Denekamp,
Kloppendijk 52 c

€ 425 p.m.

Deze bedrijfsruimte is op bedrijventerrein "Kloppendijk" te Denekamp gelegen en maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw.

Over dit object

Delen via

Het gebouw beschikt over diverse units in oppervlakte variërend van circa 53 m² tot 417 m². Het buitenterrein is volledig bestraat en is voorzien van parkeerplaatsen op eigen terrein. In dit geval wordt te huur aangeboden een bedrijfsunit van circa 56 vierkante meter. Het betreft een bedrijfsruimte met elektrisch bedienbare overheaddeur + loopdeur, toilet, uitstortgootsteen en monoliet afgewerkte betonnen vloer. In de bedrijfsruimte is elektra en water aanwezig en geen gas.


Oppervlakte(en)
De totale oppervlakte van de bedrijfsunit bedraagt circa 56 m².

Bereikbaarheid/parkeerfaciliteit
Door de ligging nabij de Nordhornsestraat (N342), de weg tussen Oldenzaal en Nordhorn en de Rondweg Scandinavië route (ook N342) is het bedrijventerrein goed bereikbaar. De hoofdontsluiting tot Kloppendijk vindt plaats via de rotonde Nordhornsestraat – Scandinaviëroute. Ook is het terrein bereikbaar via een tweetal ontsluitingen (Industriestraat en Hanzeweg) op de Kloppendijk. De Hanzeweg, Industriestraat, Ambachtstraat, Nijverheidstraat en Parallelweg vormen de belangrijkste perceel ontsluitingswegen. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bedrijventerrein
Het bedrijventerrein Kloppendijk, met een omvang van ruim 19 hectare, is het oudste bedrijventerrein binnen de kern Denekamp. Het terrein is in vier fasen ontwikkeld en is volledig uitgegeven. Kloppendijk is een gemengd bedrijventerrein met bedrijven in milieucategorie I t/m IV. Op dit bedrijventerrein is uitsluitend plaatsgebonden bedrijvigheid gevestigd.

Omgevingsfactoren
In de directie nabijheid bevinden zich met name bedrijfsruimten, woonhuizen en een tankstation.

Bestemmingsplan
Volgens het vigerende bestemmingsplan bestemd voor bedrijfsdoeleinden met als extra functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2.

Oppervlakte
De oppervlakte is gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Aanvaarding
In overleg.

Jouw makelaar voor dit object: Luc Weusthuis

Bekijk alle media op je gemak

Luc Weusthuis

  • Register Makelaar | Register Taxateur
  • Wonen en Bedrijfsonroerendgoed

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.