Hertme,
Kerkweg 2 

€ 395.000 k.k.

Op een unieke landelijke plek gelegen in het buitengebied van Hertme eenvoudig halfvrijstaand woonhuis met vrijstaande schuur op een perceel van 3.770 m².

Over dit object

Delen via

Het object kenmerkt zich door zijn prachtige ligging omringd door cultuurgronden en het eindeloze magnifieke uitzicht over het uitgestrekte, karakteristieke Twentse coulissen landschap. Het object is gelegen aan de verkeersluwe straat de Kerkweg waar alleen bestemmingsverkeer gebruik van maakt. Verscholen onder oude eikenbomen leidt het oprit u naar het woonhuis waar u vele woonwensen in vervulling kunt laten gaan! De locatie biedt rust en privacy, maar is niet afgelegen. De dorpen Borne en Hengelo zijn op respectievelijk 2 en 5 kilometer gelegen.

Het ruim 3.770 m² grote perceel beschikt over een uit steen opgetrokken vrijstaande schuur (100 m²) en het woonhuis beslaat ca. 489 m² aan inhoud. Hoewel het woonhuis aan modernisatie toe is, geeft het ook de ruimte om uw eigen visie er op los te laten. Creativiteit en denken in kansen komen hier dan ook zeer zeker samen.

Er is maar één manier om uw toekomstige, wellicht perfecte woonplek te ontdekken, dat is met een bezoek!
Wij nodigen u dan ook van harte uit om te komen kijken.

Begane grond
Entree/hal, trapopgang, toiletruimte met duoblok, provisiekelder, compacte doucheruimte met wastafel, wasruimte-/berging met opstelplaats voor witgoedapparatuur, boiler (110 L) en uitstortgootsteen. Vanuit de hal is toegang naar de keuken welke is voorzien van een eenvoudige inbouwkeuken en door zijn grote raampartijen een fraai uitzicht biedt over het landschap. Direct aangrenzend is de woonkamer te bereiken met een doorloop naar de voorkamer welke thans is voorzien van twee hobby-/slaapkamers.

Eerste verdieping
Overloop, vaste kast, opstelplaats CV toestel en toegang naar twee slaapkamers welke beide zijn voorzien van vaste kasten.

Tweede verdieping
Middels trap te bereiken bergzolder.

Bijzonderheden

  • Bouwjaar 1959
  • Woonoppervlak ca. 124 m²
  • Perceeloppervlak 3.770 m²
  • Inhoud ca. 489 m³
  • Vrijstaande uit steen opgetrokken schuur (100 m²)
  • Het spreekt voor zich dat slechts een bezichtiging u een gedegen indruk kan geven van het object en haar omgeving
  • Aanvaarding in overleg
  • Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom

Bekijk alle media op je gemak

Robbin Groeneveld

  • Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.