Weerselo,
Bisschopstraat 10  

€ 435.000 v.o.n.

Tien ruime en levensloop bestendige semi-bungalows op het nieuwbouwplan "Het Hoikinck". 

Over dit object

Delen via

Het Hoikinck ligt aan de rand van het centrum van Weerselo, op loopafstand van winkels en andere basisvoorzieningen. Tegelijkertijd grenst het aan de Weerselerbeek waarlangs een voetpad loopt en dat toegang geeft tot het uitgestrekte buitengebied.

De huizen zijn zo ingedeeld dat u helemaal op de begane grond kunt wonen, met een ruime slaap- en een badkamer beneden.

De woningen krijgen een landelijke uitstraling en worden op een traditionele manier gebouwd. Tegelijkertijd zijn ze modern en voldoen ze aan alle eisen van duurzaamheid, isolatie en ventilatie. De degelijke kwaliteit ziet u af aan de toegepaste materialen: de steenkeuze, zinken goten en hemelwaterafvoeren, kozijndetails en dakoverstekken. Deze unieke woningen zijn gasloos en toekomstbestendig.

Ruimte, groen en voorzieningen, alles binnen handbereik dat is hier zeker van toepassing.

Op de begane grond vindt u de keuken en de woonkamer. Natuurlijk met een gang vanaf de voordeur waar de meterkast zit, een toilet en de garderobe. U kunt hier tot op hoge leeftijd wonen, want er is ook een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De badkamer heeft een douche, een wastafel en een tweede toilet. Voor de wasmachine en droger is ruimte gemaakt in de inpandige berging.

De geschakelde woningen hebben op de verdieping twee slaapkamers, een grote hobbyruimte en net als de vrijstaande woningen de mogelijkheid voor een tweede badkamer.

De woningen worden energiezuinig gebouwd conform de eisen van het Bouwbesluit. Verwarming en warm water wordt verkregen middels een energiezuinige luchtwarmtepomp. Op elke woning komt een aantal zonnepanelen. De afmeting van de kavels varieert van 275 m² tot 287 m² voor de geschakelde woningen (rechts).

Interesse, neem contact met ons op of schrijf u in op de projectwebsite www.hethoikinck.nl voor verdere informatie.

Uw makelaar voor dit object: Bart Bulter

Bekijk alle media op je gemak

Bart Bulter

  • Register Makelaar | Register Taxateur

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.