Oldenzaal,
Hunenbultweg 9 

€ 735.000 k.k.

Verscholen op een kavel van maar liefst 2.153 m² ligt "Huize De Hunenbult". Deze bungalow met inpandige garage (souterrain) is een van de verborgen pareltjes van Oldenzaal.

Over dit object

Delen via

Huize De Hunenbult ligt op een locatie welke maar weinig mensen kennen in Oldenzaal. De bungalow uit 1956 is omgeven door een fraai bomenbestand en in de tuin heerst een heerlijk gevoel van vrijheid. Waar vindt je nog zo een locatie!!!

Via de niet doorgaande weg bereik je de af te sluiten toegangspoort naar de bungalow toe. Als u het terrein oprijdt heeft u gelijk het goede gevoel te pakken. De auto kunt u ruimschoots kwijt voor de bungalow of in de inpandige garage.

Souterrain
Het souterrain bestaat uit een centrale hal met doorloop naar de C.V./bergruimte en met doorloop naar de royale inpandige garage. Deze garage is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Wat te denken van een eigen kantoor-/praktijkruimte aan huis maar ook een speelruimte voor uw kinderen behoort hier tot de mogelijkheden.

Begane grond
U betreedt de bungalow via de aan de voorzijde gelegen hal waar zich ook de toiletruimte bevindt. Van hieruit loopt u door naar de tuingerichte woonkamer met een hout kachel en met openslaande tuindeuren naar een overdekte veranda. De vloer van de woonkamer is afgewerkt met een fraaie parketvloer. De open keuken met een eenvoudig keukenblok grenst gelijk aan de woonkamer. Hieraan grenzend treft u de bijkeuken aan met toegang tot een kleine maar zeer praktische provisiekelder. Terug in de woonkamer heeft u toegang tot de aan de voorzijde gelegen slaapvleugel met 3 slaapkamers en de badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een ligbad, toilet en wastafel. Eveneens heeft men vanuit deze vleugel toegang tot het souterrain.

Eerste verdieping
Via het overdekte zijterras is de vliering boven de woning te bereiken. Deze vliering is begaanbaar en dan ook uitermate geschikt als bergruimte.

Buitenshuis
De bungalow is geheel omsloten door een fraai bomenbestand en de achtertuin is op het Zuidwesten gesitueerd. Daarnaast bevindt zich op het terrein een verborgen kelderruimte. Deze kelderruimte is te bereiken via een toegangsdeur ter hoogte van het souterrain. Laat uw eigen beleving op deze ruimte los en creëer hier bij wijze van spreken uw eigen wijnkelder van. De overdekte veranda met buitenhaard welke rechtstreeks vanuit de woonkamer is te bereiken is een heerlijke plek om te genieten van het buitenzijn.

Bijzonderheden

 • Bouwjaar: 1956
 • Woonoppervlakte: ca. 107 m²
 • Inhoud: ca. 588 m³
 • Perceelsoppervlakte: 2.153 m²
 • De verwarming en warmwatervoorziening worden geregeld via een Vaillant HR Solide plus combi-ketel - (bouwjaar: 2010)
 • Slapen en baden op de begane grond
 • Bungalow is grotendeels voorzien van dubbel glas en spouwisolatie (na-geïsoleerd)
 • Gelegen nabij het recreatiepark "Het Hulsbeek" maar ook op loopafstand van het winkelcentrum De Thij
 • Aanvaarding in overleg
 • Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10 % van de koopsom

Bekijk alle media op je gemak

Bart Bulter

 • Register Makelaar | Register Taxateur

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.