Vriezenveen,
Boslandweg 15 

€ 925.000 k.k.

Open huis op 30-09 van 11:00 tot 15:00

In het buitengebied van Vriezenveen en op steenworp afstand van de stad Almelo, is het heerlijk wonen op dit bijzonder fraaie erf. 

Over dit object

Delen via

Aan woonruimte is in deze woning zeker geen gebrek. Op de begane grond biedt de woning veel ruimte door de royale woonkeuken, welke van alle gemakken voorzien is en verbonden is met de woonkamer door middel van kamer-en-suite deuren. Verder beschikt de begane grond over een ruime bijkeuken, kelder én kantoorruimte. De eerste verdieping heeft een vijftal slaapkamers, een badkamer en een ruim dakterras.

Dit prachtig in het weidse landschap gelegen object heeft thans nog een agrarische bestemming. Het object bestaat uit een royaal woonhuis met diverse bijgebouwen, welke in een verschillende onderhoudsstaat verkeren (goed - redelijk - slecht). Dit object is met de agrarische bestemming zeer geschikt voor iemand die veel opslag-, bedrijfs- of hobbyruimte zoekt. Ook is er voor dit object een principe verzoek gedaan bij de gemeente Twenterand, waarin gevraagd wordt om in het kader van "Rood voor Rood" een extra woonhuis met bijgebouw te realiseren. Op dit verzoek is positief gereageerd op basis van ingediende landschappelijke inpassing. In de legenda zie je een duidelijke toelichting op de letters in de schets.

Vraag de makelaar naar de diverse mogelijkheden van dit object (financieel bij splitsing, bestemmingsplan technisch, etc.).


Het in 2010 gemoderniseerde woonhuis is als volgt ingedeeld

Begane grond
Entree, trapkast met pomp vloerverwarming, royale woonkamer met erker welke uitzicht biedt over de landerijen, woonkeuken v.v. diverse apparatuur en houtkachel, achterportaal, meterkast, kantoor, kelder (2,5 x 3 m), bijkeuken v.v. witgoedaansluitingen, toilet, gang naar voormalig melklokaal.

Eerste verdieping
Overloop, vijf slaapkamers, waarvan drie v.v. vaste kasten en één v.v. deur naar plat dak (balkon), badkamer met toilet, wastafel en douchehoek.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap te bereiken ruime zolderruimte.


Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de regeling Rood voor Rood en er een extra woonhuis met bijgebouw wordt gerealiseerd, dan blijven van het huidige bedrijfsgedeelte de volgende opstallen staan:
- Tanklokaal (9 x 3 = 27 m²)
- Grupstal (16,7 x 5,9 = 99 m²)
- Wagenloods / hooiopslag (16 x 10,3 = 156 m²)

Bij voortzetting van agrarische bestemming of aanpassing naar woonbestemming met behoud van de huidige bijgebouwen, blijven naast bovengenoemde bijgebouwen ook nog de volgende bijgebouwen bestaan:
- Grupstal (redelijk) - ca. 277 m²
- Melkstal (slecht) - ca. 77 m²
- Ligboxenstal (redelijk) - ca. 379 m²
- Jongveestal (goed) - ca. 330 m²
- Wagenloods (goed) - ca. 124 m²
- Wagenloods (redelijk) - ca. 89 m²


Neem voor meer informatie contact op met onze makelaar om de diverse mogelijkheden van dit object samen te bespreken!

Bekijk alle media op je gemak

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.