Tubbergen,
Galvanistraat 33 .

€ 950 p.m.

Voor verhuur is beschikbaar een representatieve kantoor-/bedrijfsruimte gelegen op een zichtlocatie op industrieterrein 'De Haar' in het dorp Tubbergen. 

Over dit object

Delen via

Het te verhuren kantoor betreft een op zichzelf staand pand op een perceel welke voorziet in voldoende parkeergelegenheid en een vrijstaande schuur. Het kantoor beschikt over meerdere ruimtes die uiteenlopende mogelijkheden bieden voor potentiële huurders. In totaal bieden wij jou hier aan circa 248 m² aan verhuurbaar oppervlak. Het object is netjes onderhouden, grotendeels gestoffeerd en daardoor instapklaar voor jouw onderneming.

Wekken wij jou interesse met dit object, neem dan snel contact met ons op!


Begane grond
Entree-/hal met toegang naar toiletruimte met toilet en fonteintje, trapopgang naar eerste verdieping, tussenportaal, kantoorruimte aan de voorzijde en toegang naar de badkamer. Deze badkamer is uitgerust met ligbad, wandcloset, wastafel en doucheruimte. De kantoorruimte aan de voorzijde van het object is netjes afgewerkt en maakt het een comfortabel vertrek door zijn grote raampartijen waarmee daglicht een gegeven is. Met een open verbinding is de keuken te bereiken welke tevens dienst kan doen als kantine. Hier is een inbouwkeuken voorhanden welke is voorzien van alle gemakken. Vanuit de keuken is een tussenportaal te bereiken welke uitkomt in de kantoorruimte aan de achterzijde van het object. Deze ruimte is ruim van opzet en voorziet in een eigen toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Mocht je als toekomstig gebruiker van dit pand ook behoefte hebben aan praktijkruimte of montageruimte voor jouw producten, dan biedt dit vertrek jou daarvoor ideale mogelijkheden. Tevens is in dit vertrek een tweede vaste trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Overloop met twee vaste kasten en toegang naar vier kamers die dienst kunnen doen voor praktische opslagruimte-/magazijn.


Bijzonderheden:
*
Bouwjaar 1962
* Oppervlak ca. 248 m²
* Huurprijs € 950,- per maand excl. energiekosten
* Vrijstaande schuur (9,5 X 4,5 m)
* Huurperiode in overleg
* Aanvaarding mogelijk per direct

Uw makelaar voor dit object: Luc Weusthuis

Bekijk alle media op je gemak

Luc Weusthuis

  • Register Makelaar | Register Taxateur
  • Wonen en Bedrijfsonroerendgoed

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.