Almelo,
Stadsvilla Hendrik hoek Ootmarsumsestraat  

€ 430.000 v.o.n.

Bouwnummer 1 De woning is gesitueerd op een grote, diepe kavel en heeft 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde. Daarnaast zal bouwnummer 1 worden uitgevoerd met een uitbouw van 180 cm aan de achterzijde van de woning welke wordt v.v. openslaande tuindeuren met 2 zijlichten. Tevens wordt er een vorstvrije buitenkraan aan de achtergevel van de woning geplaatst.

Over dit object

Delen via

Keuken en sanitair
De woningen worden zonder keuken en sanitair opgeleverd zodat je de woning helemaal naar eigen wens kunt afwerken.

Dertien statige herenhuizen aan de rand van het centrum van Almelo.
Geniet van ongekend comfort en luxe in klassieke stijl.

Op een absolute toplocatie, aan de rand van het centrum van Almelo aan de Ootmarsumsestraat, verrijzen 13 unieke en statige herenhuizen.

Een fantastische plek om thuis te komen.
Het grote voordeel van nieuwbouw is dat we traditioneel vakmanschap kunnen combineren met de nieuwste technieken en installaties. Die beïnvloeden niet alleen de duurzaamheid van de woning, maar ook jouw leefcomfort. De herenhuizen zijn standaard uitgerust met een warmtepomp zodat het huis op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt. Daarmee woon je niet alleen comfortabel, maar draag je ook bij aan een beter milieu en bespaar je op de energiekosten. Zo zijn deze riante woningen helemaal klaar voor de toekomst. Ook over het onderhoud hoef je je jarenlang geen zorgen te maken. Puur comfort.

Een unieke ligging aan de rand van het centrum
Heerlijk met de fiets of gewoon wandelend de stad in. Dat kan allemaal want De 13 Heeren worden gebouwd aan de rand van het stadscentrum. Binnen 5 minuten loop je in het gezellige centrum van Almelo met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Denk hierbij aan de horecagelegenheden, een uitgebreid aanbod aan winkels, supermarkten voor de dagelijkse boodschappen en het NS-treinstation. Maar geniet ook van de natuur in de Gravenallee welke op loopafstand te bereiken is. Wist je dat Almelo de groenste stad van Twente is?

Uw makelaar voor dit object: Leon Woertman

Bekijk alle media op je gemak

Leon Woertman

  • Register Makelaar | Register Taxateur

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.