Kloosterhaar,
Groenedijk 28 + 30

€ 424.500 k.k.

In een rustige woonomgeving op de grens van Twente en Salland nemen wij u mee naar een heel leuk plekje. Een plek waar uiteenlopende mogelijkheden zijn. Hier staat te koop aangeboden een VRIJSTAAND woonhuis met een vrijstaande grote schuur (60 m²) en een extra bouwkavel Groenedijk 28, dit alles gesitueerd op een perceel van 5.960 m².

Over dit object

Delen via

Het object is omgeven door stokoude bomen en allerhande weidevogels. Hier is het de natuur dat de klok slaat met al zijn schoonheden.... Zo is het aan de Groenedijk nummer 28 & 30 in het dorp Kloosterhaar!

Op steenworp afstand is gelegen het Staatsnatuurmonument Engbertsdijksvenen met magnifieke uitzicht over het prachtige uitgestrekte veengebied met heide terreinen en vennen. Binnen enkele minuten bent u bij het natuurgebied waar stilte overheerst en liefhebbers voor natuur, rust en ruimte hun hart kunnen ophalen. Ook paardenliefhebbers worden op hun wenken bediend. Vanuit Kloosterhaar kunnen de mooiste buitenritten worden gemaakt.

Het vrijstaande woonhuis is praktisch gesitueerd op de kavel met voldoende parkeergelegenheid en voorziet in een degelijk gebouwde vrijstaande schuur met ruime zolder. Deze schuur is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor mensen die ruimte nodig hebben voor het uitoefenen van hun hobby's of stallingsruimte voor die prachtige oldtimer(s)....
Omstreeks de jaren 50 is het woonhuis gebouwd en beschikt over 400 m³ aan inhoud en onder meer drie slaapkamers op de eerste verdieping.

Dit object kan wellicht die specifieke woonwens van u vervullen. Omdat het in combinatie te koop is met de woning welke aan de achterzijde is gelegen op nummer 28. Hierdoor is het mogelijk een woonomgeving te creëren voor u zelf en bijvoorbeeld één van uw kinderen, met ieder een eigen vrijstaand huis....! Of een mantelzorg woning realiseren met net dat beetje extra ruimte. Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden om op het bestaande bouwblok van nummer 28, circa 330 m², een woning te bouwen van maximaal 660 m³ aan inhoud en ca. 75 m² aan bijgebouwen te plaatsen.
Uw wensen, uw levensstijl en uw gezinssamenstelling bepalen uiteindelijk hoe deze omgeving wordt ingevuld. Wanneer dit u aanspreekt dan wekt dit object zeker uw interesse. Mocht u eigenaar willen worden van beide objecten, dan staat hier tot uw beschikking een perceel van totaal 5.960 m² aan grond met prachtige natuur, een vrijstaande woning met vrijstaande schuur en een bouwkavel waar een vrijstaande tweede woning gebouwd kan worden. Met recht mag hier gesproken worden van het kaliber: als je het zoekt, dan vindt je het niet....

Er is maar één manier om wellicht uw perfecte woonplek te ontdekken. Dat is met een bezoek, zodat u met eigen ogen het geheel kunt aanschouwen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om te komen kijken aan de Groenedijk !!

Begane grond
U bereikt de woning vanuit het oprit aan de zijkant en komt uit in de entree-/hal met toegang naar meterkast, provisiekelder en toegang naar de woonkamer en keuken. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd vanwaar u door de grote raampartijen meerdere zichtlijnen hebt over het straatbeeld en eigen perceel. In woonkamer beschikt u over onder andere een vaste kast en een open haard. De eethoek aan de achterzijde van de woning is met een open verbinding te bereiken. Vanuit deze hoek van de kamer heeft u toegang tot de keuken. De dichte keuken is uitgerust met een inbouwkeuken in hoekopstelling welke is v.v. diverse inbouwapparaten. Via de keuken is het achterportaal te bereiken waar de opstelplaats is voor de CV ketel, toegang naar een toiletruimte, compacte badkamer met wastafel en inloopdouche en met een loopdeur toegang naar het terras aan de achterzijde.

Eerste verdieping
Overloop met twee vaste kasten en toegang naar drie slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een wastafel, de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van twee vaste kasten.

Tweede verdieping
Middels luik te bereiken vliering.

Vrijstaande schuur
Achter het woonhuis is in 1979 een vrijstaande schuur gebouwd welke volledig uit stenen spouwmuren met stalen spanten is opgetrokken. De schuur is toegankelijk met een loopdeur aan de voorzijde welke uitkomt in het voorportaal en aan de zijkant toegankelijk met een stalen garagedeur welke uitkomt in de garage. In het voorportaal is een eenvoudig keukenblok geplaatst en een vaste trap welke leidt naar de eerste verdieping waar een extra werkkamer en opbergruimte voorhanden is.

Bijzonderheden

 • Bouwjaar 1950
 • Woonoppervlak ca. 108 m²
 • Perceeloppervlak 5.960 m²
 • Inhoud woonhuis nr. 30 ca. 400 m³
 • U beschikt over de mogelijkheid voor het creëren van twee vrijstaande woning
 • Vrijstaande schuur met zolder (6 x 10 m)
 • Het object beschikt over een krachtstroomaansluiting
 • Verwarming en warmwater middels HR-combiketel: Intergas, type HRE bouwjaar 2014
 • Gelegen op een aantrekkelijke rustige locatie
 • Mogelijkheid voor mantelzorg / kangeroe-woning
 • Aanvaarding in overleg
 • Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom
 • Mogelijkheid tot hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie)

Bekijk alle media op je gemak

Robbin Groeneveld

 • Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.