Hengelo,
Ketelmakerij 29 L

€ 210 p.m.

Te huur! Multifunctionele opslagbox van circa 27 m², gelegen op een afgesloten terrein op bedrijvenpark Twentekanaal in Hengelo.

Over dit object

Delen via

Het afgesloten park omvat 75 opslagboxen, welke gerealiseerd zijn omstreeks 2022. Het park is beveiligd met camerabewaking en brandalarm, waar je 24/7 toegang hebt met een persoonlijke code. Het terrein is volledig omheind en voorzien van een algemene ruimte met sanitair en water. De boxen zijn voorzien van een eigen huisnummer en postbus, waardoor de opslagbox voor zowel privé als zakelijk goed te gebruiken is. De opslagbox is voorzien van een brandmelder, TL-verlichting, dubbele wandcontactdoos, elektrische sectionaal overheaddeur Hörmann en ventilatie.


Type box
- Maat: L=9,00m, B=2,98m, H=3,48m
- Oppervlakte: 26,82 m²
- Inhoud: 93,33 m³
- Doorrijhoogte: ca. 290 cm
- Doorrijbreedte: ca. 250 cm

Huurprijs
€ 210,- per maand exclusief VVE kosten en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

VVE Kosten / servicekosten
Naast de kale huur wordt er ook nog € 20,- per maand gerekend voor VVE kosten en € 7,50 per maand als voorschot energiekosten. De prijzen zijn exclusief btw.

Ligging
Het bedrijventerrein Kanaalzone, onderdeel van bedrijvenpark Twentekanaal, ligt direct aan het Twentekanaal met een uitstekende verbinding met de stad. Een unieke plek, omdat het ook via de A35 optimaal bereikbaar is. Het terrein ligt midden in bedrijventerrein Twentekanaal Noord waar een grote diversiteit aan bedrijven zit. De Kanaalzone is 2,4 ha groot en ligt aan het jonge stadsdeel Laan Hart van Zuid met directe verbinding naar het centrum.

Bedrijvenpark Kanaalzone ligt op een steenworp afstand van de A35. De ligging van de Kanaalzone in de regio is voordelig: Enschede en Almelo zijn bijvoorbeeld binnen circa 10 autominuten te bereiken! Dit deel van het bedrijvenpark Kanaalzone is het meest recente kleinschalige bedrijventerrein van Hengelo. Ruim opgezet en toekomstgericht met een grote diversiteit aan bedrijven uit de directe regio en veel groen. Een top bedrijventerrein voor het vestigen van ieder bedrijf uit deze regio.

Bereikbaarheid
Het park met boxen is gelegen aan de Ketelmakerij, aan de rand van het centrum van Hengelo en nabij het bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid. De ligging van het complex is uitstekend; gelegen op korte rijafstand van de op- en afrit van de A35.

Parkeren
Aan de voorzijde van het park kan kort geparkeerd worden ten tijde van het bezoek aan de box.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Twentekanaal, Noordelijke kanaalzone“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Bedrijventerrein - Industrie“ met de functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.1“.
Het volledige bestemmingsplan is te raadplegen via: ruimtelijkeplannen.nl.

Huurovereenkomst
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever(s).


Bijzonderheden

 • Huurprijs € 210,- per maand excl. VVE kosten en servicekosten
 • VVE kosten bedragen € 20,- per maand en voorschot energiekosten € 7,50 per maand
 • Oppervlakte begane grond: ca. 27 m²
 • Elektrische sectionaal overheaddeur Hörmann
 • Volledig omheind en beveiligd terrein, v.v. een algemene ruimte met sanitair en water
 • Gelegen op het geliefde bedrijventerrein Kanaalzone (bedrijvenpark Twentekanaal)
 • Bestemming: Bedrijventerrein - Industrie
 • Bouwjaar 2022
 • Aanvaarding: per januari 2024
 • Huurperiode: in overleg
 • Waarborgsom: 3x maandhuur

Bekijk alle media op je gemak

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.