Rossum,
Wiekerstraat 5 

€ 688.000 k.k.

BUITENGEWOON WONEN!!

Over dit object

Delen via

Wat een unieke locatie in Twente!! Omgeven door glooiende weilanden, houtwallen en prachtige natuurgebieden.
Gelegen in het buitengebied, op ca 1 km afstand van de dorpskern van Rossum en op slechts enkele kilometers van o.a. Oldenzaal, Ootmarsum en Denekamp.

Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1962. Er is en nieuw gedeelte aangebouwd in 1995 en in 2010 is er opnieuw gemoderniseerd en gerenoveerd. In 2010 is o.a. een luxe inbouwkeuken aangebracht, nieuwe moderne plavuizenvloer met merendeels vloerverwarming. In het oorspronkelijke woonhuis zijn de kozijnen merendeels vervangen.

Het in 1995 aangebouwde gedeelte is volledig geïsoleerd, het oorspronkelijk woonhuis is deels voorzien van vloerisolatie en merendeels HR++ glas.

Het object beschikt tevens over een grote aangebouwde schuur (voormalig stal en deel) van ca. 280 m² met karakteristieke "niendeuren". Deze schuur is multifunctioneel te gebruiken.

De ideale combinatie van wonen buitenaf met alle gewenste vrijheid, prachtige uitzichten, rust en privacy.


Begane grond
Entree/hal, provisiekelder, een riante woonkamer met erker, veel raampartijen, waardoor u aan alle kanten geniet van het prachtige landschap, de vele raampartijen zorgen tevens voor heerlijk veel lichtinval. Dubbele deuren naar de riante woonkeuken met een moderne inbouwkeuken en o.a. een kookeiland, een schuifpui naar het terras en de tuin waar het genieten is van alles wat groeit en bloeit in de tuin en in de prachtige natuur. Op de begane grond bevindt zich tevens een slaapkamer met aangrenzende badkamer. Tevens is er een praktische bijkeuken / wasruimte en is de grote schuur inpandig bereikbaar. De schuur heeft een oppervlakte van ca. 280 m². Deze schuur is o.a. geschikt voor hobby en stalling.

Een tweede entree/hal met trapopgang, toilet en bergruimte.

Eerste verdieping
overloop, 3 slaapkamers en een badkamer

Zolder
vlizotrap naar bergzolder

Eerste verdieping (nieuwe deel)
overloop, cv ruimte en toegang naar een grote ruimte, welke gebruikt kan worden als slaapkamer of werkkamer of bv chillruimte voor de kinderen. Deze ruimte is geschikt te maken voor 2 kamers.

Informatie inzake herinrichting perceel
De achterste aangebouwde opstal (voormalig loopstal), wordt gesloopt door de verkoper en er is een beplantingsplan conform het nieuwe bestemmingsplan vastgesteld, de kosten voor de sloop van de stal en voor het beplantingsplan zijn voor rekening van de verkoper. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in nader overleg tussen verkoper en koper.

Bijzonderheden

 • Bouwjaar oorspronkelijk woonhuis 1962; een nieuw deel is aangebouwd in 1995. Intern verbouwd en gemoderniseerd en gerenoveerd in 2010)
 • Inhoud: ca. 790 m3, exclusief de aangebouwde schuur van ca. 280 m²
 • Woonoppervlakte ca. 225 m²
 • Perceeloppervlakte: ca. 4.956 m²
 • In 1995 is het huis dusdanig ruim uitgebouwd en geschikt gemaakt voor een inwoonsituatie. In 2010 heeft er een interne verbouwing plaats gevonden.
 • Indien een inwoonsituatie wenselijk is, kan dit opnieuw na verbouwing gerealiseerd worden
 • Het nieuwe deel van het woonhuis is o.a. voorzien van vloer, dak, spouwisolatie en isolatieglas
 • Het oorspronkelijke woonhuis is omstreeks 2010 merendeels voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met HR++ isolatieglas
 • De woonkeuken met schuifpui biedt een prachtig zicht over de tuin en glooiend weiland. De keuken beschikt over een hoogwaardig inbouwkeuken met o.a. een kookeiland, combimagnetron, oven, inductiekookplaat, vaatwasser, composietblad en veel lades en opbergruimte
 • Verwarming middels twee combiketels van 1997 en vloerverwarming in de woonkamer
 • Dit object biedt een perfecte combinatie van wonen, genieten van rust en ruimte, recreëren, hobby en werken
 • Een uniek gelegen object, afstanden naar Rossum ca. 1 km, Oldenzaal ca. 4.5 km, Ootmarsum ca. 6 km
 • De snelweg A1 is binnen 10 minuten te bereiken
 • Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom

Bekijk alle media op je gemak

Kirstie Oude Ophuis

 • Register Makelaar | Register Taxateur

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.