Tubbergen,
Nieuwbouw 'de Esch' kavel 1  

€ 400.000 v.o.n.

Welkom bij plan “De Esch”, de nieuwe entree van Tubbergen. Wonen in plan "De Esch" is wonen op een unieke locatie aan de rand van Tubbergen.

Over dit object

Delen via

DE ALLERLAASTE KANS!
Plan de Esch omvat 51 kavels ten behoeve van vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeswoningen. Bouw jij op kavel 1 jouw droomwoning?

Deze mooie woning komt op een kavel van 343 m² grond. De bouw van deze woning zal starten in december 2022. Voor deze kavel geldt dat er een uitbouw aan de voorzijde als verplichting vanuit de gemeente van toepassing is. Dit geeft de woning een volumineuse uitstraling en veel woongenot.
Er zijn nog diverse mogelijkheden om de woning naar wens aan te passen. De bouwtekeningen betreffen het bestaande ontwerp.

WONEN IN DE ESCH
De nieuwe wijk De Esch wordt een buurt met veel woonkwaliteit, gebouwd met eigentijdse, nieuwe woningen, voorzien van vele moderne gemakken. Modern wooncomfort spreekt voor zich. Binnen de verschillende typen huizen is geen woning hetzelfde. De kavels zijn royaal van opzet en de grote variëteit in gevelbeelden en de verschillende stijlelementen maken "De Esch" tot een wijk met een levendige buurtkarakteristiek. Er zullen vanaf januari 2022 51 woningen worden gerealiseerd met allen een eigen karakter en uitstraling.

Indeling:

Begane grond:

Entree-/hal met meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang naar eerste verdieping en toegang naar de woonkamer. Met een open verbinding is de woonkeuken aan de achterzijde bereikbaar. Wat hier opvalt is de brede achterpui waar met openslaande tuindeuren de achtertuin is te bereiken. Veel daglicht treedt hier binnen en maakt deze ruimte tot een prettig vertrek. Direct aan de keuken is de berging toegankelijk. In deze ruimte is met openslaande deuren aan de voorzijde het oprit te bereiken en aan de achterzijde de tuin.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang naar twee slaapkamers en een vaste kast. Vanuit de overloop is tevens de badkamer toegankelijk.

Tweede verdieping:

Met een vaste trap is de ruime tweede verdieping bereikbaar. Door de omvang van deze verdieping is het goed mogelijk een extra slaap-/hobbykamer op deze etage te creëren.

Bijzonderheden:
* De bouw start in bouwfase 5, december 2022
* Architectuur door Building Design
* Bouw door bouwbedrijf Steggink
* Woonoppervlak ca. 189m²
* Perceeloppervlak 343m²
* Inhoud ca. 500 m³
* Energielabel: A

Uw makelaar voor dit object: Penny Kuiper

Bekijk alle media op je gemak

Penny Kuiper

  • Register Makelaar | Register Taxateur

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.