Kloosterhaar,
Groenedijk 28 

€ 175.000 k.k.

Verscholen in bosrijke omgeving en nauwelijks waarneembaar ligt op het grensvlak van de regio Twente en Salland deze bijzondere locatie met diverse opstallen.

Over dit object

Delen via

Het object dat hier aangeboden wordt omvat een perceel van circa 5.000 m² en is gelegen letterlijk op steenworp van het Staatsnatuurmonument Engbertsdijksvenen met magnifieke uitzicht over het prachtige uitgestrekte veengebied met heide terreinen en vennen. Binnen enkele minuten bent u bij het natuurgebied waar stilte overheerst en liefhebbers voor natuur, rust en ruimte hun hart kunnen ophalen. Ook paardenliefhebbers worden op hun wenken bediend. Vanuit deze locatie kunnen de mooiste buitenritten worden gemaakt.

Het ruime perceel beschikt over enkele opstallen waaronder het woonhuis. Hoewel deze opstallen onderhevig zijn aan grondige renovatie of wellicht volledige nieuwbouw biedt het in ieder geval de mogelijkheid uw eigen visie hierop los te laten en uw creativiteit de vrije loop te laten. Op deze locatie kunt u denken in mogelijkheden en kansen. Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden om op het bestaande bouwblok van circa 330 m² een woning te bouwen van maximaal 660 m³ aan inhoud en ca. 75 m² aan bijgebouwen te plaatsen.

Dit object kan wellicht die specifieke woonwens van u vervullen. Behalve dit object is het ook te koop in combinatie met de woning welke aan de voorzijde is gelegen op nummer 30. Hierdoor is het mogelijk een woonomgeving te creëren voor u zelf en bijvoorbeeld één van uw kinderen, met ieder een eigen vrijstaand huis....! Of een mantelzorg woning realiseren met net dat beetje extra ruimte. Uw wensen, uw levensstijl en uw gezinssamenstelling bepalen uiteindelijk hoe deze omgeving wordt ingevuld. Wanneer dit u aanspreekt dan wekt dit object zeker uw interesse. Mocht u eigenaar willen worden van beide objecten, dan staat hier tot uw beschikking een perceel van totaal circa 5.900 m² aan grond met prachtige natuur, een vrijstaande woning met vrijstaande schuur en een bouwkavel waar een vrijstaande tweede woning gebouwd kan worden. Met recht mag hier gesproken worden van het kaliber: als je het zoekt, dan vindt je het niet....

Er is maar één manier om wellicht uw perfecte woonplek te ontdekken. Dat is met een bezoek, zodat u met eigen ogen het geheel kunt aanschouwen en een wandeling kunt maken in het achterliggende bos. Wij nodigen u dan ook van harte uit om te komen kijken aan de Groenedijk !!

Bijzonderheden

 • Bouwjaar 1961
 • Woonoppervlak ca. 56 m²
 • Perceeloppervlak ca. 5.000 m²
 • Inhoud ca. 180 m³
 • Aanwezig opstallen onderhevig aan grondige renovatie
 • Vrijstaande schuur -/ garage (4,8 x 7,5 m)
 • Gelegen op een aantrekkelijke rustige locatie
 • Mogelijkheid voor mantelzorg / kangeroe-woning
 • Dit object is aan te kopen in combinatie met Groenedijk 30
 • Aanvaarding in overleg
 • Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom
 • Mogelijkheid tot hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie)

Bekijk alle media op je gemak

Robbin Groeneveld

 • Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.