een wastafel, toilet, design radiator en inloopdouche.


Bijgebouwen
Voormalige kapberg
- Bouwjaar: ca. 1950
- Afmeting: ca. 12,30 m x 17,50 m (215 m²)
- Vloer: Betonnen H-Klinkers
- Gevels: Steens metselwerk
- Kapconstructie: Vakwerkspantbenen met houten sporenkap
- Dakbedekking: Asbesthoudende golfplaten
- Nutsvoorzieningen: Water & electra

Ligboxenstal
- Bouwjaar: ca. 1968
- Afmeting: ca. 16,75 m x 20,00 m (335 m²)
- Vloer: Betonnen H-Klinkers en beton met mestkelder
- Gevels: Steens metselwerk en houten topgevels
- Kapconstructie: Vakwerkspantbenen met houten gordingen
- Dakbedekking: Asbesthoudende golfplaten
- Nutsvoorzieningen: Water & electra

Loods met jongveestal
- Bouwjaar: ca. 1992
- Afmeting: ca. 11,75 m x 21,20 m (249 m²)
- Vloer: Beton met mestkelder
- Gevels: Metselwerk in spouw
- Kapconstructie: Stalen spanten met houten gordingen
- Dakbedekking: Golfplaten
- Nutsvoorzieningen: Water & electra
- Stalinrichting capaciteit circa 15 koeien


Bijzonderheden

 • Bouwjaar woonhuis 2002
 • Woonoppervlak ca. 185 m²
 • Perceeloppervlak circa 7.500 m²
 • Inhoud ca. 675 m³
 • Verwarming en warmwater middels HR-combiketel: Nefit EcomLine HR (bouwjaar 2000)
 • Energielabel: B
 • Begane grond is voorzien van vloerverwarming
 • De loods beschikt over een krachtstroomaansluiting
 • Uitstekende vrije ligging in het buitengebied van Weerselo
 • Optioneel: het is mogelijk aangrenzend circa 8.690 m² extra grond bij te kopen, dit betreft cultuurgrond
 • Aanvaarding in overleg
 • Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom
 • In de koopovereenkomst wordt een niet-zelf-bewoningsclausule en asbestclausule opgenomen

Bekijk alle media op je gemak

Robbin Groeneveld

 • Register Makelaar | Register Taxateur

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.